ziaba 30.05.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Ew-ciaPokornie Cię proszę , oświeć mnie durną i nieqmatą , jak się wkleja własne zdjęcia bezpośrednio z kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 dziendoberek 2 dni świętowałam ....moja Szkoła Podstawowa obchodzi swoje 100-lecie i z tej okazji zjechało mnóstwo absolwentów .....niesamowite przeżycia - spotykanie osób ,których nie widziałało sie ponad 30 lat , zaskoczenie , odgadywanie kto jest kto ....śmiechom i łzom wzruszenia nie było końca Ziabko - może razem nam sie uda ...ja zmniejszam zdjęcie i zapisuje w pliku np ...moje obrazy .....potem pisząc post na Forum klikam ikonke z drzewkiem i pojawia sie okienko ..from computer i from URL .....klikasz FROM COMPUTER i klikasz dolne okienko Select files ...wówczas pojawiaja sie Twoje własne pliki z komputera -wybierasz właściwy ....zaznaczasz 2 x zdjecie ,ktore chcesz wkleić i ...gotowe nie wiem czy dosc jasno na pisalam ....ale sprobuj -może sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.05.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.05.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Heh, jakiś kurdupel mi wlazł. Ale to mój kawałek ogródka ( widok z tarasu ). Ewciu, pod moim drzewiek mam jedynie " URL" , nie ma komputer. Pytanie : jakiej przeglądarki używasz ? może opera moja nie ma wgranego załącznika ( szewc bez butów chodzi ) Ale blisko , blisko, coraz bliżej... Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaszne całuśki za podpowiedź w którym kierunku iść. Trza iść podlizać się małżonkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Heh, jakiś kurdupel mi wlazł. Ale to mój kawałek ogródka ( widok z tarasu ). no to teraz jak juz wkleisz obrazek -najedż na niego kursorem myszki i w lewym rogu pokaże sie ołówek -kliknij ..otworzy sie okienko w którym możesz powiekszyc obrazek Pytanie : jakiej przeglądarki używasz ? może opera moja nie ma wgranego załącznika ( szewc bez butów chodzi ) ja pracuje na Mozilli Firefox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 [ATTACH]12116[/ATTACH] bardzo okazałe orliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 witam sie ja też nie mam from komputer ( i emotków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) skoro nie macie takich rzeczy to trzeba wejść w mój profil .......na samym dole - z lewej strony ekranu są ustawienia - po kliknieciu .....pojawi sie ramka z róznymi nazwami i tam trzeba wyszukać -zaawansowanych ustawien ...... tam odznaczyc co należy Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG ... i zapisać Edytowane 30 Maja 2010 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Ewciu, już wiem gdzie błąd..ta małpa serwer nie przyjmuje zmiany "Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG". Już z 10 razy zmieniałam, zapisywałam sprawdzam a ta wesz uparcie swoje. Masz tak czy siak u mnie duuużą wódkę http://www.kozuba.pl/foto/rokitnik.jpg - Jeśli macie możliwość nabycia tego cuda ( nalewka z Rokitnika - firma Kozuba i synowie ) to polecam ..mistrzostwo świata w przecudnej karafce.Nie wiadomo co lepsze..szkło czy jego zawartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 ziaba-brzmi obiecująco ...poszukam w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dziendoberek:) zaraz lunie ....niebo sie zaciągnęło -nie wrózy to nic dobrego to ja szybciutko dam kawę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 i na poprawe nastroju .... Stasio wpadl do ew-ki na kilka godzin (sobota rano -wąchanie kwiatków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.05.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 zaraz lunie .... parę minut po ósmej lunęło, teraz z przerwami pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.05.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Leje. Plus 12. Kominek dudni, za oknem listopad. Taki Stasinek by się przydał na stałe. Za parę dni, jak przejdzie ten parszywy front - musowo napuszczać wodę do basenu:cool: Trzeba w jakiś sposób bujnąć to wszystko w stronę lata. A lato będzie fantastyczne..mówię Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A lato będzie fantastyczne..mówię Wam. a ja mówie ,że lata nie będzie ..... u nas w okolicy znowu sa drogi podtopione a deszcz nadal pada ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Taki Stasinek by się przydał na stałe. musowo !!! przyjeżdża juz w środe i zostaje na kilka dni .....huuurrraaaa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.05.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Kurde, zazdroszczę Stasia. Ponoć wnuki kocha się ..inaczej. Bardziej wyrozumiale, można rozpuścić w czasie takiej wizyty jak dziadowski bicz a potem oddać rodzicom. No i być Babcią Najlepszą Na Świecie. I życie oddać za wyseplenione " ja cie kocham i sie z tobą ożenie" U mnie pełną parą wylazło słonko. I zrobiło się ciepluśko. Ale wilk się cały telepie i nie odstępuje na więcej niż metr, czyli idzie burza, za jakieś 3-4 godziny. Skąd skubaniec wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Jamles ..... widzialam kawalątek Twojego ogrodu ....ukrywasz taki piekny ogród przed nami ???? to niesprawiedliwe ...... pokaz więcej .....pochwal sie swoją pracą ..........plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Kurde, zazdroszczę Stasia. Ponoć wnuki kocha się ..inaczej. życzę Ci tego stanu z całego serca:yes: Stasio na razie uwielbia Dziadzia Henia ...to dla niego absolutnie nr1 ..... Dziadzia ma motor czyli bum bum , kosiarke i rower a to dla chłopca- nawet rocznego to wielka sprawa A H. unosi sie 10 cm nad ziemią i puchnie z dumy i radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 może jakiegoś drinka ? czas na truskawki .....chyba będa w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts