Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziendoberek :) 2 dni świętowałam ....moja Szkoła Podstawowa obchodzi swoje 100-lecie i z tej okazji zjechało mnóstwo absolwentów .....niesamowite przeżycia - spotykanie osób ,których nie widziałało sie ponad 30 lat , zaskoczenie , odgadywanie kto jest kto ....śmiechom i łzom wzruszenia nie było końca :)

Ziabko - może razem nam sie uda ...ja zmniejszam zdjęcie i zapisuje w pliku np ...moje obrazy .....potem pisząc post na Forum klikam ikonke z drzewkiem i pojawia sie okienko ..from computer i from URL .....klikasz FROM COMPUTER i klikasz dolne okienko Select files ...wówczas pojawiaja sie Twoje własne pliki z komputera -wybierasz właściwy ....zaznaczasz 2 x zdjecie ,ktore chcesz wkleić i ...gotowe :) nie wiem czy dosc jasno na pisalam ....ale sprobuj -może sie uda :)

Heh, jakiś kurdupel mi wlazł. Ale to mój kawałek ogródka ( widok z tarasu ).

Ewciu, pod moim drzewiek mam jedynie " URL" , nie ma komputer.

Pytanie : jakiej przeglądarki używasz ? może opera moja nie ma wgranego załącznika ( szewc bez butów chodzi ;) )

Ale blisko , blisko, coraz bliżej...

Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaszne całuśki za podpowiedź w którym kierunku iść.

Trza iść podlizać się małżonkowi.:cool:

Heh, jakiś kurdupel mi wlazł. Ale to mój kawałek ogródka ( widok z tarasu ).

no to teraz jak juz wkleisz obrazek -najedż na niego kursorem myszki i w lewym rogu pokaże sie ołówek -kliknij ..otworzy sie okienko w którym możesz powiekszyc obrazek ;)

Pytanie : jakiej przeglądarki używasz ? może opera moja nie ma wgranego załącznika ( szewc bez butów chodzi ;) )

ja pracuje na Mozilli Firefox :yes:

skoro nie macie takich rzeczy to trzeba wejść w mój profil .......na samym dole - z lewej strony ekranu są ustawienia - po kliknieciu .....pojawi sie ramka z róznymi nazwami i tam trzeba wyszukać -zaawansowanych ustawien ...... tam odznaczyc co należy

• Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG

... i zapisać :)

Edytowane przez Ew-ka

Ewciu, już wiem gdzie błąd..ta małpa serwer nie przyjmuje zmiany "Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG". Już z 10 razy zmieniałam, zapisywałam sprawdzam a ta wesz uparcie swoje.:bash:

Masz tak czy siak u mnie duuużą wódkę :yes:

http://www.kozuba.pl/foto/rokitnik.jpg -

Jeśli macie możliwość nabycia tego cuda ( nalewka z Rokitnika - firma Kozuba i synowie ) to polecam ..mistrzostwo świata w przecudnej karafce.Nie wiadomo co lepsze..szkło czy jego zawartość.:cool:

Leje. Plus 12. Kominek dudni, za oknem listopad.

Taki Stasinek by się przydał na stałe.:yes:

Za parę dni, jak przejdzie ten parszywy front - musowo napuszczać wodę do basenu:cool:

Trzeba w jakiś sposób bujnąć to wszystko w stronę lata.

A lato będzie fantastyczne..mówię Wam.:yes:

Kurde, zazdroszczę Stasia. Ponoć wnuki kocha się ..inaczej. Bardziej wyrozumiale, można rozpuścić w czasie takiej wizyty jak dziadowski bicz a potem oddać rodzicom.;) No i być Babcią Najlepszą Na Świecie. I życie oddać za wyseplenione " ja cie kocham i sie z tobą ożenie"

U mnie pełną parą wylazło słonko. I zrobiło się ciepluśko. Ale wilk się cały telepie i nie odstępuje na więcej niż metr, czyli idzie burza, za jakieś 3-4 godziny. Skąd skubaniec wie ?

Kurde, zazdroszczę Stasia. Ponoć wnuki kocha się ..inaczej.

życzę Ci tego stanu z całego serca:yes: Stasio na razie uwielbia Dziadzia Henia ...to dla niego absolutnie nr1 ..... :) Dziadzia ma motor czyli bum bum , kosiarke i rower a to dla chłopca- nawet rocznego to wielka sprawa ;) A H. unosi sie 10 cm nad ziemią i puchnie z dumy i radości :yes: