Anna Wiśniewska 31.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ziaba, tak w temacie, ze sie z tobą ozenie, to mój czterolatek parę dni temu mi oznajmił, ze on postanowił, ze jak tato jus będzie staly i pójdzie do Aniołków, to on zostanie moim męzem i będzie ze mną mieskał, zeby mi nie było smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 01.06.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 :bash:Zaraz mnie coś strzeli :bash: leje, pada, leje, siąpi, jak kto woli................czy ta pogoda sie zmieni, czy tak będzie na okrągło.................przecież można w deprechę wpaść jak nic.......................chyba walnę sobie jakiegoś kielicha z rańca bo mnie szlag trafi na miejscu :mad::mad::mad:ale pocieszam się jednym.............................za trzy tygodnie będę się obracać się z jednego boczku na drugi i mam nadzieje smażyć się jak kiełbaska na grillu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 :bash: leje, pada, leje, siąpi, jak kto woli................czy ta pogoda sie zmieni, czy tak będzie na okrągło................. po wulkanie to podobna za siedem lat się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 01.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Czyli jak mówi moja przyjaciółka ................uwaga klnę...............chujnia z silnią ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 02.06.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 :evil:Chętnie zakupie komplet żyletek..............mogą być używane:evil::evil::evil::evil:.....................znowu ciemnica, syf i mokro............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Powiem tylko tyle - MAMA DOŚĆ Już nawet moje ulubione zajęcie czyt. palenie w kominku nie sprawia frajdy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ciekawe czy wrócę do domu przez ten mostek http://foto2.m.onet.pl/_m/00a9fefdf20f670e9420347b6b465e16,10,19,0.jpg http://foto.onet.pl//qqkak,x8ot1wxx44o1,nst1j,u.html#nst1jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.06.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 U nas też leje , choć nikt nie polewa...Leszku - zabier z gruby bacioki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jamles mam nadzieję, że dojechałeś do domu, a rzeczka pozostała w korycie. U nas sąsiedzi wylali dziś ławy, woda już się prawie wylewa z wykopu chyba wraz z betonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 jeszcze nie wyjechałem do domu, ale od południa już nie pada, nawet słońce próbowało świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 wieczorne witanko:) po porannych ulewach ..ok 14,oo zaswieciło słoneczko i zrobiło sie całkiem przyjemne popołudnie ....H skosił trawnik a ja nawet zrobiłam małe porzadki w ogródku ( biegałam w krótkim rękawie) .......teraz czekam na Staśka ,który mam nadzieje ok północy dojedzie z .........Jasła Jamles........ przestało padac u Was -mam nadzieję -bo to wysoki poziom wody jest ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witajcie czwartkowo. U nas całą noc lało, a teraz siąpi i zimno jak w listopadzie:bash: U sąsiada w wykopach jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jamles........ przestało padac u Was -mam nadzieję -bo to wysoki poziom wody jest ...... już 27h nie pada, woda odpłynęła, ale teraz zbiera się na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 słonce ,słońce ....słonce od rana świecie takie wielki i grzejące ....ciut wieje ale nic to ...najważniejsze ,że niebo błękitne nad nami:D Melduje ,że Staszek rozbestwiany przez Dziadostwo na maxa ..... H. cieszy sie ostatnimi chwilami bo za kilka godzin wybywa w rejs po Chorwacji ze swoimi marynarzami ......tydzien samotności ....buuuu Nie macie (na razie) pojecia jakie cudne uczucie zawładnęło naszym sercem........... patrzec na świat oczami dziecka - dziwić sie i śmiac razem z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 :wave: A wiecie ze Tomek sam napisał w swoim wątku na SOS??? :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 U nas też cały dzień piekna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.06.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Tomek na forum ??? to trzeba opić !! zwłaszcza po dzisiejszym "upale " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 ZAPRASZAM NA KAWĘ W PIĘKNY SŁONECZNY DZIEŃ :)DO MOJEGO OGRODU http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=12704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.06.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dziś była piekna pogoda - woda opada ale ...smród pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Zapowiadają cały tydzień wielkich upałów, z jednej strony dobrze, bo będzie można osuszać, ale z drugiej strony w takim upale wszelakie plugastwo będzie się mnożyć okrutnie.Trudno sobie wyobrazić ogrom tego nieszczęścia...nie do ogarnięcia rozumem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts