jamles 06.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Zapowiadają cały tydzień wielkich upałów, ... na tę okoliczność to już mi się piwa chce tylko te zapowiadane burze komu są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 może tych burz nie będzie? obyBiałystok organizuje pomoc Powodzianom, jestem dumna ze swego miasta, że nie pozostawia potrzebujących samych sobie.Prezydent miasta przeznaczył z budżetu milion złotych na remont jednej ze szkół w Sandomierzu.Kibice naszej "Jagiellonii" wzięli się do roboty i zorganizowali zbiórkę wszystkiego, co może się przydać ludziom z zalanych terenów.Synek też kibic...ma dobrą lekcję wrażliwości i oczywistości tego, że nie można pozostawać obojętnym na krzywdę innych.Wielu młodych ludzi jest mocno zaangażowanych...to cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.06.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Podmeldowywuję obecność po podsiuraniu . Faaaaaaaajnie było. 150 m2 we wodzie. I tak debatowaliśmy, czy nie założyć pierwej hodowli karasia , czy od razu rzucać się na uprawę boczniaka na ścianach. Albo jaki basenik w krystalicznej wodzie ??Niniejszym chciałam podziękować firmie Philips za produkcję odkurzacza piorącego, który wydolił ponad 7 godzinna orkę ssania wody z wykładziny. Aż go w rurę pocałowałam:yes:Ludki po sąsiedzku mają mniej wesoło. Szamba ( zazwyczaj nie osobiste ) powlewały się do domów. Gówna pływały jak młode rybki po ulicy...Najsmutniejsze jest to, że trafiają się takie egzemplarze typu " pożyczę pompę, jak dasz pani sąsiadko pół litra.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.06.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ziaba - są chłopy co mają po kilka pomp - jedna m in. w ...gardle (mocno ssąca ) też już spotkałem paru powodzian nieżle "napompowanych " i zmęczonych życiem (ale bynajmniej nie od roboty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 dziendoberek kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dobry wieczór!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Podmeldowywuję obecność po podsiuraniu . Faaaaaaaajnie było. 150 m2 we wodzie.." Ziaba -podtopiło Cię ?????? matko kochana ..nic nie wiedziałam ...co sie staneło ? macie straty ? o rany .....az strach sie bać ,,,tyle nieszczęść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 dla wszystkich spragnionych ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 smutno mi ..........wczoraj zmarła moja koleżanka ......miała 46 lat ...zawał H. wyjechał w rejs jachtem po Chorwacji ...tak pusto w domu ......... właśnie dzwonił z informacją ,że dzisiaj podobno jest dzień sexu !!!! wiecie coś na ten temat ???buuuuuuuuuu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No ja nic nie wiem i napewno sie nie dowiem bo jestem na kuracji antybiotykowej Ale mąż wczesneij dzis do domu wrócił i już z pół godziny słyszę że woda pod prysznicem leci.... Dla pewności zapytam go o to Dzieki Ewa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 smutno mi ..........wczoraj zmarła moja koleżanka ......miała 46 lat ...zawał To przykre, trzymaj się!!! My w sobotę pochowalismy babcię męża. Prawie 93 lata. Też zawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 To przykre, trzymaj się!!! My w sobotę pochowalismy babcię męża. Prawie 93 lata. Też zawał. o ...jak smutno ...ale doczekała pieknego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Paty - zapomniałam napisać ,że masz pięęęękny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 dziendoberek kochani dzieńdoberek KOCHANY;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dobry wieczór!!! czesc Aniu ....wszystko u Ciebie w porządku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 burzy nie było, koło południa trochę pokropiło a wiało niczym halny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 U mnie ukrop...przy pracy wychodzi ładna opalenizna wysuszony wyglądam Żubra , ale nie ma go ...nawet za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 wysuszony wyglądam Żubra , ale nie ma go ...nawet za rogiem bo on podchodzi bliżej ........... Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.06.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Pakiet antystresowy przyniosłam. Rany czy te powodzie się kiedyś skończą Strasznie współczuję wszystkim poszkodowanym...A złodziejom, co żerują na ludzkim nieszczęściu, to bym łapy przy samej d...pie urwała:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2010 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Pakiet antystresowy przyniosłam........ lepiej późno niż wcale albo dobrze, że tak wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts