Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lesiu -nie doczekałeś się widzę :cool:

Witam słonecznie i gorąco :D nareszcie mamy upragnione ciepełko chociaż juz słysze głosy ,że za gorąco ,ze za duszno itp...... normalnie nie dogodzisz :bash: ja tam wolę takie upały niż zimno ,które jeszcze było w ubiegłym tyg ......1 i 2 czerwca przecież było zimno jak w listopadzie ....brrrrrrr

kawa dla wybrańców losu,którzy jeszcze pamiętaja świetność KK

mediumksmqos574a&#10.jpg

no ....a teraz lecę do ogródka wsadzić piwonie ( wczoraj kupiłam ) a na 11,oo ide na pogrzeb mojej koleżanki .......

do miłego ......

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pati .........litości !!!!! mój H. pływa w Chorwacji na jachcie i codziennie dzwoni wieczorem i opowiada o cudnych wakacjach i fantastycznej przygodzie ...a mnie szlag trafia ,ze mnie tam nie ma !!!! ale to męska wyprawa wiec troszkę mi lżej na duszy ....Chorwacja jest cudna i mam zamiar kolejny raz pojechać ..tym razem na Hvar ( w ubieglym roku mieszkalismy na Orebić z widokiem na Korczulę )

Pati ....a gdzie jedziecie?

Lesiu -nie doczekałeś się widzę :cool:..

no, zdrada jakaś ;)

Chwalony w upiorny piątek.

Gorąco, trzeba w ogrodzie na cito wiele rzeczy robić najpóźniej do 16, bo potem komary przejmują teren we władanie i źrom zapamiętale w to, co wypięte.

to moje są jakieś leniwe, zaczynają około 19 :mad:

tu przeczytałam, że wit B nie działa :eek: ale na mnie działa - ja łykam, mój Tata rozgryzał to paskudztwo i nawet myśmy od niego uciekali :cool:

http://robale.pl/index/2/493/komar#sPh

http://robale.pl/index/2/375/komar#sPh

Edytowane przez Gosiek33

dziendoberek :)

u nas słonecznie i bardzo ciepło .......a zapowiadali jakies straszne opady zimno ..... i znowu im się prognoza pogody nie sprawdziła :)

zaraz ide na leżczek poczytać gazetki ..........:))

co Ty godosz, Co Ty godosz :eek: ....... całe do połednia loło i grzmiało :mad:

a słońca do teraz nie ma :(