Ew-ka 11.06.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Lesiu -nie doczekałeś się widzę Witam słonecznie i gorąco nareszcie mamy upragnione ciepełko chociaż juz słysze głosy ,że za gorąco ,ze za duszno itp...... normalnie nie dogodzisz ja tam wolę takie upały niż zimno ,które jeszcze było w ubiegłym tyg ......1 i 2 czerwca przecież było zimno jak w listopadzie ....brrrrrrr kawa dla wybrańców losu,którzy jeszcze pamiętaja świetność KK no ....a teraz lecę do ogródka wsadzić piwonie ( wczoraj kupiłam ) a na 11,oo ide na pogrzeb mojej koleżanki ....... do miłego ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.06.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 no nareszcie UPAŁ, GORĄC................cudnista pogoda, żar leje sie z nieba..................to jest to co Paty lubi najbardziej............ http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/4869_plaza_palmy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.06.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 a tak Pati będzie wypoczywać za dwa tygodnie http://chorwacja.hmm.pl/zdjecia/piaszczyste-sloneczne-plaze-chorwacja.jpg ino bez tych gołych cycków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.06.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 no to sru pijemy dla ochłody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Pati .........litości !!!!! mój H. pływa w Chorwacji na jachcie i codziennie dzwoni wieczorem i opowiada o cudnych wakacjach i fantastycznej przygodzie ...a mnie szlag trafia ,ze mnie tam nie ma !!!! ale to męska wyprawa wiec troszkę mi lżej na duszy ....Chorwacja jest cudna i mam zamiar kolejny raz pojechać ..tym razem na Hvar ( w ubieglym roku mieszkalismy na Orebić z widokiem na Korczulę )Pati ....a gdzie jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.06.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Chwalony w upiorny piątek.Gorąco, trzeba w ogrodzie na cito wiele rzeczy robić najpóźniej do 16, bo potem komary przejmują teren we władanie i źrom zapamiętale w to, co wypięte. To może jaki deserek ? http://www.inspirander.pl/files/gotowanie/salatka%20owocowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.06.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 przeciw komarom ściągnięte z forum http://www.sklep.papagayodesign.pl/Produkty-odstraszajace-owady%282,4,%29.aspx do domu, na nogę lub rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Lesiu -nie doczekałeś się widzę .. no, zdrada jakaś Chwalony w upiorny piątek. Gorąco, trzeba w ogrodzie na cito wiele rzeczy robić najpóźniej do 16, bo potem komary przejmują teren we władanie i źrom zapamiętale w to, co wypięte. to moje są jakieś leniwe, zaczynają około 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.06.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ew-kajedymy do Trogiru !!!!!!!!!! Mnie komary zeźarły już na amen...................umawiam się z firmą opryskującą.............niech wytłuką łachudry........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.06.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 na komary działa witamina B 12 - uciekają gdzie pieprz rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ew-ka jedymy do Trogiru !!!!!!!!!! .... Trogir -urocza miejscowośc połączona mostami nie byłam ale wygląda obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.06.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 na komary działa witamina B 12 - uciekają gdzie pieprz rośnie bodzo_g kochany............ żrec czy smarować????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 (edytowane) tu przeczytałam, że wit B nie działa ale na mnie działa - ja łykam, mój Tata rozgryzał to paskudztwo i nawet myśmy od niego uciekali http://robale.pl/index/2/493/komar#sPh http://robale.pl/index/2/375/komar#sPh Edytowane 12 Czerwca 2010 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 zapraszam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 upał dzisiaj doszedł do 32 st ........pod wieczór ochłodziło sie -burza otaczała nas z każdej strony ale - nie przyszła ...uff uff...... od poniedziałku będziemy narzekać ,że ....zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 burza u mnie jest ale jakaś słaba, trochę pada, ale teraz da się żyć z harnasiem godom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 bodzo_g kochany............ żrec czy smarować????????????? raczej to pierwsze... i dobrze zapijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Wczorajsze burze nieźle namieszały... i nastraszyły , u mnie na szczęście nic nie nabroiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 dziendoberek u nas słonecznie i bardzo ciepło .......a zapowiadali jakies straszne opady zimno ..... i znowu im się prognoza pogody nie sprawdziła zaraz ide na leżczek poczytać gazetki ..........) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 dziendoberek u nas słonecznie i bardzo ciepło .......a zapowiadali jakies straszne opady zimno ..... i znowu im się prognoza pogody nie sprawdziła zaraz ide na leżczek poczytać gazetki ..........) co Ty godosz, Co Ty godosz ....... całe do połednia loło i grzmiało a słońca do teraz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts