Ew-ka 14.06.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 co Ty godosz, Co Ty godosz ....... całe do połednia loło i grzmiało a słońca do teraz nie ma hii hii ........ żarcik mi sie udał u nas do południa lało jak z cebra i jest jakieś 11st ...normalnie listopad ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.06.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 No czytam o leżaczku Ewci, oczy wybałuszam.. Dzisiaj pora na leżakowanie. Wczoraj czapka uszatka. Pan od wyceny szkód właśnie przed chwilką wylistował punkty , jak dobrze pójdzie, odszkodowanie za podsiuranie będzie za..miesiąc, może dalej. Siedziała miła chłopina 3 tygodnie na prawdziwej powodzi, to co opowiadał..to tylko wyć. Każdy dom który stoi dłużej niż 72 godziny w wodzie, ma 99% na szanse na uszkodzenie fundamentów i co dalej idzie - wiadomo. Dom niby stoi a dach się chyli. Albo nagle w nocy huk jak z armaty - oto właśnie pękły ściany nośne. Powódź powoli mija. Naiwne ludzie ( czyli do tej pory ja też ) w swojej naiwności liczą, że najgorsze za nami. Pacjent wypadek przeżył, ale czeka się teraz na komplikacje. Rzeczoznawca jest specjalistą od budowlanki i mówił - że serce mu się krajało, jak widział , że ludzie pazurami drą , by ocalić dom..a on wie, że za pół roku dom zepchnie spychacz. I co powiedzieć takim ludziom ? I czy w ogóle coś powiedzieć ? Niewiedza czasami ratuje ludzi od zawału i stanu szaleństwa. Panu Bogu dziękuję za to, że mnie tylko podsiurało kosmetycznie i gówien ze ścian skrobać nie musiałam. A w ogóle..wakacje za pasem !! Tutaj widać , że jednetakie se będą boćki smażyć w Chorwacji. Wódzie popijać.. Zgroza normalna. I bezwstyd. Fuuuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.06.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ty nie zadraszczaj ...................boś sam po złocistym piaseczku się turlała...............mie kamiory w dupsko uwierać bedą Ino 21 stopniczków dzisiaj na termometrzyku, czyli jak dla mnie zimno...długie spodniosy i cienka kurcicha.....................czekam na żar z nieba..........trawa mi wyschła, jest siano......podlewać się nie chce.......... a wódzię wirtualnie za Was wychyle............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.06.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg Budowa zakończona, odbiór zrobiony:yes:świętujemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.06.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nareszcie jest co wypić bo ...suszi Gratulki ULLERY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.06.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ullerowaurrrrrrrrrrrrrrraaaaa http://www.mojdrink.pl/drinki/1322.jpg http://www.gastronauci.pl/uploads/Drinki-z-Benedyktynki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.06.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A u mnie wczoraj było wesoło. Za płotem sąsiadka wynajęła Ruskich , żeby ścięli jej drzewo. Przyszli z piłką na brzeszczocie , podziubali w drzewie ..zabezpieczywszy je starym mokrym wyliniałym sznurkiem do wieszania bielizny. Cud Boski, że mąż wysportowany, przez płoty skacze aż miło i lina alpinistyczna na podorędziu .. Były by trzy Ruskie trupy jak nic.I czwarty zapłotny ( padnięty na zawał , widząc co się dzieje)Dawno nie słyszałam takich jobów w wersji Rosyjskojęzycznej . Finezja normalnie he he. I takich półgłupków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 16.06.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Mogłaś nagrać i wrzucić na jutjub, kto wie czy nie kolejny hit internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.06.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ziaba dokładnie tak się cieszymy:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.06.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ullercia - GRATULIJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA ...NARESZCIE JESTEŚCIE NA SWOIM :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.06.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Naprawdę się cieszymy że juz mamy za soba te wszystkie urzędowe formalności, teraz to już naprawdę jestesmy u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.06.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Wróciłam z Krk naładowana pozytywnym ładunkiem uśmiechniętego Stasia i mogę zabrać sie do rozpoczęcia nowego tygodnia Zapowiadaja coraz cieplejsze dni więc pierwszy dzien lata to początek dobrej ...mam nadzieję ...pogody miłego dnia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.06.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Pogoda pod psem............zimno , zaczyna padać, zachmurzone niebo...............lato zapowiada się fatalne.............czy u nas juz zawsze będzie taka pokręcona pogoda?????????? Na szczęście jutro.....................j a d ę ..... Do zobaczenia !!!!!!! Przywiozę Wam słoneczko !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.06.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Do zobaczenia !!!!!!! Przywiozę Wam słoneczko !!!!!!!! wracaj zdrowa ,szczęśliwa i opalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.06.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 dla Maluszka z Najlepszymi życzeniami urodzinowymi ......Niech Ci sie Beatko darzy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.06.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (skrócona wersja sto lat:-))Stooooo lat, stooooo lat, niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nieeeech żyyyyje naaam!A kto? BEATKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.06.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Beato - wszystkigo nojlepszejszygo !! jo tyż przybiegom na oponki letnie... zapitka tyż by sie jakosik zdała Edytowane 22 Czerwca 2010 przez bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.06.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 a takie oponki letnie Ci pasują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.06.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (skrócona wersja sto lat:-)) dla Maluszka śpiewana oczywiście w duecie http://www.florapolska.pl/moduly/sklep/UserFiles/71/zdjecie_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.06.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dzisiaj Dzień Ojca ......biegnijcie więc uściskać swoich Tatusiów lub zadzwońcie do nich z pięknymi życzeniami póki jeszcze możecie to zrobić .....ja niestety po raz pierwszy nie zrobię tego i dlatego od wczoraj mam oczy pełne łez .....wciąż nie mogę uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts