jamles 02.07.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 j na horyzoncie widziałem może się ...... skusi http://www.dopegirlfreshattire.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/right_gin_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 oj....przycupnę z zimnym guinesikiem.. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Kochani !!!! dziękuję Wam wszystkim za pamięć i piękne życzenia !!! miło wiedzieć,że mnie jeszcze pamiętacie .....no normalnie się wzruszyłam .....i to do łez pozdrawiam was i życzę udanego weekendu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 na j się kolejny raz nie doczekałem:(, ale Teska i Froszka zajrzały, normalnie Cafe Starych ups ... Miłych Ryjków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Pati ...jakie wrażenia z Chorwacji ? zadowolona i odpoczęta mam nadzieję .... opowiadaj i dawaj zdjęcia .....plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 nie wierzę ,żeby przez 24 godziny nikt nie zajrzał do KK !!!! u nas leje od rana ,temp spadla do 17 st ...przeczuwając to wczoraj skosilismy trawnik i dzisiaj sie ładnie nawadnia może jakas kawa by sie zdała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 czemu Ziaba sie nie oddzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.07.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 czemu Ziaba sie nie oddzywa? sucho było, teraz chyba już zajrzy u mnie dopiero jakieś 20 minut pada, ja tu zaglądam, ale jak widzę te pustki to lecę dalej, tych nieodzywających to dosyć sporo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.07.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Melduje sie małomówny ... co wom powiym to wom powiym , ale ...wom powiym - pado i ...ciepło ( czyli suszy) nie mylić z ...suszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.07.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!! Było cuuuuuuudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż zal wracać do rzeczywistości, od rana leje zimno, a ja jak jaszczurka przewalałam sie z boku na bok na plaży............było po 40 stopni ....................jestem jak skraweczek opalona......... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15872 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15873 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15871 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15870 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!(nareszcie). Było cuuuuuuudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż zal wracać do rzeczywistości(do KK chyba nie), od rana leje zimno( u mnie nie leje), a ja jak jaszczurka przewalałam sie z boku na bok na plaży............było po 40 stopni ....................jestem jak skraweczek opalona.........(chcemy to zobaczyć ) witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.07.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 hej Paty cudne widoczki , naprawdę !!!! napisz gdzie dokładnie wypoczywałaś mam nadzieję ,że wrócę równie zadowola jak Ty już nie mogę się doczekać (jeszcze 3 tygodnie ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 napisz gdzie dokładnie wypoczywałaś jedymy do Trogiru !!!!!!!!!! ........... Trogir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.07.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 tak właśnie myślałam , gdy widziałam te palmy dzieki jamles nie czytam już wszystkiego od deski do deski jak niegdyś na Rw:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 nie czytam już wszystkiego od deski do deski jak niegdyś na Rw:oops: mogłoby Cie być gańba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.07.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 no przeca jeeest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.07.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Dzień Dobry , wpadam z kawką. Zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu kto mnie przygarnie na urlop, ja też chcę takie palemki i wylegiwanko jak foczka na plaży. A tu tylko kartony i kartony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 kto mnie przygarnie na urlop, ja też chcę takie palemki i wylegiwanko jak foczka na plaży. A tu tylko kartony i kartony Kasiu- najlepszy urlop to właśnie w nowym domku jest .........nowe miejsce , nie wiesz gdzie co jest i panuje ogólne podekscytowanie .....super jak jeszcze pogoda dopisuje - ja tak mialam kawusia na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!! Było cuuuuuuudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż zal wracać do rzeczywistości, od rana leje zimno, a ja jak jaszczurka przewalałam sie z boku na bok na plaży............było po 40 stopni ....................jestem jak skraweczek opalona......... pozazdrościć ...pozazdrościć z Trogiru wypływał jachtem w czerwcu mój luby z kolegami i przez tydzien pływali ogladając Chorwacje od strony morza ....też niesamowita przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 mój syn wypoczywał 2 lata temu w Trogirze i do dziś tęskni za tym cudownym miejscem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts