Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co Wy śpicie :jawdrop::jawdrop::jawdrop: odurnieliśta .............nie ma fajniejszych rzeczy do roboty?????????????????..................chodzi mi oczywiście o buszowanie po Forum ma się rozumiec;)

fajniejsze jest siedzenie na tarasie z zimnym piwkiem lub koniaczkem w łapkach 67cc..gif i słuchanie nocy ......buszowanie zostawiam na długie ,jesienne wieczory smile062..gif

no moi drodzy co się dzieje ...................................na 5 stronie nas znalazłam....................czyżby kawiarnia tak nisko nam upadła??????:jawdrop: to że dzieją się tu rożne rzeczy nie znaczy żeby aż tak .......................................

leje, leje, leje .................................jak zwykle ze skrajności w skrajność.........................14 stopni.....................chyba wydrę z szafy kozaczki....................

tymczasem zapodaje

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNPNzXwSXgRZapOCgTugZWIhaiotsbTHTgShRWYm97yes7S0k&t=1&usg=__282JzM4rEKAg3SLLvTubJlj0qVc=

i może jeszcze to

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9S6OQghJYkU2-trowNkJjdP9LHsuFQQFYW-9egnLcPNiC7Ks&t=1&usg=__MnSKhssSI-pexQ6jHQa_1S_KiWo=

.....................chyba wydrę z szafy kozaczki....................

kupiłam ....letnie ,zamszowe .....granatowe ;)

witam przelotnie .... mam pełna chate gości ,a najwazniejszy własnie poszedł na drzemke ....wiec mam chwilke aby przejrzeć Forum i odczytac poczte ....pogoda dzisiaj przeokropna ...buuuu ..... ale jutro ma przestac padac i bedzie coraz cieplej :wiggle:

pozdrawiam wszystkich leniwców kawiarnianych 93..gif