Zygul 09.08.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3732836/2/istockphoto_3732836-italian-espresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Dzięki chwytam espresso i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 09.08.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 się polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 dzien doberek:wiggle: kawusia wypita wiec zaraz zmykam do ogrodeczka ....mam nową zabawke (nożyce elektryczne Gardena) i bede ciąć co mi pod nóz podejdzie Ziaba ...co za nerw Cie trzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Chwalony z rana. Z nerw wczorajszych jeszcze mnie telepie, więc nijak inaczej nie wychodzi, jak trzeba się napić. to nie na darmo o 6.35 wlazłem na piwo po robocie kierujący kolega nie miał zmiennika i musiałem gdzieś poczekać ale gadaj co to za nerw to jakoś się nim podzielimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 To ja coś na słodko zostaię do tej kawyhttp://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_owocowa/files/page156_4.jpg Strasznie za mną tarta z owocami chodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.08.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ekhm, nerw jest następujący : zaprosiłam znajomego mojej córy na parę dni do nas..wakacje i takie tamuj. I co ? i mamusia synusia jak się dowiedziała o zaproszeniu, zapowiedziała, że się zjawi u nas z policją... , jesteśmy świry, winniśmy w kaftanach latać - a w ogóle, to my musim jak nic jakąś sektą być..i takie tam w temacie, bo syn nader chętnie ku nam by przybył, z domu rodzinnego ubywszy. Ja nic nie qmam. I zaczynam się zastanawiać, czy ze mną jest coś nie ten teges, czy kobita prośków zapomniała z południa wziąć. Synuś lada sekunda pełnoletni, 190 wzrostu . Żeby nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ekhm, nerw jest następujący : zaprosiłam znajomego mojej córy na parę dni do nas..wakacje i takie tamuj. I co ? i mamusia synusia jak się dowiedziała o zaproszeniu, zapowiedziała, że się zjawi u nas z policją........ Ja nic nie qmam. . bosszzeee ....ja też nie qmam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 to ja tym gliniarzom współczuję ewentualnego zachowania powagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.08.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ziabko jakby co, to ja mam syna...pełnoletniego...tak coś ponad 1,80...mogę podesłać Ew-ka Ty...Ty..LENIWCU HAMAKOWY:p Ale nic to, jak zrobię sobie urlop też tak będę się wylegiwać. (tylko czy ja wytrzymam:rolleyes:) Zapraszam na deser z jagodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ew-ka Ty...Ty..LENIWCU HAMAKOWY:p Ale nic to, jak zrobię sobie urlop też tak będę się wylegiwać. (tylko czy ja wytrzymam:rolleyes:) to tylko przerwa w pracy ........obcinalam dzisiaj wszystkie szmaragdy .......właśnie skończyłam za mną kawał dobrej roboty ..teraz to dopierpo bedzie relaksik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.08.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ziaba........wszelki duch..................toż Ciebie baba z łwieku na FM nie było.................zamiast z nami popijac toś się bawiła w gościńca jakiego.............dziecko malutkie zbałamuciłaś i do sekty wciągasz .....................czuł mój Adi że bał się do Ciebie jechać.................ta nera byłaby w niebezpieczeństwie jak nic............. to moja Olka też może z sekta pojechała , taką 25 osobowa i takie towary damsko----męskie tam były że cuś...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.08.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 to tylko przerwa w pracy ........obcinalam dzisiaj wszystkie szmaragdy .......właśnie skończyłam za mną kawał dobrej roboty ..teraz to dopierpo bedzie relaksik chclastałaś po równicy ................czy tak kosmetycznie.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 chclastałaś po równicy ................czy tak kosmetycznie.................... ciachałam od góry do dołu ...dla wzmocnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.08.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Patyśka, przecie ja nie ukrywam, że najlepsze interesa się robi na organie . Czasami na dwóch..ale to rzadkość. Dwie nery w dobrym stanie. Tak dla przydkładu. Widzę, że czas rżnięcia nadciągnął. I mój osobisty se nabył wspomożenie i ganiał mnie po działce z tem czymś..a ja udawałam , że się boję. Dziś tujaki trzymają linię jak kampania reprezentacyjna.Nic nie odstaje. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.08.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Na taki ciepły wieczór może komuś mojito ? http://lasenteur.blox.pl/resource/mojito.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.08.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Jeszcze pytanie do Ewci Ewuś, czy ja dobrze doczytałam, że bociany nadciągają w kierunku Stasinkowym ???? Muszę je przekabacić jakoś , by leciały w jedynie słusznym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Jeszcze pytanie do Ewci Ewuś, czy ja dobrze doczytałam, że bociany nadciągają w kierunku Stasinkowym ???? Muszę je przekabacić jakoś , by leciały w jedynie słusznym kierunku. prawda to najprawdziwsza .....ponoć Franek urodzi sie w styczniu ( termin na 3 Króli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ziaba- a ta mamuśka to dzwoniła do Ciebie czy inaczej Cię postraszyła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.08.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Ew-cia. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Cuś muszę szturchnąć syna, żeby się skupił i poczynił nas dziadostwem. Bo zaczynam zaglądać w wózki dziecięce, a to zaczyna być niebezpieczne. Mamuśka ziomala córki kłapała paszczydłem mu w twarz. Chłopak szczery, nie układa mu się w domu. Baba z cyklu "mój mąż jest z zawodu dyrektorrem", siedzi biedactwo w domu, oglada wszystkie seriale i nawet nie ma jak posprzątać, bo pani do sprzatania przychodzi. I odwaliło babie ewidentnie od piłowania pazurów. Nawdychało się biedactwo tego wszystkiego, odłożyło się to gdzieś w móżdżku..Babol nie umie pogodzić się z własnym wiekiem i z tym, że ma dorosłego syna. Najlepiej , jak by ziomal nadal był w pampersie i przy piersi. Poznałam ją nie tak dawno i..ekhm.. pani nieustannie lewituje emocjonalnie ponad plebsem Dla niej każdy , kto chociaż w jakimś punkcie jest o oczko wyżej od niej ( w jej poczuciu ) natychmiast staje się wrogiem. Ja mam przewalone, bo mam większy dom, niż ona. Ziomal sprzedał wszystkie informacje córce, wczoraj dłuuuuugo z nim rozmawiałam. Gdybym opisała ten dysput, opinie by były jednoznaczne : jestem na Jamajce po nieświeżej rybie;) Bosze, nie pojmuję , no za cholerę nie pojmuję tej sytuacji. Czuję się, jak by mi kto z mokrej brudnej ściery przywalił w twarz. 6 letnie dzieciaki znajomych jeździły z nami na wakacje bez rodziców..tabuny znajomych dzieci przewinęły się przez nasz dom przez weekendy i w środku tygodnia..Ot normalność, którą z pewnością znacie. Cusz. No cusz... No to śniadanko. http://http.cdnlayer.com/smoola/00/00/da/f948bae9c04d39a0_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts