Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • jamles

    4953

  • tola

    4546

  • tomek1950

    3920

  • Aga J.G

    3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic straconego Ivonesca :roll: Jeżeli dasz w proporcji pół na pół to się nazywa fifty-fifty, a jak dasz wg przepisu "50 ml ginu, 10 ml wytrawnego wermutu, zielona oliwka" to będzie martini dry. Możesz jeszcze poszaleć i dać "40 ml Gordon's Dry Gin, 10 ml wytrawnego wermutu, 10 ml czerwonego wermutu, skórka z cytryny, kilka kostek lodu" czyli Perfect Martini :D
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja już bardzo dziękuję, miło było pojeść, porozmawiać i podrinkować w Waszym towarzystwie ale pora do domciu, spadam, do jutra

 

Widzieliście że dzisiaj pobiliśmy rekord obecności na Forum? O 13,40 było nas 103 osoby !!!

 

No to na koniec : za FORUM LLLLLLUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!

http://www.kulinaria.pl/foto/99-s1-30.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Wolę bungee. Jak guma pęknie to się nie będę, w przypadku bungee, męczył przez resztę życia!
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...