jamles 16.08.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Dzień dobry, Co tam Panie w polityce ? U nas skwar, Toskania w pigułce. Kawa może być nie tylko zimna, ale nawet mrożona. A kostki lodu wrzucane...hm...no właśnie to przez ten skwar tak wcześnie na nogach na wrzucanie tych kostek to ja się piszę i nie koniecznie za trzy pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 to przez ten skwar tak wcześnie na nogach na wrzucanie tych kostek to ja się piszę i nie koniecznie za trzy pkt. hi hi...no dobra, namówiłeś a przez ten skwar to codziennie wstaję przed 7....dasz wiarę Lubię ciepełko, ale takie do 30 stopni, nie ponad. Chociaż...jak pomyślę o jesieni, to już chyba lepszy ten upał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Kawa mrożona http://www.swiat-kawy.eu/wp-content/uploads/2009/06/kawamrozonajpg.jpg i lody z czymś jeszcze.... (na ciśnienie ) http://www.swiat-alkoholi.pl/admin/picture.php?id=%2Fvar%2Fwww%2Fhtml%2Fsa%2Fadmin%2Fpicture%2F289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.08.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 to ja poprosze duuuuuzy parasol bo lejjjjjjjeeeeeee ze.......jakby co to Rożdźienskiego zablokowane przy Realu na Milowicach, w obie strony........szukajcie objazdów:cool: i to cos mocniejszego chwytam dla spokojnści bo burza to nie jest to co lubie najbardziej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.08.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ew-ka gratulacje dla ...... bocianów, ze dobrze trafily;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ullerowa, parasol mogę pożyczyć, nie potrzebny od wielu dni. Właśnie skończyłam podlewanie, bardzo ciepły, spokojny wieczór, komarów nie ma, 23 stopnie. Jeśli nadal potrzebne coś dla spokojności, to zapraszam na schłodzonego Merlota, serwuję na tarasie. Ew_ka, czyli już mogę się w sprawie bocianów wygadać, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.08.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Bry:) U mnie dzisiaj termometr w samochodzie pokazywał 37 stopni! Dacie wiarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Helcia, u nas tyle na tarasie w cieniu było, teraz przyjemnie, i trudno mi się z tym tarasem rozstać. Też pijesz na swoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.08.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 witanko w deszczowy poranek ........ochłodziło sie ..i dobrze teraz można spokojnie działać w kuchni ze słoikami a od jutra znowu wylegiwać sie na słoneczku lub w cieniu na tarasowym leżaczku a teraz zapraszam na kawę i coś słodkiego .........oczywiście z malinami http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.08.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 wiecie ,że jak wkleiłam to ciasto z malinami (znalezione gdzieś w necie) naszedł mnie taki ślinotok ,że musiałam takie upiec ....i oto włala moj osobisty sernik z malinami ( spod na prawdziwej gorzkiej czekoladzie) zapraszam bo to....niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 19.08.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 wiecie ,że jak wkleiłam to ciasto z malinami (znalezione gdzieś w necie) naszedł mnie taki ślinotok ,że musiałam takie upiec ....i oto włala moj osobisty sernik z malinami ( spod na prawdziwej gorzkiej czekoladzie) [ATTACH=CONFIG]20526[/ATTACH] zapraszam bo to....niebo w gębie niebo w gębie... mniammmmmmmmmmmm :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.08.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Po cieście Ew_ki zostało tylko wspomnienie, KK na czwartej stronie. Ciśnienie takie wysokie, że nikt kawy nie pije? Dzień dobry, jak minął weekend, opowiadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.08.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 doberek słoneczny :wiggle:kawka na tarasie jeszcze była dzisiaj i ciasto weselne ,bo w weekend weselicho w rodzinie było kawa dla niskociśnieniowców ....zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 a co z tymi co mają raczej wyższe ciśnienie piwo albo drink jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.08.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 WitamCzy jest tu jakaś kawka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam Czy jest tu jakaś kawka ? to zależy jakie masz ciśnienie teraz to jest lokal samoobsługowy kawa jest na zapleczu w dolnej szafce ........ nie zmielona młynek się zepsuł i jest w serwisie, ale i tak nie przydatny, prąd jest na przedpłatę, ale szefowa hamakowała się nad jeziorem i nie przedpłaciła, bo była potrzeba zakupu Żubra na zapas :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 o to, to, wszyćko to święta prawda. a żubra w puszczy ktoś nielegalnie odstrzelił, głowę mu uciął i dochodzenie trwa. Jajcek, ale nic to, najważniejsze, że drzwi KK otwarte nie pytaj o kawę, tylko opowiadaj co słychać w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) doberek u nas dzisiaj mało słoneczka ,za to wiatr sie rozpanoszył i pewnikiem cosik przyniesie kawe zmieliłam .......wiec podam wszystkim kawoszom no i coś słodkiego do kawy -oczywiście Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ew_ka, to dawaj biegusiem do mnie. U mnie pięknie świeci, wiaterek leciutki, cudnie jest.Zaraz jadę do serwisu hondki, bo dostałam informację że przyszła zamówiona antena do radia.Brama garażowa zacięła się w połowie otwierania, nie zauważyłam i wyjeżdżając przypierniczyłam anteną łamiąc ją doszczętnie. No cóż, można i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Brama garażowa zacięła się w połowie otwierania, nie zauważyłam i wyjeżdżając przypierniczyłam anteną łamiąc ją doszczętnie. No cóż, można i tak. dobrze ,zo to tylko antena a nie np bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts