jamles 24.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 doberek u nas dzisiaj mało słoneczka ,za to wiatr sie rozpanoszył i pewnikiem cosik przyniesie już przed ósmą zaczęło padać ....... przynajmniej z domu se poklikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.08.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Tolu nie Tobie jednej się takie rzeczy przytrafiają. Niedalej jak 2 tyg temu wsiadłam do auta w garazu i całkiem bezmyslnie na wsteczny i rura do tyłu. Tylko coś pyknęło, stuknęło w dach a ja nawet na hamucel nie zdążyłam nacisnąć. Oblał mnie pot. Kurcze, ja nawet nie sprwadziłam dokąd brama jest podniesiona! Owszem, była podniesiona ale nie do końca, tak na 3/4 wysokości a ja mam wysokie auto. Zahaczyłam anteną całe szczęście a nie dachem. Nic sie nie płamało ale mam nauczke na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 dobrze ,zo to tylko antena a nie np bagażnik no i dobrze, że nie honda cabrio się urodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.08.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 no tak, niestety do czwartku jeżdżę bez anteny, dobrze ze zadzwoniłam i sprawdziłam czy zrobią to od ręki. Niestety nie zrobią. W czwartek o 9.30. Strasznie wcześnie trzeba będzie wstać Leje w tej chwili jak z cebra, czyli to coś co miało przyjść do Ew_ki przyszło do mnie. A przecież nie zapraszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.08.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Leje w tej chwili jak z cebra, czyli to coś co miało przyjść do Ew_ki przyszło do mnie. A przecież nie zapraszałam ..............a u mnie słoneczko wyszło i z H. siedzimy na tarasie (H. zaczytany a ja ....znudzona ) Namawiam i namawiam ślubnego na wyjazd w czwartek do Krk ale cosik sie opiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.08.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Namów go Ew_ka na wyjazd do mnie, może będzie się mniej opierał Dzień dobry w nocy przyszła szalona burza, wiało okrutnie, lało jak z cebra a potem jeszcze gradobicie. Dach cały...sprawdziłam. A teraz niebieściuchne niebo i pięknie świeci słońce, choć chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 z kawa przy kompie witam, za oknem bezchmurnie, ale wieje jak w ..... kieleckim od ponad dwóch godzin w warzywnym garden grzebię po co mi tyle tej cukinii i patisonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) witanko na śniadanko u nas lało w nocy przez chwilę .....rano zaświeciło słoneczko wiec pojechalismy na grzyby i przywieźliśmy ....pusty koszyk !!!! ale spacer rano po lesie to bajka :wiggle:a jak śniadanko potem smakuje Wieje teraz okrutnie ale słonce jest ... a to najważniejsze a na rozruszanie kości piosenka ,ktora mnie przesladuje od jakiegos czasu http://genaro91.wrzuta.pl/audio/3Eahaecf7e6/alexandra_burke_-_broken_heels miłego dnia Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.08.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ew_ka, to od kilku tygodni mój dzwonek w komórce Dość długo nie odbieram, żeby jak najwięcej tej muzyki usłyszeć, nieźle daje czadu Jamles, nadwyżkę cukinii przyjmę z największą przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.08.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ew_ka, to od kilku tygodni mój dzwonek w komórce Dość długo nie odbieram, żeby jak najwięcej tej muzyki usłyszeć, nieźle daje czadu Fajny masz dzwonek tez bym taki kciała u mnie od 2 lat dzwoni Lenka i jeszcze mi sie nie znudziła ..... Wrocilismy wczoraj z Krk ............pojechalismy w czwartek motorem .... wczoraj wyjeżdżaliśmy w słoncu a juz 20km za Krakowem złapał nas deszcz i juz do samego domu mokliśmy okrutnie ...........brrrrrr.... rozgrzały mnie herbatki z rumem i grill u znajomych Mokro kończa sie wakacje .......... leje u nas od rana .........a wieczorem mamy ognisko u przyjaciół Jamles - cukinia też mi smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.08.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Chwalony wszem i wzdłuż. I co to ma być, ja się pytam ?? kto grzebał przy sterowniku ciepełkiem ? hę ?? Musi człowiek ciepłe ubranko zakładać, grube gacie .. a tu sierpień proszę koleżeństwa !! Na kolejne ciepełko czekamy ponoć od połowy września. No to kamikadze pod te zimne nóżki. http://fragolina.pl/files/articles/242x192/articles_f2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2010 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 ....... kto grzebał przy sterowniku ciepełkiem ? hę ?? gdzieś wyczytałem, że Ewka, kominek Jej nie wystarczał to włączyła ogrzewanie i się słoneczko obraziło i się oszczędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 no tak .....znowu moja wina głowa mi od nocy pęka ..........zaraz ide z powrotem do lóżka .........kawa nie pomogła wiec wziełam tabletkę kawusie przyniosłam .......miłego ...mimo wszystko...dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Dzień dobry. U mnie siąpi od nocy. kolejny tydzień nie mogą skończyc mi tynkować altany przez tą pogodę. A tu jeszcze czytam, że juz w czwartek w nocy 5st tylko. Jesień przyszła nagle. Miłego..... mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.08.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Dobry wszystkim. Takie chłody, mają swoje duże plusy.Bo to i podkołdernikowo trzeba ciaśniej... I kanapka z boczkiem odpuszczona. No żyć nie umierać ! http://www.wynalazki.mt.com.pl/joomla/images/stories/duze/ekspres.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 31.08.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Puk, puk tak nieśmiało, mogę i ja czasami wpaść do Was na kawkę? Może na rozgrzewkę szepnę, że u nas koło Olsztyna już od wczoraj po kilku deszczowych dniach świeci piękne słonko (dziś jak na razie też). Nie jest może super ciepło, ale przyjemnie i pobudki milsze niż w ostatnim tygodniu. Zapraszam więc na kawkę na Warmię - ugoszczę czym będę mogła, a jak się w mieszkaniu nie pomieścimy, to zapraszam na działkę - mamy już garaż i posadzkę nad garażem, a od wczoraj budują nam ściany, więc schować się przed ew. deszczem i wiatrem będzie gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.08.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Świeża krew;) i to z nieoblaną podłogą !! Lidka, tutaj wpisowe niesie się na zaplecze. Ino nie wzdragaj się , że pająki jak konie wiszą pod sufitem. Szefostwo nie wyznaczyło listy porządkowych , to i bessprawie . Na Kasprowym śnieg. Można już narty ostrzyć kurde bele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Dzień dobry Czytam, że imprezka się u Lidia_G szykuje. Dobrze, dobrze, mogę zabrać gar bigosu, właśnie pyrka i woń po chałupie roznosi. Lidia, podeślij trochę słońca na nasz klubowy tarasik, przyda się w to chłodne przedpołudnie. Ew_ka, tabletka na ból głowy? a gdzie Heniutkowy masażyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ew_ka, tabletka na ból głowy? a gdzie Heniutkowy masażyk? ni ma H. ..... wyjazd służbowy ma dzisiaj i stąd moje cierpienie .........buuuuu:bash: dalej mnie głowa ćmi ...w pracy byłam przez 2 godz ....spacerowałam też po deszczu i nic nie pomaga ......H. wracaj !!!! Lidia ...to kiedy ta imprezka ? trza sie wyszykować Ziabko - kanapka z boczusiem ..mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Dzień dobry. U mnie siąpi od nocy.......... ja bym powiedział, że leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts