Ew-ka 06.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 witanko na pyszne śniadanko u mnie dzień zaczął się pięknistym słoneczkiem i błękitnym niebem ........latałam po ogródeczku w celu rozpoznania i zagospodarowania nowych nabytków roślinnych ....ale na razie brak koncepcji ...wiec spadam do pracy ...buuuu ......cały tydzień mój pracownik ma urlop bo sie wybudował i przeprowadza do nowego domku Ziaba - nie daj sie wypchnąć do kina - pilnuj młodzież !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 ................ pilnuj młodzież !!! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam się wieczorowo i powakacyjnie Zimnica u mnie okrutna, deszczyk siąpi, popaduje i leje na zmianę.... W pracy też zimno, w dimu zimno, na ulicy zimno...przyszłam się rozgrzać do KK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.09.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Noooo, witojcie !!! Lać przestało, chociaż nastroje zaokienne jak z połowy listopada. Komuś wczoraj w okolicy się zrobiło zimno i zasadził do ognia jakąś starą pierzynę. Chyba cała populacja komarów na obszarze paru km kw została unicestwiona. Ale był czad... http://www.dunkery-lodge.co.uk/images/full-english-breakfast.jpg I pytanie - kto zje to angielskie śniadanie ??- bo zestaw fasolka plus activia jest mocno intensywny. Na wszelkie robactwo oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 to ja tylko gazetę przejrzę i ewentualnie ten soczek wypiję słońce wyjrzało a wczoraj gradobicie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 a wczoraj gradobicie było ło matko i córko !!! u mnie i wczoraj i dzisiaj cudne słoneczko aż mnie energia roznosi domek wysprzątany teraz jeszcze do ogródka polecę bom wczoraj od dobrej kobiety cud piwonie dostała i wsadzić je migusiem muszę miłego dzionka zycze i duuuużo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.09.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Dzień dobry gradobicie? u nas bez gradu, ale lało wczoraj cały dzień i noc, teraz się przejaśniło, ale na słońce nie ma szans. I ciśnienie marne, kawa nie pomogła, nadal sennie, śpiąco, bez energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.09.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 U nas leje. W domu mam stolarzy i moze dzień zakończy się wreszcie drzwiami w szafie w sypialni. Póki co, więcej gadamy niż robimy Bałagan w 3 pokojach bo gdzieś ciuchy poutykać musiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.09.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Mayland, wiesz, że ja trzymam mocno byś się rozdwoiła 21.09...ale byłoby fajnie to naprawdę szczęśliwa data, ja jestem o tym przekonana, tylko czy Karol też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 ......... kawa nie pomogła ........ a trzeba było mleko dać kotu a nie do kawy grad nie za duży taki jak emems Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 No to ja chyba za prasowanie sie musze zabrać, bo wyczerpały mi się wszystkie tematy zastępcze, jak ja nie lubie prasować Ew-ka prześlij nam tego słoneczka bo ja zaraz na reumatyzm padne od tej wilgoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 też nie lubię prasować, ale ja mam słoneczko dzisiaj tyle, że w robocie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ja tam mogę Wam wszystkim wszystko poprasować, bylebym gotować nie musiała. A wychodzi na to, że zaraz jakieś leczo zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.09.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam słonecznie:) W ogrodzie nic nie robię...wyrzuty sumienia zabijam wytłumaczeniem, że PAJĄKI som na krzakach:cool:. Ja tak jak Tola też mogę prasować a gotować, to tylko dla gości w duuuużych ilościach codzienne obiadki są nuuuuudne.... Miłego dnia:) ps. jeśli chcecie grzybów, to zapraszam w lasy Kościerskie na Pomorze:) http://www.tuchow.pl/wp-content/uploads/2008/09/grzyby.jpg http://lex_vip.ovh.org/torcik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 słonce posyłam Wam całymi garściami !!!! jest cuowna pogoda -taka prawdziwie Polska - słonce i białe chmurki na niebie ....temp ok 20 st w cieniu Tak jak Jamles w pracy jezdem ale drzwi mam na oścież otwarte i delektuje sie ciepełkiem Prasować nie cierpie za to H. uwielbia ( wmówiłam mu to dawno temu i ...uwierzył ....hii hii ) gotować lubie ale jak mam pomysł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.09.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 ps. jeśli chcecie grzybów, to zapraszam w lasy Kościerskie na Pomorze:) ja kcem ,ja kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.09.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Mayland, wiesz, że ja trzymam mocno byś się rozdwoiła 21.09...ale byłoby fajnie to naprawdę szczęśliwa data, ja jestem o tym przekonana, tylko czy Karol też? Nie wiem i ja. Tak go dziś naściskałam i natrząsłam, że kto wie.... kto wie.... Szafa zamknięta. Stolarze sie do wieczora z tymi drzwiami bawili. Po południu i u nas przejaśniało. Odrazu milej! Szkoda, że noce juz takie chłodne. No ale nie można mieć wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.09.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 ja kcem ,ja kcem To kiedy przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 (edytowane) ..... jeśli chcecie grzybów, to zapraszam w lasy Kościerskie na Pomorze:) ja kcem ,ja kcem To kiedy przyjeżdżasz? mogę dołączyć Edytowane 8 Września 2010 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.09.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Za oknami lato, lato wszędzie ! Motylki popylają ile wlezie, ptaszki ćwierkają ile sił. Trawa jak w stepie szerokim. Kawa nie musowa. http://kreatywnamama.blox.pl/resource/593927_63464762.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts