jamles 08.09.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Za oknami lato, lato ............ lato było wczoraj, teraz to jesień za oknem, tylko patrzeć kiedy zacznie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 buuu....zimno dzisiaj ...8 st ...wieje ,niebo szare i bure tylko patrzeć jak zacznie padać kawa musowa bo ciśnienie leci na łeb na szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 jamles - to kiedy Ci pasuje na te grzyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.09.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 To ja słonko dzisiaj wysyłam ...:) Ale zimno z rańca też było..... A grzybki poproszę przesyłką eksspersową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Słonko przyszło do mnie :) od rana bezchmurne niebo, usiadłam na schodach przed domem, bo tu zacisznie i wschodnie słonko grzeje, i wypiłam kawusię wystawiając piegi na słońce. Po tylu dniach deszczu to niezwykle przyjemna chwila. Gdzieś w środku jednak smutek, nie mogę przestać myśleć o tym wypadku: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100908/REG06/543440482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.09.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Tola - to straszna tragedia ..........wkoło komina jak mówi H. czyli blisko domu zdarza sie najwiecej wypadków .....w ubiegłym roku zginął na motorze nasz sasiad ,który razem z H. wyjeżdzał z ulicy -pomachali sobie i każdy z nich pojechał w innym kierunku ....młody (26lat) nie wrócił ...wziął go na czołowkę kierowca samochodu ...1 km od domu osierocił roczną córeczkę ..... miłego dnia ...mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.09.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Nie wiem co gorsze... zginać całą rodziną czy zostać samemu jak palec i tęsknić w rozpaczy za tymi co odeszli..... Chyba pójdę na działkę zobaczyc czy jakieś grzyby nie wyszły. Ostatnio podgrzybka znalazłam pod leszczyną. Wogóle nie mam weny co zrobić na obiad. Mama na diecie, tylko rosołki i wołowinę wcina. Moi już na to patrzeć nie mogą i schabowego oczekują. Muszę coś wymyśleć bo inaczej się zagotuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.09.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 jamles - to kiedy Ci pasuje na te grzyby? Najnowsze doniesienia z lasu są takie, że grzybów jest cała masa, moje się zbierają a część, to się nawet suszy :) W życiu trzeba umieć się ustawić nie? Także zapraszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Mayland, ale zostali jedni i drudzy rodzice tych co zginęli i oni opłakują swoje dzieci i wnuka.Rodzinom ofiar katastrofy smoleńskiej zapewniono psychologa.A tym rodzinom? czy to mniejsza tragedia, czy to obywatele innej Polski?Kompletnie pijany kierowca tira to morderca, inaczej go nazwać nie można.Jeździmy często krajową 8-mką, gdzie z przejścia wschodniego jedzie tyle tirów, że szok.To, że jeżdżą pijani, jest powszechnie wiadome. Nie widuję patroli drogówki.Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.09.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Mój kuzyn jeździ cysterną wiec znam troche jego obawy i wiem też ile razy gasił, pomagał czy był świadkiem wypadku. Rozpędzona cysterna to rzecz nad którą niełatwo zapanować, chyba najbardziej niebezpieczny transport drogowy. On juz jeżdzi kilkanaście lat, ma praktykę ale ciagle się boi, że kiedyś nie uda mu się wyhamować, że samochód pójdzie swoją drogą mimo jego najszczerszych chęci. Poprostu nieraz jest za mało czasu.... Sprawa pijanych kierowców to całkiem inna rzecz która wogóle nie powinna mieć miejsca. Dziwię się, ze środowisko to toleruje. Przecież wśród kierowców, pracowników firm transportowych też są ojcowie, bracia, dziadkowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.09.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Matkobosska. Kto tu majstrował przy wejściu ??? czemu widzę post Jamlesa z 23 .lipca a potem odpowiedź Ullerowej z wczoraj z 19.59 ?To nastukaliśmy już 6412 stron ? Po moim wpisie podbiłam licznik. To jest wynik !!!!!! Pokaż wyniki od 64111 do 64116 z 64116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 sorry, ale kogoś chyba poj........o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.09.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Matko elektryczna co tu się dzieje???????????? Po "kiego grzyba" oni coś tu ciągle zmieniają?:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.09.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Zwróciliście uwagę na pasku na to ? Grupy budujące Niezidentyfikowani Kawiarnia klubowa Normalnie strach się bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 anonimowe dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.09.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Buuuuuuuuuuuuuu, JA TAK NIE CHCĘ...... .....i okulary muszę zakładać do tych maleństw literowych... POMOCY................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.09.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 najwyższy czas opuścić ten lokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 może przeniesiemy lokal do .................. ogrodu Toli http://przeprowadzki.org/graph/przeprowadzka_07.jpg z lodówką już jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.09.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Jamles, a zapasy z zaplecza i piwniczki...no nie idzie zostawić takiego dobra.I nalewak też trza zabrać i zeszycik i ...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.09.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam Co tu za zmiany na tym forum ???? Do RW sie nie można dostać !!! Co tu sie dzieje ??? Tola dokąd ten pociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts