tola 16.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ech, Jajcek, ja już i w rozkładach pociągów pogubiona...świat się kończy. Ale miło Cię widzieć :) Może Ty masz jakiś sposób by porządek we wszechświecie przywrócić, co? Bo mi już ręce opadają Co słychać w życiu? wyspowiadaj się trochę, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 to ja od kilku dni nie wiem jak sie do KK dostać a Wy tu sobie gadu-gadu;) ale ślimok jezdem melduję ,że na grzybach byłam i kartoflok został zagospodarowany w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 wspomnienie z wakacji wg Szymona M. http://www.youtube.com/watch?v=GblT9yY8r9o&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.09.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 dziś urodziny szefowej http://www.e-narzeczeni.pl/images/advice-full/drinki.jpg http://lodowki.freelog.pl/files/2008/07/photo3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.09.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ło matkoscórko - co sie narobieło sie na tym forumie... szefowa dziś świętuje ? - już biegne założyć nową koszulę odświętną http://bigman.pl/image_func.php?img=gfx/fc0c2fbca7e9b57c05d280171bfcbcb8.jpg&maxwidth=150 Dużo piwa i słodyczy - tego szefowej bodzio życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.09.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 O! widzę moich Braci Piwnych :) Bodziu, koszula wielce aligancka Jamles, no tyle schłodzonego dobra, że aż w oczach świruje No to zdrowie moich gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.09.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Mi też KK znikła. Donoszę, ze sie nie wyrobiłam z Karolem na Toli urodziny i wcześniej się Karol wypakował Tolu ja Twoje zdrowie to co najwyżej herbatką lub mineralką uczczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.09.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 May, to pewnie przez tę altanę rozpakowałaś się szybciej, a było tych krokwi nie dźwigać Nic to, Karol urodził się w dniu urodzin mojej chrześniaczki, najbliższa rodzina, więc i tak o Karolka urodzinach będę pamiętać Mayland, jeszcze raz wielkie GRATULACJE I z tej okazji uczynię tradycyjne, choć ostatnio zapomniane w KK wielkie LLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.09.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Gdzie LLLUUUU tam i bodzio Mayland - dużo zdrowia dla Cię i dla Kalolka ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.09.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Bodzio zawsze wyczai LLLLLUUUUUlowanie, ma nosa, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 melduję ,że ostatni dzień lata spędziłam na tarasie ,na leżaczku w pełnym słońcu ,tak wiec pożegnanie było godne i z klasą jutro i w piatek też ma być słonecznie wiec jedziemy na grzyby Tola ...a torta urodzinowego nie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.09.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ew-ka, może być, tylko kto go zje?Zanim ktoś tu zajrzy, to pleśnią obrośnie.Ale się porobiło, to juz tak zostanie na zawsze z tym działem?Może przenieść nasz kawiarniany wątek do Hyde Cegła Park? Tam przejrzyście widać co i jak i wchodzi się normalnie na ostatnią stronę, a tu kaszana straszna.Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.09.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Może przenieść nasz kawiarniany wątek do Hyde Cegła Park? Tam przejrzyście widać co i jak i wchodzi się normalnie na ostatnią stronę, a tu kaszana straszna. Co o tym myślicie? czy wystarczy z Ponurym pogadać przy kawie albo innym piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 szefowa załatwiaj przenosiny albo usprawnienie KK ...ja jestem ZA !!! Jamles-zakładaj swój osobisty dziennik lub inna Galerię ...co sie bedziesz szwendał po innych i zdjecia wklejał -masz taki pieknisty ogródek ,ze szkoda by było ,żeby tylko fragmentami go pokazywać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ponury zniknął ? może urlopik ? Jesień pokazała się swoim najgorszym obliczem .........leje -wieje- zimno .....brrrrr........gorąca herbatka z sokiem borówkowym w sam raz na taką aurę (nie potrafię w KK wstawiać zdjęć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.09.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Działa "po staremu" przykład http://thaipavilionskokie.com/files/pictures/hot_tea.jpg czyli ręcznie piszesz: [/b]pełny link do zdjęcia ______________________________________________________________________________________________Pozdrawiam, TomaszDziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.09.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 szefowa załatwiaj przenosiny albo usprawnienie KK ...ja jestem ZA !!! jestem ZA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.09.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Napiszę do ponurego63, zobaczymy co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.10.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Jakoś szefowa słabo sie stara ... do KK trzeba slalomem a w środku puchy ... - chyba zostanę abstynentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Szefowa się stara, szkoda tylko że nie ma z kim rozmawiać a głową muru nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts