jamles 07.10.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ......... mój to wpis jest ostatni ...... w tej KK oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 ciekawe czemu zdublowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 z zaawansowanej edycji dubluje do d...yteraz ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.10.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 echo ............. echo ........echo..........cho......oooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 10.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam, otrzymaliśmy zgłoszenia o chęci przeniesienia Kawiarni klubowej do HYDE PARKU. Postaramy się dokonać tej zmiany w zbliżającym się tygodniu. NIebawem tez znikną zdublowane posty.PozdrawiamyRedakcja muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.10.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam, otrzymaliśmy zgłoszenia o chęci przeniesienia Kawiarni klubowej do HYDE PARKU. Postaramy się dokonać tej zmiany w zbliżającym się tygodniu. NIebawem tez znikną zdublowane posty. Pozdrawiamy Redakcja muratordom.pl chyba się uLLLLLLLLLLllllllllluuuuuuuuullllllllllllllllllamyyyyyyyyy ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ja juz jestem pjana ze szczęścia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.10.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A ja już sprzątam nowy lokal, zamówiłam też nowy lepszy nalewak i superhiperekspresdokawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.10.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 stawiam procenta dla uczczenia urodzin mojego domowego-osobistego Abrahama:rolleyes: powiedział mi dzisiaj ,że on od dzisiaj jest panem przed 60-ką a ma żonkę po 40-tce ....miłe co nie ? http://www.vinpol.pl/img/alfred_gratien_brut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 stawiam procenta dla uczczenia urodzin mojego domowego-osobistego Abrahama:rolleyes: powiedział mi dzisiaj ,że on od dzisiaj jest panem przed 60-ką a ma żonkę po 40-tce ....miłe co nie ? http://www.vinpol.pl/img/alfred_gratien_brut.jpg mam tak od roku, ale czy to miłe być starym dziadem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.10.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 jamles- to jest tak jak w pewnej opowiesci : Małżonkowie obchodzacy 25-lecie ślubu wybrali sie na spacer nad jezioro ...nagle na pomost wskoczyła złota rybka -mówiąc,że spełni każdemu z ich jedno życzenie -Kobieta poprosiła o podróż dookoła swiata i ....w oka mgnieniu dostała foldery i bilety na takowa podróż ....Mąż poprosił ...o to , aby dostać kobiete o 30 lat młodszą ......w oka mgnieniu stał sie 80-latkiem ....bo każda złota rybka jest ...kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 jooli, z okazji urodzin http://img.foodnetwork.com/FOOD/2007/06/19/Gin_and_Tonic_Gelatin_summer_med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.10.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Drodzy, Uczestnicy tej grupy. Wielkie wydarzenie w życiu forum! Gorąco zapraszamy do lektury „Gazety z forum”. Papierowe wydanie zostało dołączone do numeru 11 „Muratora”. W gazecie publikujemy wybrane „Dzienniki budowy”, znajdziecie dużo informacji o strukturze i życiu naszej społeczności; być może także o Was! „Gazeta z forum” ma się dobrze czytać. Mamy nadzieję, że dzięki wspólnej pracy z autorami dzienników, udało nam się to osiągnąć. A teraz prosimy, sprawdźcie nas - czytajcie gazetę o Was i dla Was. Miłej lektury! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.10.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 9 dni minęło od deklaracji o przenosinach KK.....i nic. Ciekawe, czy nastąpi to jeszcze w tym roku, czy przyjdzie poczekać do wiosny? Stali bywalcy przestali bywać nie tylko w tej tragicznie nieprzychylnej KK, ale i na forum ogólnie. Nowych trudno zachęcić do tego, co jest...a podatki trzeba płacić, tak? Ech......żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 toluś, ...tylko koni żal... ...pozostaję w tym względzie optymistką... REDAKCJO, ADMINISTRATORZEE.........SŁOWO SIĘ RZEKŁO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.10.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Chyba mam za dużo pracy... wpadłam przez przypadek do kawiarni... przez przypadek bo zaginęła mi gdzieś w odchłani, ale widzę że tu pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam, otrzymaliśmy zgłoszenia o chęci przeniesienia Kawiarni klubowej do HYDE PARKU. Postaramy się dokonać tej zmiany w zbliżającym się tygodniu. Redakcja muratordom.pl No cóż, chyba lepiej nie używać słów, których się nie rozumie, lub nie składać obietnic bez pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Szefowa, tutaj prędzej pies z kulawą nogą zajrzy niż admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jamles, mnie już ręce opadają...zresztą...nie tylko ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Ja zagladam jeszcze z sentymentu ale..........nie wiem na jak długo cierpliwosci mi starczy bo w obecnej formie wpisywanie czegokolwiek to jakaś pomyłka, nie wspominając o odszukaniu topika...czyli jednym słowem miało byc pieknie a wyszło... jak zawsze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts