Nadulka 19.11.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 dziekuję Nadulka ......zdjecia na str 8 Nie otwiera mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ew-ka, GRATULACJE, ale Ty zdolna jesteś...do wszystkiego Idę szukać zdjęcia w Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 oto ONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ew-ka, GRATULACJE, ale Ty zdolna jesteś...do wszystkiego Idę szukać zdjęcia w Dzienniku Tolu -dzieki ......ale wiesz jak mówią ...jak coś jest do wszystkiego to znaczy ,ze jest do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 To źle mówią Ta róża wygląda tak, jakby płakała z zimna...niezwykłe zdjęcie Oglądasz "Kocham Cię Polsko"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ta róża wygląda tak, jakby płakała z zimna...niezwykłe zdjęcie Oglądasz "Kocham Cię Polsko"? oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 u nas po pięknym dniu -leje jak z cebra....brrrrr jutro Tato skończyłby 80 lat ......na niedzielę sprosiłam gości na obiad i kawę ...taka namiastka urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Zapalę jutro świeczuszkę na parapecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Dzięńdoberek Czy może być takie małe wkupne od nowego gościa???? http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdLSi3Mdn_WPUJKIVeuWJaokWt_SsdDPN0BEYOUio8Y_66GL-z Ew-ka- gratuluję wyróżnienia!!! W jakim konkursie brałaś udział? Masz może swoją galerię na National Geographic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Dzięńdoberek Czy może być takie małe wkupne od nowego gościa???? http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdLSi3Mdn_WPUJKIVeuWJaokWt_SsdDPN0BEYOUio8Y_66GL-z Ew-ka- gratuluję wyróżnienia!!! W jakim konkursie brałaś udział? Masz może swoją galerię na National Geographic? wkupne przyjete ze smakiem że co ? galerie na NG ? jam niegodna takich progów ..... ten konkurs to nasz miejscowy choć ogólnopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Zapalę jutro świeczuszkę na parapecie... dziekuje Dobra Kobieto:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Alunek, nareszcie A tak przy okazji, jednym z fotografów pracujących z Martyną Wojciechowską, naczelną polskich wydań National Geographic, jest brat mego Szanownego. Dostaliśmy od niego piękny album ze zdjęciami naszego urokliwego Podlasia, sfotografowanego jego obiektywem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.11.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Dobry wieczór, czy znajdzie się wolny stolik? Albo choć jedno miejsce? http://www.fit.pl/g/str/ciekawostki/czywiesz/wino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ja jestem bardzo początkującym fotografem, ale bardzo to mnie ekscytuje.Uwielbiam zaglądać na NG. Zdjęcia , które tam można zobaczyć, to artyzm w czystej postaci!.Ewka - dla mnie to również wysokie progi,ale poparzeć można... Tolu - gratuluję zdolnego szwagra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ..o Sure..jesteś, ale super! Fajna ta kawiarnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ..o Sure..jesteś, ale super! Fajna ta kawiarnia.. pewnie że fajna tu jest miło ,ciepło i pachnie szarlotką ,kawa i ....piwem zaglądajcie często ,plotkujcie i opowiadajcie codzienne bzdurki .... KK to taka kanapa odprężająca po całym dniu ...prawda Kierowniczko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Dziewczyny, popatrzcie w którym roku Loniu ją założył. To wątek, który istnieje od początków tego Forum. Fajnie by było, żeby przetrwał. Dobra, ja zmykam, ostatni gasi światło i chowa klucz pod wycieraczkę Spokojnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.11.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 w takim towarzystwie , to nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ...prawda Kierowniczko ? prawda, prawda, święta prawda tylko zeszycik mi się gdzieś zapodział, coś mi się zdaje, że to sprawka Bodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ja jestem bardzo początkującym fotografem...... Ewka - dla mnie to również wysokie progi,ale poparzeć można... i ja uwielbiam ogladać zdjęcia ...... jak mam okazje to chodze na Word Press Foto ......i prawie zawsze mam wątpliwości dlaczego TO a nie inne zdjecie nagrodzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts