Ew-ka 25.11.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 jejku...jak bardzo pozmieniało się na forum....gdzie ja mam znależć stare wątki :-/ chciałabym się dowiedzieć co u Frania i AgnesK...idę szulać Ivonka - zdjecia Maciusia są wskazane codziennie na poprawe nastroju buziaki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ivonka - zdjecia Maciusia są wskazane codziennie na poprawe nastroju buziaki dla Was dziękujemy a jak tam Twój Stasio - pewnie wielki juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 sama zobacz .....jesienny spacer na Cmentarzu Rakowickim (listopad ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Wielki Dzień dobry. Tucze Karola, zeby też już tak sam brykał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.11.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Wielki Dzień dobry. Tucze Karola, zeby też już tak sam brykał dobre ,dobre tylko uważaj ,żeby Karolek proporcji nie zatracił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.11.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 kiepski dzien dzisiaj mam ....nic mi sie nie kce .....nawet kawy mi sie nie chce zrobić ....oj niedobrze ,niedobrze ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ja pale od rana w kominku i jest już tak cieplo, że ledwo dyszymy. Odrazu lepiej sie zrobiło i pogoda tak nie dobija. Paliłabym swiatło w domu od samego rana bo ciemno. A teraz to już ciemności całkowite.To co Ewa, pijemy kawkę? Ja dziś dopiero po jednej i chyba napije się druga by o 20 nie paść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.11.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 O, o, bardzo dobry pomysł, już zaparzyłam i dosiadam się do Was. Wróciłam z miasta, popucowałam autko w garażu, teraz kawusia, a jak Szanowny wróci z siłowni pojedziemy do Makro po zakupy. U mnie wczoraj był dzień pod znakiem "nic mi się nie kce", poprawiłam go sobie nową sukienką. W sobotę impreza andrzejkowa, mam już co na siebie włożyć, więc i humorek lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ooooo jaka sukienka? Foto? ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.11.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 fajne jestescie .... u mnie dzisiaj przez 2 godziny świeciło słoneczko i zrobiło sie cudnie ....w kominku tez juz zapaliłam i świece i kominek zapachowy ... czytala dzisiaj Twoj Styl i wywiad z Anną Dymną .......powiedziała coś niesamowicie ważnego ... w rozmowie z dziewczyną na wózku usłyszała od niej .....że jeśli ktoś zdrowy popatrzy na mnie i poczuje sie szczęśliwy to ..... to ja właśnie po to jestem .....Uczmy sie cieszyć każdą chwilą i doceniajmy to co mamy ...kiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 I ma rację!!! Ja sama widzę po Karolu. Przy Ani drżaam o wszystko i ze wszystkim. Chuchałam, dmuchałam. Nocami nie spałam z byle pierdołki. Teraz..... więcej dystansu, spokojnie, co ma byc to będzie. Jak podjerzewali spodziactwo to lekko panikować zaczęłam ale mąż powiedział coś, co mnie na ziemię sprowadziło: "No to co, poczekamy, zoperujemy, tak jak inni też to robią i będzie git". No i ma rację. To samo choroby rodziców. Wcześniej nas wszystko omijalo. Teraz mniej się boję bo już to znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.11.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 dobry ... Czy ktoś zaparzy i dla mnie kawkę...padam z nóg. Chętnie napiję się,bo bardzo pracowity dzień za mną. Chociaż pogoda u nas nie rozpieszcza , jak pewnie wszędzie, to popracowałam trochę w ogrodzie. Wymarzłam strasznie,ale czego nie robi się dla ukochanych roślinek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.11.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Szefowa Ci zaparzy, a co a foto sukienki?...noooo dobra, na chwilę wkleję wieczorkiem, powiecie czy może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.11.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Hej, hej. Wracając z obiadu zahaczyłam o kuchnię i 2 kawę wypiłam...i energia mnie rozpiera:lol2::lol2: Tolu- wczoraj tez miałam taki dzień, zero postępów w robotach remontowych ...za to dziś j.w. pakuję manatki i do domu walczyć ze ścianami:yes::yes: Sktecznej tej drugiej kawki zyczę i milego wieczorku... No i ja miałam iść na Andrzejki w stylu lat 50-tych, ale młoda nie chce do Krakowa przyjechać tylko do Górek i trza na wieś jechać zamiast imprezować...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.11.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 dziękuję Tolu.. ..pochwal się sukienką... o kurcze... co ja włożę na siebie:confused: W sobotę mamy imprezkę u nas.Wpadnie kilka par. Muszę się jakoś zaprezentować ( jako gospodyni i jubilatka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.11.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Szefowa ładne wywijańce na kawce rysuje:)Mogę spróbować? Przywitać się przylazłam i zarezerwować sobie krzesełko, jeśli mozna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.11.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Galka, no czasem muszę się wyżyć artystycznie siadaj kochana, rogalika dostaniesz...z czekoladą EDZIA, ale wyjazd na wieś ma swoje dobre strony, prawdaż?..no! więc się nie smutaj Alunek, no musisz, musisz, masz już jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.11.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 pewnie standardowo jakieś czarne ( wyszczuplające) wdzianko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.11.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Rogalika???? Z czekoladą????O tej porze???? Chętnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.11.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 jakieś pełne wiadro kawy by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts