wykrot 25.11.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 znowu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.11.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 jakieś pełne wiadro kawy by się przydało Jamles....zawsze cieszę się na Twój widok, ale dziś szczególnie....po przeczytaniu popołudniowych newsów na onecie.....smutne - to zdaje się u Ciebie? Wykrot Ci tam coś szykuje, ale czy to wiadro kawy czy czegoś mocniejszego na zimną noc???....obstawiam to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 26.11.2010 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Wykrot Ci tam coś szykuje, ale czy to wiadro kawy czy czegoś mocniejszego na zimną noc???....obstawiam to drugie Podziwiam czuja i nos Waszej Wysokości Muszę się przyznać. Tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.11.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 słoneczne dzień dobry słoneczna kawa i śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kawe to ja chętnie... Pije właśnie ,tylko już sama nie wiem którą Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.11.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Jamles........po przeczytaniu popołudniowych newsów na onecie.....smutne - to zdaje się u Ciebie? no, niestety u mnie ....... 5 ofiara w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Miłego wieczoru Tola pewnie już na zabawie. A gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.11.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 A na imprezach, bo gdzieżby... Tutaj kierowniczka kapeli nie załatwiła to i pustki... Sam tak siedzę w kącie, śnieg przez szparę w drzwiach wlatuje na podłogę... i nawet topić się nie chce, bo zimno...napalić by... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.11.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Dzień dobry. W nocy dopadało śniegu, że odsnieżać trzeba. Jesteśmy zasypani. Prawdziwa zima nie ma co A dziś idziemy na imieniny teścia więc obiad mam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.11.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ból głowy po baletach z lekka opanowany, ale kawy, kawy, kawy potrzeba. Wykrot napalił w piecu, cieplutko w kawiarni, aż miło I o jakiej zimie mówicie??? jeśli na naszym północnym wschodzie śniegu nie ma, to jakim cudem u Was jest? Szczerze mówiąc nie tęsknię za tym białym czymś. Kawusia...bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 28.11.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 za kawusię wielkie dzięki a i owszem -chętnie:) gdybym była wczoraj na jakiejś wódeczce to widok czegoś białego -czyli myszki albo śnieg-mozna zwalić na syndrom dnia następnego:)Ale nie byłam!!!Więc prawda jest taka,że u nas czyli okolice Wrocławia-leży skubany:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 dobry wieczór:) pieknie dzisiaj u nas ........rano -7 ,świeży puch na drzewach i krzakach ,błekitne niebo i dużo słońca !!!! spacer w takiej scenerii to sama przyjemność zaraz sie wybieramy na Koncert Chopinowski -prawdziwa uczta dla duszy ....miłego wieczoru wszystkim http://www.youtube.com/watch?v=kykEDatAjfQ&playnext=1&list=PL31A5D9FB2236599F&index=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.11.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Sie panie częstują, bo mnie już mdli... http://www.ciasta.net/graph/ciasto-sernik-z1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.11.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Wykrot, to ciacho wygląda na nieruszone, to od czego Cię mdli, mów prawdę Ew-ka, udanego wieczoru. Mnie dziś bardziej niż koncert cisza potrzebna Galka, bałwana ulepiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 28.11.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Bałwana nie miałam czasu ulepić bo latałam po dzienniku Ew-ki w poszukiwaniu świątecznej dekoracji okna.I znalazłam:)Dzięki Ew-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.11.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Wykrot, to ciacho wygląda na nieruszone, to od czego Cię mdli, mów prawdę Przecie obgryzionej połówki bym nie przyniesł! Swoje żem oderżnąłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.11.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Jejciu, co tu takie pustki??? Pamiętam nas... z tamtych lat... http://jatoon.wrzuta.pl/audio/1IsmNHMUCOW/urszula_sipinska_-_pamietam_nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.11.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dzień dobry.U mnie zasypane i nadal pada. Zamieć której sroga zima by sie nie powstydziła. Nieszczelne drzwi w salonie wydają dźwieki jak z najlepszego horroru. Do tego dorzuce dosłowwnie huczący las za plotem i nic tylko spod kołdry nie wychodzić. Ale w kominku już napalone, kawka wypita i całkiem milo się na to wszystko patrzy przez okno. A sosna przy domu w takiej śnieznej czuprynce wyglada wspaniale!!! Dziś ma u nas jeszcze dowalić tego śniegu. Wcale to fajne nie jest bo już cięzko z działki wyjechac.... No ale mam nadzieje, że wiatr troche zmiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dzień dobry Mayland, to wszystko o czym piszesz ma dojść do nas, jeszcze jest spokojnie, ale wiadomo że nadciąga. Zapowiadają we środę -20 w nocy. Kawę wypijam i idę do ogrodu okręcać włókniną róże pnące. Po licho nam ten śnieg, brrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts