AGP 29.11.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Masakra!!! Wszyscy jeźdżą 20 km/h. Dojazd do pracy zająl mi dziś 1,5 h. Ja chcę wiosnyyyyy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.11.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 .... No ale mam nadzieje, że wiatr troche zmiecie. No i zmiata.......prosto pod garaz i drzwi wejsciowe do domu Do wieczora jak tak będzie to nie będę mogła wyjść z domu U mnie nic nie osłoniete w ogrodzie. Ale za to przysypane dokładnie sneigiem wiec moze nie przemarznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 29.11.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Mówili, że będą zawieje i zamiecie... A tu zawiało i nie zamiotło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 .doberek z zasypanej Opolszczyzny zamieć i zawieja obudzila mnie rankiem ..tak ok 8.00 w domku cieplutko jak w ruskiej bani i nie ma takiej siły zeby mnie z domu wygnała , Wczorajszy koncert był wspaniały ...po raz pierwszy wysłuchałam Koncertu f-moll na żywo i w dodatku z kwintetem smyczkowym -taki kawałek wielkiej uczty w malutkim miasteczku to niespotykane wydarzenie .....za 2 tyg wybieram sie też na koncert rosyjskiego chóru ....bubliczki ,czarne oczy i takie tam .....tez zapewnie bedzie super Tola do ogrodu dzisiaj ??? brrrr....... u mnie to graniczyłoby ze śmiercią .....moje róże siedzą w otulinie już od kilku dni Mayland - a po co masz z domu wychodzić w taka zamieć ? do wiosny niedaleko ani sie obejrzysz jak śniegi stopnieją ...hii hii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.11.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 http://lh6.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TPNp27dzgnI/AAAAAAAAG7s/5es9qLmO0Lc/s640/IMAG0153.jpgWidok z okna kuchennego na garaż i drzwi wejściowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 29.11.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 zawiało i nie zamiotło... No niestety samo nie zamiecie. Zamiast porannego jogingu odśnieżanie podjazdu, trzeba pomyśleć o nartach biegówkach. Nawet kot nie chciał nosa wystawić na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Mayland - u mnie jest tak samo http://www.youtube.com/watch?v=RrQQxdNjsMg&feature=related do dla Ciebie .....wiem ,wiem ,że jeszcze nie czas ale tak mnie naszło - moje ulubione Kolędy na Koniec wieku Z.Preisnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.11.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dziekuje Ewo.Splakałam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no to przekopałem się ....... kawyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.11.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no to przekopałem się ....... kawyyyyyyyyyyyy http://www.kawa.gielda-zwierzat.net/images/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dolazło i do nas, sypie tak, że świata nie widać, wieje nieprzytomnie i mrozi. Termometr pokazuje - 7, ale przez ten wiatr ma się wrażenie że jest jeszcze zimniej. Okręciłam róże, przykryłam trytomę i okręciłam mego nowego buczka od Agackiej. Taki biedny był, zmarznięty, przytuliłam i otuliłam, niech wie, że ktoś go kocha Muszę jechać do miasta, Miro dzwonił i uprzedził, że miasto stoi...wszystko poblokowane. Pewnie ludziska dopiero dziś będą zmieniać opony...wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 kawa dla jamlesa raz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 a dla moich kolezanek ekipa do odśnieżania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 29.11.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 coś małe mają te...odśnieżaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 oj tam, myślę, że dadzą radę, rezerwuję pierwszego z lewej...ma ładną...bransoletkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.11.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Musiałam psa wypuscic a pod drzwiami nawiało ok.30cm śniegu. Wyszedł 2m i oblał mi elewacje a następnie wrócił i poszedł do pokoju małego otrzepać się Nawet nie mam do niego żalu dziś o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.11.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Śląsk też zasypany.. Właśnie wróciłam z zakupów , wszyscy jeżdzą bardzo wolno. Jak ja nie lubię takich warunków wrrrr.... Kawa chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A u nas dopiero zaczyna śnieżyć...może się nie rozkręci na dobre ?....mieć nadzieję dobra rzecz Jakieś uczulenie mi wyszło od tego remontowego pyłu, beeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 29.11.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Jakieś uczulenie mi wyszło od tego remontowego pyłu, beeee Weź zażyj tak z ćwiarteczkę płynu odczulającego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Weź zażyj tak z ćwiarteczkę płynu odczulającego... żeby pomogło to leczenie trzeba pociągnąć chyba do Mikołaja tradycji stało się zadość, pług zasypał mi podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts