Arnika 02.12.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Chwile mnie nie było... Iiiii Dużo zdrówka dla Anulka i Bodzia zostawiam. Niech słonko zawsze świeci i w zimę i w lato, niech ogrzewa Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.12.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Bodzio - chopie ....sto lot życia na geburstag ...........i coś w Twoim klimacie zamiast kfiotka Lokomotywa! Jest na banhowie ciynszko maszyna Rubo jak kachlok - niy limuzyna Stoji i dycho, parsko i zipie, A hajer jeszcze wongiel w nia sypie. Potym wagony podopinali I całym szwongym kajś pojechali. W piyrszym siedziały se dwa Hanysy Jeden kudłaty, a drugi łysy, Prawie do siebie niy godali, Bo się do kupy jeszcze niy znali. W drugim jechała banda goroli Wiyźli ze soba krzinka jaboli I pełne kofry samych presworsztóf I kabanina prościutko z rusztu. Pili i żarli, jeszcze śpiywali, Potym bez łokno wszyscy rzigali. W czecim Cygony, Żydy, Araby A w czwartym jechały zaś same baby. W piontym zaś Ruski. Ci mieli życie! Sasza łożarty siedzioł na tricie. Gwiozda mioł na czopce, stargane łachy, Krziwiył pycholem i ciepoł machy. A w szóstym zaś były same armaty, Co je wachował jakiś puklaty. W siódmym dwa szranki, pufy, wertikol, Smyczy maszyna może donikąd. Jak przejyżdżali bez Śląskie Piekary Kaj wom to robiom kółka do kary, Maszyna sztopła! Kufry śleciały I każdy latoł jak pogupiały. To jakiś ciućmok i łajza! Ciupnął i ślimtoł sygnal na glajzach. Mog iść do haźla abo do lasa, Niy pokazywać tego mamlasa! Potym mu ale do szmot nakopali, Maszyna ruszyła, cug jechoł dali. Bez pola, lasy, góry, tunele, Dar za sobom samym te duperele Aż się zagrzoły te biydne glajzy, Maszyna sztopła i koniec jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.12.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) a teraz troszke prywaty Wczoraj był bardzo ważny dzien w naszej Rodzinie ....moja Kasia napisała i obroniła swoja prace magisterska na 5 !!! Zima pokrzyżowała nam wczoraj wyjazd do Krakowa............ ale już jutro razem bedziemy świetować na maxa szampan dla wszystkich tytuł pracy ........ STRATEGIA MARKI, KOMUNIKACJI ORAZ PROMOCJA MIAST I REGIONÓW UNII EUROPEJSKIEJ NA PRZYKŁADZIE POLSKI Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ewo wielkie gratulacje!!! Same miłe rzeczy Was ostatnio spotykają. Oby to trwalo nieskończenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Arniko - Ewcia - gratulacje !!!! Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.12.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 dziekuje serdecznie normalnie sie wczoraj poryczałam ze wzruszenia, a że prawie byłam na cmentarzu u Taty i nikogo w pobliżu ......to sobie pozwoliłam głośno wydobywać emocje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.12.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Ewo ........... Same miłe rzeczy Was ostatnio spotykają. Oby to trwalo nieskończenie! nic nie trwa wiecznie ....ale ja nie narzekam -w życiu nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Bodzio - chopie ....sto lot życia na geburstag ...........i coś w Twoim klimacie zamiast kfiotka a jutro rano niech Bodzia obudzi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.12.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Dzień dobry Mam przecieki, że u Bodzia ciasta na jutro już upieczone. Makowiec i takie tam inne różności. Ciekawe, czy przyniesie choć kawałek do KK. Ew-ka, jeszcze raz wielkie gratulacje dla Kasi no i dla Was - rodziców rzecz jasna Nie pada...oj jak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nie pada...oj jak dobrze. toż to nieprawda jest SYPIE!!!!!! może pójdzie sobie na płn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.12.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 na płn. niech idzie, byle nie na wsch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 U nas też sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 na płn. niech idzie, byle nie na wsch. chyba nie poszło ....... został i sypał do nocy, a jak bardzo to Edzia najlepiej wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.12.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 A ja chyba przez ten remont zwariuję...ale mam co chciałam... U nas nie śnieży...jeszcze pewnie.. Ew-ka, gratulacje dla CÓRKI i oczywiście Rodziców...jak takie sukcesy cieszą...Czyli teraz szuka pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.12.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 na płn. niech idzie, byle nie na wsch. no niee... nie na północ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 no niee... nie na północ!!! a z północy (dalekiej) na południe może przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.12.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 A mnie tam obojętnioe czy z północy na południe czy z południa na północ. Ja w środku - to zawsze posypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ew-ka, gratulacje dla CÓRKI i oczywiście Rodziców...jak takie sukcesy cieszą...Czyli teraz szuka pracy ? Kaska od ponad roku pracuje i nawet ostatnio awansowała http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/katarzyna-kulik-awansowala-w-demo-effective-launching Dziekuję za gratulacje jestesmy w Krk a wczoraj był wyjątkowy wieczór .....spedziliśmy go w rodzinnym gronie w Szarej na super wypasionej kolacji ....m inn .tatar z renifera , ślimaki i inne frykasy ........ no ...ale warto zapamietać oblewanie dyplomu w szczególnym miejscu i przy sczzególnym menu Zaraz do Stasia przyjdzie Mikołaj i dopiero sietutaj bedzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.12.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Oj Mama, to Ty powinnaś z dumy pękać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Kaska od ponad roku pracuje i nawet ostatnio awansowała http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/katarzyna-kulik-awansowala-w-demo-effective-launching Dziekuję za gratulacje za moje też jestesmy w Krk a wczoraj był wyjątkowy wieczór .....spedziliśmy go w rodzinnym gronie w Szarej na super wypasionej kolacji ....m inn .tatar z renifera , ślimaki i inne frykasy ........ no ...ale warto zapamietać oblewanie dyplomu w szczególnym miejscu i przy sczzególnym menu Zaraz do Stasia przyjdzie Mikołaj i dopiero sietutaj bedzie działo biedny Mikołaj ....... z buta musi roznieść tyle prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts