sure 04.12.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 A mnie tam obojętnioe czy z północy na południe czy z południa na północ. Ja w środku - to zawsze posypie......I to dwa razy! Ew-ka, tez gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ew-ka ja też bardzo się cieszę no i oczywiście gratuluję. Czy przy takiej pogodzie ktoś przyjdzie do KK?Bo ja ledwie do domu dojechałam,na drodze szklanka.Byle do wiosny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.12.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 chyba nie poszło ....... został i sypał do nocy, a jak bardzo to Edzia najlepiej wie Oj wie, Dzięki Jamles za piatkowe info. Nie odważyliśmy się pojechać na skróty, bo bylismy już zmęczeni podróżą i obawialiśmy sie tych mniej uczęszczanych dróg. Cieżko było ale dojechaliśmy jakoś . Bodzio, Alunek, Aka bardzo, bardzo spóźnione, ale bardzo, bardzo szczere życzenia urodzinowe- Wszystkiego Naj, naj, Ew-ka gratulacje mozesz być dumna ze swojej córki. My swiętować będziemy w Krak. w następny weekend - urodziny starszej...te dzieci tak się starzeją a my ciągle młodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Edzia, zanim wyjedzieciehttp://www.dworek.jaroslaw.pl/krups/880.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.12.2010 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek! http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/294/mikolajowa_z_prezentami_dla_duzych_chlopcow.jpg http://img.interia.pl/CityGuide/nimg/4/d/Mikolajki_doroslych_3004937.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.12.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam w Mikołajki xz.W EFGYFGFGSC CBNbvbb m mfdy to były pozdrowienia od Maciejka zmykamy, bo zaraz zapisze cały ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 dziendoberek poniedziałkowo-mikołajkow:)y kawa jest , Mikołaje są ....brakuje tylko cosik słodkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 joola - taki Mikołaj nigdy do mnie nie przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 dziekuję za Gratulacje Edzia - Krk w zimowej odsłonie nie na moje nerwy !!! no chyba ,że okolice Rynku i na nogach ....w Krakowie wolę jednak inne pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.12.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dzień dobry. Ooooo Ewa, Twója Kasia pracowała dla naszego miasta ® Ale ten świat mały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.12.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ew-ka, buziaki przeogrmne dla Kasi Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.12.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 najlepszy prezent to odwiedziny j w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) A to na Mikołajki.dla wszystkich bywających w KK... http://republika.pl/blog_pq_4590124/7223428/tr/prezenty5b.jpg http://th.interia.pl/30,b132c95653963988/prezenty.gif Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.12.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 O jak tu miło i świątecznie się zrobiło Panowie z Mikołajkowymi czapkami , niezłe ciacha Nie spotkałam dzisiaj takiego,a od rana jeżdze Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 07.12.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Halo a do mnie dotarł wczoraj jeden z takich Mikołajów....hihihihi.....a co tam raz na rok, chociaż popatrzeć można, czyż nie? ...na polnocy dzisiaj ślizgawka po wczorajszym +1 dzisiaj -9....wiosna, wiosna .......gdzie Ty jesteś??? Ew-ka gratulację dla córki i dla Was....nie ma to jak duma z własnego dziecka.....ja wiem coć o tym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ....nie ma to jak duma z własnego dziecka.....ja wiem coć o tym...... pochwal sie....bedziemy sie cieszyć razem z Tobą Dziendoberek u mnie znowu sypie ...śnieg oczywiście ..... i znowu bedą zaspy na chodnikach i ulicach ...ech ..nie ma jak wiosna kawa na obudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dziendoberek u mnie znowu sypie ...śnieg oczywiście ..... jaki śnieg jest szaroburo, mglisto a jak coś pada to chyba deszcz jeszcze nosa za okno nie wystawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 sprawdziłam ....pada śnieg pa pa ...spadam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.12.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Cześć zostawiam i również uciekam w w wir pracy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.12.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dziękuje wszystkim za życzenia:)urodziny , Barbórka i Mikołaj przepite ... jeszcze tylko karczma piwna i 18 córusi a potem abstynencja aż do świąt i Sylwestra:cool:sprawdzam - za oknem pada ...deszcz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts