Ew-ka 08.12.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 czesc wszystkim zapracowanym i leniuchującym za oknem ślisko bo wczoraj ...padał deszcz -w nocy przymrozek a rano horror na ulicach !!! a moja Kaśka rano dzwoni ,że jedzie służbowo do Wrocławia ....normalnie włosy mi sie zjeżyły na głowie - strach o dzieci zostaje w nas zawsze -niezależnie od ich wieku na przygnębiająca pogodę pyszna kawa i ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 na przygnębiająca pogodę pyszna kawa i ciacho [ATTACH=CONFIG]33381[/ATTACH] to w kieliszku zapewne dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.12.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 To ja biore kawe;) Jamles kieliszek Zostało ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.12.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 biore ciacho a potem biore ...sie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nooo nie zajrzałam rano i już dla mnie nic nie zostało.U nas jako tako na drogach. Powiedziałabym, że nie jest źle.... Ale nadciąga już spora mgła i będzie dopiero jazda... Nienawidzę jeździć we mgle....Dobrze, że jestem już w domku.... To ja idę po swoją pigówke... komuś nalać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 . To ja idę po swoją pigówke... komuś nalać? pytanie ja bardzo ,bardzo chętnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) u nas tez straszne mleko za oknem -ledwo widać domy z naprzeciwka ....brrr ... to co ,pijemy kawusie popołudniową ? Kawa, kawusia - najlepsza na świecie, pomaga mężczyźnie - pomaga kobiecie. Wstajesz raniutko taka rozbita, a po wypiciu? - nie ta kobieta.. Żwawa, radosna, pełna humoru - uciecha wielka, bo tyle wyboru. Och, bez tej kawy? - nie ma obawy, Kawusia była jest i zostanie, Kawusię każdy zawsze dostanie.. Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nooo pytanie... Pewnie , że pijemy...A tej pigwówki to nalać samej, czy może z owockami...? Ja piję z owocami, bo tak mi posmakowało, że szkoda wyrzucać... Jest pyszne słodziutkie, nawet bardzo. Za to mąż mi nie będzie popijał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.12.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ew-ka , co za pytanie, pewnie że pijemy kawusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Nooo pytanie... Pewnie , że pijemy... A tej pigwówki to nalać samej, czy może z owockami...? Ja piję z owocami, bo tak mi posmakowało, że szkoda wyrzucać... Jest pyszne słodziutkie, nawet bardzo. Za to mąż mi nie będzie popijał.... ja owoce raz jeszcze zasypuje cukrem i mam soczek do herbatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 zawieje i zamiecie albo nie zamiecie brrr...ale brzydko za oknem, ale ja dzisiaj w domciu, bo mam ambitny plan sprzątania okien -firanki ,dekoracje i ...takie tam ale najpierw kawa coby sie humorek poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dzień dobry. U mnie też wieje i to najbardziej w okno tarasowe, które mam nieszczelne brrr. Wczoraj umyłam okna w wykuszu i uszyłam zasłonki. Dziś mam plan zrobic okno kuchenne i w małym pokoju ale nie wiem...... czy w taki wiatr sie za to zabierać. Moze pomyję sobie okna tarasowe od wewnątrz i powieszę zasłony a z zewnatrz poczekam na lepszą pogodę.... W kazdym razie trzeba sie za coś zabrać a nie tak siedzieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.12.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 zawieje i zamiecie albo nie zamiecie brrr...ale brzydko za oknem, ale ja dzisiaj w domciu, bo mam ambitny plan sprzątania okien -firanki ,dekoracje i ...takie tam ale najpierw kawa coby sie humorek poprawił [ATTACH=CONFIG]33505[/ATTACH] biore kawę od tej miłej pani i idę pomyśleć coby tu robić żeby wszystko zrobić , ale sie nie narobić Ew-ka Tobie powiem to samo co żonie - jeśli Ci zdrowie miłe to nie rób nic na zewnątrz ani w oknach i we drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ew-ka Tobie powiem to samo co żonie - jeśli Ci zdrowie miłe to nie rób nic na zewnątrz ani w oknach i we drzwiach bodzio - mam takiego troskliwego męża jakim Ty jesteś i rano to samo usłyszałam melduje ,że wszystkie okna umyte (oczywiście na dole ) ,częściowo udekorowane ,firanki wyprane i jest czysto pewna klientka w pracy zdradziła mi swój patent na mycie okien zimą ...otóż spuszcza rolety zewnętrzne i otwiera i myje okno bez wychładzania mieszkania ......kilka razy skorzystałam -dzisiaj też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 to musiałbym rolety zamontować, ale jamlesowa sobie nie życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 to musiałbym rolety zamontować, ale jamlesowa sobie nie życzy ha ....a ja sobie zażyczyłam i jestem mega zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witajcie! Wklejam, bo może ktoś chce pomóc a nawet nie widział tegohttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?170302-Aukcja-świątecznych-ozdób-i-kart-zbieramy-na-ferie-dla-dzieci-z-trudnościami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 O rany! Że nie wpadłam na ten patent z roletami..... Jutro tak zrobię Dziękuję Ewa! Odpuściłam sobie dziś mycie. szyłam zasłony i obrusy i wieszałam pierdółki świteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 O rany! Że nie wpadłam na ten patent z roletami..... Jutro tak zrobię Dziękuję Ewa! . dobrymi radami trzeba sie dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.12.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 dobrymi radami trzeba sie dzielić a w Klimakterium była taka złota myśl : facet jest jak chleb..... albo się nim podzielisz albo nie masz go wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts