Ew-ka 21.12.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 jakie -12 chyba 1,2 ano tak !!!! rano oczy przecieraliśmy ze zdziwienia ,ze taki mróz ale temp rośnie w oczach teraz jest tylko -4 i strasznie sypie śnieg końca nie widać a to dopiero jesień !!! rolady zrobione , podrumienione teraz tylko ze 3 godz bedą duszone miłego dnia ...mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.12.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 To zapraszam! U mnie się na trzeciej nie skoczy, bo strasznie senny dzień, może przez to ocieplenie. Albo mi się pracować nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 ............ strasznie sypie śnieg .... jaki śnieg słońce świeci Ewka coś Ty piła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 jaki śnieg słońce świeci Ewka coś Ty piła:rolleyes: ja tak nie kcem .....buuuu......przestało padać ok 15,oo a padało tak intensywnie że po moim porannym ośnieżaniu nie zostało śladu ....i znowu ide walczyć z pługiem ( ten złośliwy gad wciąż mi zasypuje podjazd ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.12.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 ....i znowu ide walczyć z pługiem ( ten złośliwy gad wciąż mi zasypuje podjazd ) łopatą mu, łopatą mgliste witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 i ja sie witam mgliście .....ale i słonecznie temp na plusie ....śnieg niknie z roślin ...ptaszki śpiewają ...idzie ku wiośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 22.12.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 ja tak nie kcem .....buuuu......przestało padać ok 15,oo a padało tak intensywnie że po moim porannym ośnieżaniu nie zostało śladu(...) temp na plusie ....śnieg niknie z roślin ...ptaszki śpiewają ...idzie ku wiośnie Cóż za urocza huśtawka nastroju! Szacunek dla Twojego TŻ! Dziś pierwszy dzień zimy. Po świętach znowu czeka walka z pługiem. Pozdrawiam znad aromatycznej kawusi. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.12.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia życzy Alunekhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR300myc57Qfd86X-GHaCU98UcxxijWsZF7acPsgCmubxm8mrGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 huśtawka nastrojów ? cieszę sie od rana jak głupi z gwizdka bo córcia dzisiaj przyjeżdża a mamy dla niej niesamowity prezent upiekłam orzechowiec i ciasto z Fantą , obrusy poprasowane ,prezenty popakowane ,domek ogarnięty świątecznie ....jutro ubieramy choinkę ..... i jak tu sie nie cieszyć ? temp. stale na plusie ...nawet trawę gdzieniegdzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 A u nas ciągle z dachu kapie i ciapa się robi na dworze... Śniegu dużo, ale jest mokry jak nie wiem... i tylko patrzeć jak wszystko się roztopi i święta będą po wodzie Dobrze, że nie muszę odśnieżać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.12.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 O kurcze obrusy! Muszę uprać bo sie ukurzyły na zgięciach nieco Dzięki Ewa za przypomnienie. No i gruby żakard lepiej prasuje się wilgotny Ciasto z Fantą? Przepisik ? Pochwal sie co dla córki przygotowaliscie! U mnei też wszystko płynie ale sneigu jeszcze bardzo dużo.Mam nadzieję, ze jednak cały nie zniknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Ciasto z Fantą? Przepisik ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?p=4468879&page=18#post4468879 Pochwal sie co dla córki przygotowaliscie! ! małe,srebrne.... na 4 kólkach ..... może częściej bedzie rodziców odwiedzać, bo z Krk pociagiem to ponad 4godz ...niespodzianka mam nadzieje , udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.12.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Życzę wszystkim pełnych pokoju i zdrowia świąt Bożego Narodzenia. Niech radosne chwile spędzone z rodzinami dadzą Wam satysfakcję i szczęście, a Dzieciątko niech Wam błogosławi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości. Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem… http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg Dla Wszyskich z KK Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.12.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TRBim0GnVcI/AAAAAAAABzk/vEBoHPuCULY/AGPY.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Kochani, niech te Święta będą piękne, radosne. Rozśpiewane kolędami, opromienione blaskiem wigilijnej świecy. Spędzone wśród tych, których najbardziej kochacie. Wesołych Świąt życzy Szefowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.12.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img832.imageshack.us/img832/8940/84972032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Zdrowych,Pogodnych i Wesołych Świąt życzy Nadulka http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=35197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 (edytowane) Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,By kolacja wigilijna wniosła w serca spokója radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,by spokojna przerwa ukoiła złośćBy Sylwester zapewnił szampańską zabawę,a kolędowych śpiewów nie było dość! życzy wszystkim bywalcom KK - bodzio_g Edytowane 24 Grudnia 2010 przez bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.12.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 (edytowane) http://zozsuchabeskidzka.pl/files/objects/1718/15/boze_narodzenie.jpgW Ten Świąteczny Czas, Niechaj miłość będzie w nas, Pokój wokół niech panuje A nad złem dobro króluje! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia przesyła Ullerowa z rodziną Edytowane 24 Grudnia 2010 przez ullerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts