Ew-ka 02.01.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 ...najlepszego dla Frania! hmm... 4kg to spory... współczucie dla mamusi oj tam oj tam ......tata Frania ważył 4.600 wiec waga nie była jeszcze przekroczona ....ale ....za to poród był błyskawiczny ....Dawid mył ręce , położna ubierała fartuch ......a Madzia urodziła Frania na jednym skurczu .....ledwo zdążyli do szpitala ......Mam tylko nadzieję ,że te jedynki w dacie urodzenia bedą wskazywały miejsce a nie oceny w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Ew-ka, jedynki w dacie urodzin oznaczają 1 miejsce, czyli MISTRZ mój synuś urodzony 11.01.1991 i jak wiesz niezły mistrzu z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 02.01.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dziewczyny. Mistrz to tatuś ..... tak się postarał, żeby w takim terminie wyszło Oczywiście to żart. Piję kawkę, jem ciasteczko i spadam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 ......Mam tylko nadzieję ,że te jedynki w dacie urodzenia bedą wskazywały miejsce a nie oceny w szkole musi iść do szkoły po niemieckiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.01.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 witam słonecznie na termometrze -7 ale słoneczko świeci ( dzisiaj zaćmienie słońca ) kawa na rozgrzanie lub rozbudzenie ja spadam do pracy ....miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witanko, u mnie jak zwykle, permanentne całkowite zaćmienie słońca. Tuż po świętach raz jeden błysnęło na godzinkę i to by było na tyle licząc od początku grudnia. Ulice na osiedlu wyłącznie jednokierunkowe. Mijanki tylko w miejscach gdzie są bramy wjazdowe na posesje. W ubiegłym roku śniegu było dużo, ale w tym to już klęska. Nadzieje na czystsze niebo niewielkie, na słońce...wcale Pięknego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) szefowa, dawaj na południe, ani jednej chmurki, tylko ślady po samolotach Edytowane 4 Stycznia 2011 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.01.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 U mnie za oknem był dzis taki widok:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36873 Tak ja też zapraszam na południe,dzisiaj niebo bardzo jasne,oby do wiosny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.01.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 zaćmienie to ja ................. przespałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 To dzień dobry Jamlesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 To dzień dobry Jamlesku ano, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Słońce rozświetla iskrzący sie śnieg, jest lekki mrozik. No cudnie. Podobają mi sie te odsniezone ścieżki n działce Oby jak najdlużej bo topniejącego błota nie lubię... Pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.01.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 pochmurne dzień dobry....słoneczka nie widać -jest ponuro i pada lekki śnieżek ...brrrr.... spadam do pracy ....miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.01.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jak opieprzyłam słonko wczoraj, to dziś świeci Prawdziwe święto zatem. Jak pisała Mayland cudnie skrzy się śnieg. Stoję i gapię się w okno zamiast wziąć się za robotę. Ale jak święto, to święto Nadulka, piękna fotka z zaćmieniem. Pozdrowienia z Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.01.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 bry wieczór ...u nas ani na sek nie pokazało sie słonko ....widać Tola nakrzyczała porządnie i się bało pokazać gdzie indziej za to zaczęło wiać z ogromna prędkością .....brrrr....to gorsze niż brak słoneczka co by tu zaserwować na poprawę humorku ? może koniaczek ? martini? winko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 mnie piwo zadowoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.01.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 to wiatrzysko jest straszne ......złowieszcze gwizdy wciskają się każdą szczeliną do domu .....makabra ......ten silny wiatr wieje od kilkunastu godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.01.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 U nas też wieje niemiłosiernie, mróz -9, ale ma się wrażenie, że -20. Zbieramy się na ognisko. Przy kominku tak ciepło, że nie chce się ubierać w te kożuchy i wychodzić. Ale Miro każe to muszę Pięknego wieczoru, trzymajcie kciuki za Małysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.01.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Kciuki trzymamy za Małysza i za Ciebie żebyś nie zamarzła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 A ja jak nigdy podczas konkursu usypiałam, (to przez teściówke, bo przyjechała na ferie i wstała po cichu ale echo niesie i pobudziła nas skutecznie... ) i poszłam się na chwilkę położyć....Wstałam i nic nie wiem....Idę dopytać męża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts