jamles 06.01.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Kciuki trzymamy za Małysza i za Ciebie żebyś nie zamarzła:yes: coś mi się wydaje, że bardziej za Szefową trzymałaś Małyszowi to średnio poszło, może wziął przykład z Arniki i na progu ......... zasypiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 No i dobrze, że poszłam spać.... Przynajmniej troszkę sobie odpoczęłam.... A i wyniki nie były ekscytujące... No cóż... tu wiatr rozdaje karty, ale też trzeba dobrze skakać... On miał już swoje pięć minut... teraz są lepsi i będą inni też dobrzy... Nie zawsze może jeden udźwignąć cały ciężar konkursu za całą reprezentacje kraju... Nie przez tyle lat...Natomiast fajnie, że mamy Justynkę i teraz Ona sławi nas w świecie... Tylko zawsze ja utrącają... Innych zawodniczek nie niszczą, nie dają im bezsensownych kar.... A Polsce można... Odwołaniami Polski nie trzeba się przejmować....Przykre to dla Takiej świetnej zawodniczki, przykre to dla nas Polaków, że nas nie szanują... Inne zawodniczki to niby astmę mają... jak można mieć astmę i biegać ...? to kto u diabła chorych dopuszcza do takich zawodów....Może powinna na para-spartakiadzie brać udział laska..... Nooo nic to.... Jaka u mnie ciapa... z dachu się leje, spada śnieg... Chlapa na dworze, gumowce trzeba przygotować do chodzenia, bo wszędzie tyle wody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.01.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 witam wietrznie ......wiało jeszcze do południa , w nocy lało i zrobiła sie masakryczna lodowica na chodnikach i ulicy ....ale to chyba w całym kraju tak sie porobiło niefajnie ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj pochowaliśmy kolegę http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110107/POWIAT08/73053990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.01.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 dobry wieczór:) ... dobrzy ludzie zdecydowanie za szybko odchodzą. Dzisiaj zmarł Krzysztof Kolberger http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTRmjGF4mxmzldTW7s4RB02PCIEoanrzBJaFX-yYB71s4D34HM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.01.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam. Czy jeszcze kawę tu podają? Jakoś tu cicho i spokojnie,więc nieśmiało pytam.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 białe g... leci od rana z nieba .....czyli to co stopniało przez kilka ostatnich dni wraca kawa się dzisiaj nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.01.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Lepiej niech to białe pokryje to brunatne i grząskie (błocko) wokół chałupki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 lepiej jakby już zielono było, niż biało i brunatno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 A ja wczoraj pełna entuzjazmu przeszłam po ogródku... Było u mnie +7*C ... Zastanawiałam się kiedy będą pąki na krzewach, a to niezbyt dobre by było... Planuję na nowo ogródek.... Sporo pracy i wymyślania...A ja myślałam, że posieję trawkę. posadzę kilka krzewów i będzie... Jest... ale wygląda jak koszmarek i bałagan totalny....U mnie teraz deszcz ze śniegiem... Kalosze konieczne....Wczoraj młody wziął kasę i psa na smyczy i poszedł do "centrum wsi " naszej wrzucić na WOŚP... Inka go prowadziła w trzy światy... 6kg psa potrafiła go przewrócić.... Nie chciałby jej nikt widzieć jaka wróciła uciorana... A tak w ogóle to jest biała..... - była czarno szara.... http://www.kartki.wabi.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 poranna kawusia dziendoberek u nas po śniegu nie ma śladu -za to jest pochmurnie i przygnębiająco - słoneczko się pogniewało i poszło sobie w siną dal spadam do pracy .............miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 U mnie jeszcze resztki śniegu leżą ale trawe też widać.Ja cały czas z małym siedze. Chory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 U mnie jeszcze resztki śniegu leżą ale trawe też widać. Ja cały czas z małym siedze. Chory. ło matko !!!! a co sie stanęło ? mam nadzieję ,że to niewielkie przeziębienie ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Przeziebienie ale poszlo na ucho i gardlo. Ale juz mija mu jednak antybiotyk musi wybrac do konca a od niego ma biegunke i stracil apetyt calkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 biedactwo ...ucho boli jak diabli ...moja synowa ma teraz zapalenie ucha wewnętrznego -strasznie cierpi ,bierze jakieś środki p/bólowe i antybiotyk ale to matka karmiąca i jest pełna obaw o Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 po śniegu zostało prawie wspomnienie .....leżą gdzieniegdzie brudne resztki ,za to rozpanoszyły się psie kupy !!! szłam dzisiaj przez nasz park ....zgroza i slalom gigant między odchodami ...bleee...Zrobiłam też rekonesans po ogródku -przebiśniegi ,krokusiki i hiacynty wystawiły swoje listki spod ziemi -troszke za wczesnie ,ale zobaczymy jak sobie poradzą w ten pochmurny i przygnębiający dzień troszkę kawy na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 U mnie w ogródku sporo jeszcze śniegu... Oj sporo, chociaż już się topi....Za to będzie woda, dopóki nie wsiąknie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Czy Was to nie denerwuje?http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158167-Nowe-forum-ZGRRROZA-!!!!&p=4504979&viewfull=1#post4504979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Denerwuje, denerwuje i to bardzo... A jeszcze jak czegoś szukasz to dopiero wyprowadza z równowagi, i zajmuje dodatkowo czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 mnie już coraz mniej rzeczy denerwuje ,a już na pewno nie te, na które nie mam wpływu ..........nic to nie da -szkoda zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Ewa masz rację. Ale kurcze ciężko sie poruszać po tym forum bardzo. Już nic znaleść nie potrafię. Taki gniot sie zrobił. Kilka oddechów i mi też juz to zwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts