Nadulka 07.02.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Szefowa wyjechała i nikt tu nie zagląda? Pozamiatam i sprzątne troszkę,jak szefowa wróci ,musi być wszystko na miejscu:) A może ktoś się ze mną kawy napije co? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.02.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A może ktoś się ze mną kawy napije co? :) nareszcie jest do kogo klawiaturę otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jesoooo Bombardinio.... A mam jeszcze w barku zachowaną buteleczkę..... Robiło furrore wśród znajomych bombardinio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 witanko wieczorne co ja widzę ? Tola się jeszcze nie meldowała ? oj niedobrze , niedobrze ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jesoooo Bombardinio.... A mam jeszcze w barku zachowaną buteleczkę..... Robiło furrore wśród znajomych bombardinio.... bombardino tez mam w barku ....ale na stoku inaczej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 bombardino tez mam w barku ....ale na stoku inaczej smakuje To fakt Brakuje mi tego w tym roku... W przyszłym sezonie to na bank trzeba będzie gdzieś do Włoch się wybrać..... Trasky dłygie, fajne, zabawa do wieczora, sklepiki do wieczora, więc nie tylko od rana deski i później nic tylko pokój..... Można pochodzić pooglądać, gdzieś na jakieś winko, piwko czy pizze, w Austrii mi się nie podobało... Stoki to może i fajniejsze i do perfekcji przygotowane, ale Austriacy są tacy zimni... nic się w tych wioskach narciarskich nie działo.... Nic tylko na narty i na kwaterę i spać, albo program rozrywkowy we własnym zakresie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 nam niestety wyjazd nie wypalił ....zaliczka przepadła .....na 3 dni przed wyjazdem zwolniłam pracownicę i musiałam zostać w pracy .....szlak !!! grupa pojechała bez nas - było nam przykro ,ale cóż ...i tak bywa mam nadzieje ze Tola kilka fotek cykneła i wklei ku pokrzepieniu serc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Mam w powiadomieniach, że Tola napisała o 22.12 ..... zaglądam a tu nic nie ma, śladu nawet szefowa nie zostawiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dobry wieczór Jeszcze w głowie się kręci od wysokości, Bombardino, włoskiego cafee espresso i takich tam....przyjemności ...i atrakcji różnych różnistych Pamiętacie naszą forumową Maxtorkę? pamiętacie. Nigdy do tej pory się nie złożyło, by się spotkać w realu. Ale w Predazzo w sklepie z butami jak najbardziej Wyściskałyśmy się że aż strach . Góra z górą się nie zejdzie, ale "forumki" w Dolomitach to i owszem. Pogodę mieliśmy przez cały tydzień wyśmienitą, lekki mróz i pełne słońce. A widoki?...cudowne, no bo jak inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kurza stopa, chciałam wkleić jeszcze kilka,mam takie z tańczącą na stole na tarasie ski -baru blondyną w bikini...ale pokazuje mi się wykrzyknik i nic z wklejania.O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.02.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Kurza stopa, chciałam wkleić jeszcze kilka, mam takie z tańczącą na stole na tarasie ski -baru blondyną w bikini... ale pokazuje mi się wykrzyknik i nic z wklejania. O co kaman? kombinuj siostra ...kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.02.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 dzieńdoberek:D na razie bezsłonecznie ale się przejaśnia ....wiatry odeszły na wschód wiec dzisiaj głowy na miejscu kawa na dobry początek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 U nas też słonko wychodzi Za kawkę dziękuję . To ja postawię latte... http://img4.myrecipes.com/i/recipes/sl/04/10/latte-sl-701146-l.jpg Tola wklejaj proszę te zdjęcia.... I troszkę wiosny przynoszę..... http://swiatnaszkolorowy.blox.pl/resource/krokusy2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ...wiatry odeszły na wschód wiec dzisiaj głowy na miejscu tiaaa, nie wszystkie głowy, nie wszystkie noszę obciążniki w kieszeniach, żeby nie pofrunąć. Arnika, o jejniu jaka piękna wiosna.Ja się jeszcze nie przyzwyczajam. Zima czai się za rogiem i jeszcze da po nosie. Kawę wypiję i zmykam. Grafik na dziś wypełniony aż do wieczora. Dobrego dnia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.02.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jak tu miło się zrobiło;) Pozdrawiam wszystkich Chętnie przycupnę chwilkę na małą kawę. Tolu,super że wyjazd udany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.02.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Hej! Zima idzie, okno zamknąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Hej! Zima idzie, okno zamknąć! nie strasz, jeszcze rtęć na plusie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 W poniedziałek ma być u nas w dzień -18.Nie wystarczy okien zamknąć, może zamurować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 W poniedziałek ma być u nas w dzień -18. Nie wystarczy okien zamknąć, może zamurować? Nie trza. Tylko trza na wyższy procent się przerzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 wieczorne picie piwa lub innych takichtam w KK poszło w las barek niby otwarty ale pustki .........echo ino ...... jakiś ten dzien dzisiaj smętny i przygnębiający był............ chociaż nie ma co jęczeć, bo wczoraj cudnie świeciło słoneczko i........... okna umyte i mieszkanie wysprzątane i pachniało wiosną a dzisiaj takich widoków by się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts