Ew-ka 11.02.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 może kolorowo bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 witam w niedzielny słoneczny poranek wczoraj na caluśki tydzień dostaliśmy Stasia ....cieszymy się ogromnie ,bo młody jest radosny,ufny i zakochany w Dziadku . Zaczyna mówić ...dużo mówić -buźka mu sie praktycznie nie zamyka ......a najfajniejsze jest to ,jak niespodziewanie podchodzi do mnie lub H ...obejmuje za szyję i mówi KOCHAM CIĘ Musze go tylko odzwyczaić od tego wczesnego wstawania ...uwaga !!!! 5 rano ale to tez ma swoje plusy...obiad ugotowany i sernik upieczony teraz poszedł na drzemkę z Dziadziem i się cichutko w domku zrobiło .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ewa... 5 rano powiadasz??????????????????? A jest taka godzina??????? Nooo dobra, dobra... to na ten sernik wpadłam U nas też słonko wychodzi. odkryłam jak wstałam, że nie mam moich: najstarszego i najmłodszego chłopaka... Gdzieś pojechali... A mnie się tak dobrze spało... Ciekawe kiedy już na dobre będzie wiosna??????? Czekoladkę zostawiam.... http://www.gastronauci.pl/uploads/walentynki-2011.jpg ... i kawkę na dobry dzień.... http://www.swiat-kawy.eu/wp-content/uploads/2009/07/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Na kawusię przedpołudniową wpadłam. Za oknem bieluteńko od śniegu, -5 i piękne słońce. Ew-ka, jak się Staś obudzi, ucałuj go od cioci toli. I koniecznie zrób zdjęcie, jak przesyła mi odwzajemnionego buziaka Wstałaś o 5 rano?....ja tylko ociupinkę wcześniej poszłam spać. Spotkanie ponarciarskie trochę trwało Arnika, chwytam czekoladowe serduszko do swojej czarnej kawy. Czekam aż Szanowny wróci z basenu, wyciągnę go na spacer do lasu. Pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.02.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 pieknisty i słoneczny dziendoberek Stas śpi a ja ? ...zwariowałam .....robie soki (Kubusie), zupki i ciasteczka .....Stasiek dzisiaj dał nam pospać do 6,20 !!! Rodzice chcieliby aby tak juz zostało ale czy tak bedzie okaże sie już jutro coś czuje ,że ten tydzien to mi zleci jak z bicza strzelił Tola - jak Stas wstanie to zadzwonimy do Ciebie i osobiście usłyszysz ajlowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.02.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 i ode mnie walentynkowohttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfryPlSYGcz8HUdB84YTfEuJOFL6a8OIasjXuwhFTiSLcth9kn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Podaję się do dymisji. Klucze kładę na barze, niech je ktoś przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ojjjjj nie Szefowa... Nie ma takiej opcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.02.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Sama widzisz te pustki,na nalewaku od piwa pajęczyna,w zeszyciku tylko wiatr kartki przewraca,na kryzys zwalić tego nie idzie...tylko dymisja.Tylko czy ja jakąś emeryturę dostanę, cholewcia, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No to sama widzisz , że dymisja nie będzie przyjęta bo i nie ma kto odebrać..... A za barem to ja się nie nadaję... no choćby nie wiem co... Barman ma słuchać , a ja nadaję... więc ze mnie marny pożytek by był.... Aaaaa i przypomniałam sobie, że Ewa odrabia lekcje bycia 100% babcią.... Przecież ma Stasia, a może do dzieci pojechała.... i jak ma się dziewczyna wyrwać na troszkę, jak babcia musi obiadek ugotować, pierożki, na spacerek wyjść, z wnusiem się pobawić.... No i takim sposobem to nie ma kto dobrej czekolady zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.02.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ja tam Ewce usprawiedliwienia nie dam, nawet jeśliby ze sto wnuków pod opieką miała. KK bez Ewki, to jak pieprz bez pieprzu...czy jakoś tak. Arnika, ale jeśli Ty nadajesz i to lubisz, to może tak nominacja na menagera, co? Ja tam mogę za barem, a Ty przed kawiarnię i naganiaj klientelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ...... naganiaj klientelę Szefowa, patrz jaka zdolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 :rotfl: No to już na wejściu bym ich zabiła i nikt by do środka nie wszedł... bo z kim bym miała wtedy gadać..... Ale się uśmiałam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 I Lesiu wpadł Widzisz, mówiłaś, że nikogo nie ma..... Iiii poczekamy, aż Tola babcią będzie... Ciekawe jakiego wówczas rozmiękczenia mózgu dostanie.... Podobno swoje dzieci się kocha, ale rozmiękczenia na punkcie wnuków się dostaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.02.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ja tam rozmiękczenie mózgu i bez wnuków mam...przynajmniej niektórzy tak twierdzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.02.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Jamles, ....co podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 SpecjalnyTyskiŻubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.02.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Aha, czyli inaczej:...to co zwykle...tęskniłam za takim zamówieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 też dawno nie piłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja tez na suchoty umrę... A w mojej wsi to daleko do sklepu... Na nic... kawiarni nie wolno zamykać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts