Ew-ka 28.02.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 moja trawa w ogródku jest zmasakrowana przez mróz ....brak śniegu i -15st zrobiło swoje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 O! Kawa! Dzięki Ewciu. Moja trawa już w zeszłym roku zeżarta przez chsząszcze majowe, znaczy się larwy:mad: odechciało mi się pracy w ogrodzie..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 odechciało mi się pracy w ogrodzie..., Joola, no Ty mi tu takich herezji nie opowiadaj, bo będę bić Dziewczynki moje kochane, nie wybieracie się może tak od środy do Krynicy? Bo mój Szanowny nalega bardzo a mi się nie chce. Ale gdybyście tak tam zbłądziły w weekend, to zmieniłoby postać rzeczy. Ew-ka, Ty nienanorrtowywana jesteś w tym roku, może myknęłabyś, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 O! Kawa! Dzięki Ewciu. Moja trawa już w zeszłym roku zeżarta przez chsząszcze majowe, znaczy się larwy:mad: odechciało mi się pracy w ogrodzie..., zatrudnij jakieś kawki albo inne wrony, będzie wyglądać jeszcze gorzej,ale jest szansa na przetrzebienie krewetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ew-ka, Ty nienanorrtowywana jesteś w tym roku, może myknęłabyś, co? Pewnie ,że chciałabym ......ale nie mogę w pracy siedzę - nowych przeszkalam bo Przemek( mój kierownik) tatusiem został i na tacierzyńskie poszedł na cały tydzień a do Krynicy jedzie Dawid z Rodzinką ale w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 słońce ,słońce ,słońce !!!! wczoraj czuć było wiosnę .....naprawdę kawę zostawiam i ...............szykuję się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Kawkę piję A u nas też słonko Jakoś tak fajnie na duszy, choć jeszcze bardzo zimno jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No to ja z Krynicy już nadaję Przejechaliśmy Polskę bezproblemowo, słońce i sucho. Winko otwarte, polewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.03.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Naszą korespondentkę z Krynicy prosimy o bardziej szczegółowa relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 03.03.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Naszą korespondentkę z Krynicy prosimy o bardziej szczegółowa relację Filię tam otwierają, cy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Mała fotorelacja pączkowych zmagań.... I zapraszam na kawkę i pączusia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Arnika, dobrze, że nie zaniedbujesz tradycji nie tylko w domu, ale i w KK Krynica na przedwiośniu jest tak samo mało atrakcyjna jak i reszta kraju. Szaro, błotko śniegowe, nic nie kwitnie ani się nie zieleni. Po zakończeniu ferii zimowych, tłumy turystów opuściły to miasto. Co skutkuje skróceniem czasu pracy w niektórych punktach gastronomicznych, zmniejszeniem ilości szaleńców na stokach, znacznym skróceniem kolejek oczekujących na miejsce na wyciągu. Niestety problem z zaparkowaniem auta pod Jaworzyną pozostał, cena oscypka na ciepło niezmiennie wysoka, w tłusty czwartek około 14 trudno było kupić pączek z nadzieniem różanym, a słońce wbrew zapowiedziom i nadziejom spragnionych na opalanie piegów było bardzo leniwe i w walce z chmurami przegrywało tak, jak nasi skoczkowie w dzisiejszym konkursie w Oslo. Pomimo wielu niedociągnięć o które można oskarżać władze miasta, pogodynki i samą aurę, turyści kochają to miasto i nie zamierzają rezygnować z zaplanowanego odpoczynku. Mają nadzieję, że "jutro" będzie lepsze od "dziś". Z Krynicy, dla Kawiarni Klubowej mówiła tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 http://www.yp.pl/blog/zdrowie/files/2010/10/Sposoby-na-zgag%C4%99.jpg I po co było jeść tyle pączków. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.03.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Arnika,pączki wyglądają bardzo apetycznie i pewnie takie są ...."były" już chyba zjedzone:) Tolu , super przemowa:) Miłego dzionka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Tola -trza było nie do Krynicy ino do Olesna przyjechać słonce u nas tak świeci od kilku dni ,że w pracy od rana musi być klimatyzacja włączona (okna na południe) a i o pączkach nie wspomnę- wczoraj o 14,oo świeżutkie i ciepłe kupiłam (najlepsze w promieniu 500km) ....oprócz pączków Arniki -ma się rozumieć miłego dnia dla wszystkich kawa ....dzisiaj czarna i gorzka po wczorajszych grzesznych obżarstwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 My już po kawce, ale oczywiście z mleczkiem. Pączka zjadłam na śniadanie... Zbysiu soda nie potrzebna, najwyżej kupię o rozmiar większy kostium kąpielowy Jak ktoś ma ochotę to zapraszam jeszcze na pączki... Zostało jeszcze chyba z 11... Chłopcy zabrali ... uwaga... - Emil do szkoły 4 pączki starszak i mąż po dwa.... Ja już mam dość pączków na następny kwartał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.03.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja już mam dość pączków na następny kwartał..... Mnie nic nie dali wczoraj... ani jednego powiedzieli, że nie dadzą do lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mnie nic nie dali wczoraj... ani jednego powiedzieli, że nie dadzą do lata... Ja ci dam pączka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja ci dam pączka.... Ale mię powiedzieli, że mię nie wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mnie nic nie dali wczoraj... ani jednego powiedzieli, że nie dadzą do lata... A co to się stało ? Czyżby lekka nadwaga ? Jak by co to zaprasza do nas / do podpisu /:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts