wykrot 04.03.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 A co to się stało ? Czyżby lekka nadwaga ? Żeby tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 kawa ....dzisiaj czarna i gorzka znaczy się normalna, taka jak zawsze być powinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.03.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 znaczy się normalna, taka jak zawsze być powinna Dokładnie:) Ja właśnie tylko taką piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.03.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 kawa ....dzisiaj czarna i gorzka Taka wlaśnie powinna być herbata:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Taka wlaśnie powinna być herbata:yes: Herbata powinna byc zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Herbata powinna byc zielona Jaka zielona, jak już to owocowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Jaka zielona, jak już to owocowa. Z marchewką? Wg unijnej normy, marchewka to owoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 zielona ....zdecydowanie zielona z opuncją lub pomarańczą ostatni dzień w pracy !!!! a potem ? .......... mam nadzieje ,że tylko z doskoku w razie W może ciacho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Jeśli ciacho, to tylko z wiśniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.03.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 ostatni dzień w pracy !!!! a potem ? .......... może ciacho ? Nie wiem ,nie wiem EW-ka czy to jest dobry pomysł Rozumiem ,ze zamiast chodzić do pracy będziesz spotykać się z jakimś ciachem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Nie wiem ,nie wiem EW-ka czy to jest dobry pomysł Rozumiem ,ze zamiast chodzić do pracy będziesz spotykać się z jakimś ciachem????? kto wie ...kto wie ? Tola - nie lubisz truskawek .........od kiedy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 lubię, lubię, zwykle żądam słońca i truskawek. Ale ciasto i lody..z wiśniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.03.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 dzieńdoberek słoneczko nas nie opuszcza od kilku dni chociaż wczoraj zimny wiatr nie pozwalał na długi spacer ....... kawa i ciasto z wiśniami ...włala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witanko ależ wyczułam co tu Ew-ka zapoda, wisienki mniam Czarna kawę też sprzątnę Jamlesowi sprzed nosa. Od pewnego czasu nie mleczę. Pogoda u nas podobna, słonecznie i wietrznie. Na minusie, więc cały czas biało. Widzę jednak pewne ożywienie wśród ptaków, coraz częściej przysiadają na bezlistnych gałęziach. Może już szukają miejsc lęgowych. Wiosna blisko, śpiewać się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.03.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 W Widzę jednak pewne ożywienie wśród ptaków, coraz częściej przysiadają na bezlistnych gałęziach. Ja już nawet zauważyłem, jak gałązka na gałązkę właziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ja już nawet zauważyłem, jak gałązka na gałązkę właziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 07.03.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Przyroda budzi się do życia:moja kotka wczoraj pognała na podwórko na dłużej. Do tej pory siedziała całą zimę na ogrzewanej podłodze w łazience. Zerknęła na kalendarz, i jak to w marcu - poszłaaaaaaa![zapomniała bidula, że jest wysterylizowana:yes:]K.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.03.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Za siedmioma górami mieszkała sobie sierotka, która miała dużego kota. I pewnego razu do jej chatki zapukała stara kobieta, ktora poprosiła o kubeczek wody. Kiedy sierotka wróciła z wodą, stara kobieta powiedziała jej, spoglądając na kota:- A to, moje dziecko, to nie jest zwyczajny kot, tylko królewicz zaklęty w kota. Jesli go pocałujesz o północy, to zdejmiesz z niego czar.No i wypiła wodę, po czym poszła sobie.Sierotka, zżerana ciekawością, nie mogła doczekać północy. Wreszcie, kiedy bicie zegara oznajmiło, ze wreszcie pora nastała, schwyciła kota i pocałowała go. W tym momencie kot zniknął, a na jego miejscu objawił się przepiękny królewicz, który pokiwał głową i powiedział zdumionej sierotce:- A teraz żałuj, dziwko, żeś mnie dwa lata temu kazała wykastrować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.03.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Pogoda u nas podobna, słonecznie i wietrznie. Na minusie, więc cały czas biało. ja juz zapomniałam jak śnieg wygląda ..............ale ten widok jest lepszy niż zamarznięta ziemia ,zmarznięty trawnik i skulone z zimna roślinki ale ,ale ....dzisiaj zauważyłam ,że oczar zaczyna kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts