Zygul 21.03.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Widział ktoś może Ziabę gdzieś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.03.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 piwo jamlesowi przyniosłam ... Wiem jednak z doświadczenia wielkiego życiowego, że na jamlesowej gębie tylko się nie skończy, to i więcej przytargałam http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:and9gcqnfwdxsv-v5jhbmqnekrzhkpbr5lnojebpkwuow4zwosx1u9cklq ila:jawdrop: gdzieś ty się podziewała??????? a tu i tam sie podziewałam ogólnie to z zakrętów wychodziłam ale tym piwkiem to się z przyjemnością poczęstuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Widział ktoś może Ziabę gdzieś ostatnio? AgnesK tylko słyszała przez telefon ..... zagoniona była, a teraz pewnie na Bali a tu i tam sie podziewałam ogólnie to z zakrętów wychodziłam ale tym piwkiem to się z przyjemnością poczęstuje po piwie to się trudno z zakrętów wychodzi a wartownik gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 23.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 dzięki za update Jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 23.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 kawka... wesoła taka... http://files.myopera.com/Cruncher/files/funny_coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 23.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Dobry,mam jeszcze ciasteczkahttp://matematyczny.blox.pl/resource/ciasteczka12-scienne3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.03.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 AgnesK tylko słyszała przez telefon ..... zagoniona była, a teraz pewnie na Bali po piwie to się trudno z zakrętów wychodzi a wartownik gdzie No własnie nie wiem muszę Go poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 dzień doberek ciastka mnie skusiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 23.03.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 dzięki pozdrawiam wszystkich serdecznie i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Zygul, a te ciastka to z lukrem czy z wiórkami kokosowymi, bo mi to akurat robi różnicę .... Zimno i wieje jak cholera ... ja chcę słońca, bez niego doły łapię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 24.03.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Zygul, a te ciastka to z lukrem czy z wiórkami kokosowymi, bo mi to akurat robi różnicę .... z lukrem, bo mnie też robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.03.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dobry, mam jeszcze ciasteczka http://matematyczny.blox.pl/resource/ciasteczka12-scienne3.jpg ale pychota ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dooooobreeee .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam wietrznie. Od wczoraj czekamy na deszcz a ten nas tak zwodzi. I dobrze, póki co jest ok! http://obrazki.joe.pl/sub_images/kawa-sercem-na-filizance.gif Troche ciepła i mnie zaczął dręczyc temat działki. Gdyby ktoś miał ochotę mi pomóc, podpowiedzieć co będzie lepszym rozwiazaniem to zaprawszam do moich komentów http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79554-Przestronne-komentarze-)&p=4650552&posted=1#post4650552 wczoraj i dziś wkleiłam moje dylematy obszarnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 u obszarniczki już byłem teraz się poczęstuję kawownikiem, kawę zostawiam tym co lubią bieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dziękuję za konstruktywną wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Tradycyjnie nocną kawę zaparzyłam - mi tam rybka, o jakiej porze pije, może są do mnie podobni http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRtL4GkSDgx3rXB7TfP14_XNC3tTcni3c0punq5hEk4PoegaLr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.03.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Kochani,potrzebna krew obojętnie jakiej grupy (stacje krwiodawstwa wymieniają się nią)- dla siostry mojej koleżanki Marysi.W stacji krwiodawstwa należy podać do zaświadczenia, że oddaje się krew dla Justyny Wirth-Jabłońskiej, RCK w Łodzi. Poniżej krótka informacja od jej męża:"Witam! Bardzo proszę, jeśli ktoś z Was chciałby i mógłby oddać krew dla mojej żony, Justynki Wirth-Jabłońskiej - zróbcie to. 17 marca trafiła do szpitala na prosty, zdawałoby się, zabieg. Niestety, okazało się, że jej krew nie krzepnie tak, jak powinna. Przeszła już 3 poważne operacje, wycięto jej płat wątroby i śledzionę. Cały czas jej życie jest zagrożone. Potrzebuje dużo krwi. W ciągu ostatniego tygodnia przetoczono jej ok. 120 jednostek krwi, osocza i płytek. To ponad 50 litrów (człowiek ma w sobie ok. 4 litry krwi). Jeśli chcielibyście pomóc, oddajcie krew w dowolnej stacji krwiodawstwa, zaznaczając, że to dla Justyny. Szpital Barlickiego w Łodzi, oddział chirurgii ogólnej i transplantologii. Krew może być DOWOLNEJ GRUPY - trafi do wspólnej puli, jeśli nie otrzyma jej akurat Justynka, na pewno dostanie ją inny potrzebujący. Zaświadczenie, które dostaniecie, prześlijcie faksem do szpitala na numer 42 677 66 21, lub zeskanujcie/sfotografujcie i przyślijcie mailem na mój adres: [email protected]. Ja i cała rodzina będziemy wdzięczni za każdą oddaną ilość krwi. Pozdrawiam Maciej Jabłoński Ps. Przed oddawaniem krwi warto zapoznać się z warunkami jakie trzeba spełnić. Łódzka stacja krwiodawstwa publikuje je na stronie www.krwiodawstwo.pl" Z góry dziękuję za pomocivonesca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts