Ew-ka 26.03.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 witam serdecznie jaki sie ruch zrobił w tym tygodniu !!! a u mnie od niedzieli pełna chata Stasio i Franio wypełnili dom po dach ...szczególnie Staś -gaduła jest wszechobecny w każdym kąciku .....w czwartek skończył 2 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.03.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ew-ka, nie zapominaj o wątku "UWAGA dzieci pytają", mam nadzieję że Staś dostarczy Ci materiału do pisania Ivonesca, u mnie nie pokazuje się zdjęcie Twojego Przystojniaka W nocy wszystko zasypał śnieg, potem to przymarzło. Słońce zapracowane rozpuszcza to wszystko. Zapuszczam wąsy dla Adama, ciekawe, czy zdążą urosnąć do 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ivonesca, u mnie nie pokazuje się zdjęcie Twojego Przystojniaka W nocy wszystko zasypał śnieg, potem to przymarzło. Słońce zapracowane rozpuszcza to wszystko. Zapuszczam wąsy dla Adama, ciekawe, czy zdążą urosnąć do 16.00 zerknij na nk, tam są - całe 3 PS. jak tam z wąsami - wyszlo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 jak tam z wąsami - wyszlo ? dzisiaj już wydepilowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.03.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 hi hi, klej puścił Witajcie w poniedziałek, czy ktoś tu poniedziałków nie lubi? Ja lubię, bo "od poniedziałku" ma być cieplej. Ma być...na razie nie jest. Kawa dla niskociśnieniowców i smakoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ja lubię poniedziałek Dzięki Tolu za kawkę bo bardzo przysypiam... ale mleczka to ja sobie doleję. U nas słonko i czekam na panią od projektowania ogródka, bo ja się już poddałam... Ma wpaść dzisiaj na konsultacje, chyba, żeby się nie wyrobiła z czasem.... W Zakopcu atmosfera pożegnania Małysz była przednia... Szkoda, że mokry śnieg pokrzyżował plany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Hej w poniedziałek wieczorem powiem wam coś....za tydzień wracam do pracy... troszkę będzie stresowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 ....za tydzień wracam do pracy... współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.03.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 współczuję no po prawie 2 latach w domu będzie niezły czad z jednej strony juz bym poszła gdzieś między ludzi a z drugiej strony to szkoda mi mojego Przytulaczka małego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ivonesca, zawsze tak jest, że wszystko ma swoje złe i dobre strony. Ale młoda jesteś, jeszcze trzeba trochę popracować. To nie to, co Babcia Ew-ka, tej już emeryturka się marzy, hi hi Arnika, mój synuś malutki był w Zakopcu na imprezie kończącej karierę Małysza. Miałam relację on line Jutro ma być wreszcie ciepło, będę przesadzać swoje Hakuro. I bardzo je prosić, by nie strzelały focha z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 no po prawie 2 latach w domu będzie niezły czad z jednej strony juz bym poszła gdzieś między ludzi a z drugiej strony to szkoda mi mojego Przytulaczka małego.... wierzę ,że będzie ciężko ............bo takie psitulanie jest najfajniejsze na świecie .......mój Stasio tez jest słodki .....oj słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.03.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam czwartkowo:) Na szybką kawę wpadłam,a tu taka ciiiiisza...... Nikt kawy nie pije? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam czwartkowo:) Na szybką kawę wpadłam,a tu taka ciiiiisza...... Nikt kawy nie pije? :) właśnie sobie zrobiłem, Braza pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 01.04.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 dla każdego coś dobrego http://3.bp.blogspot.com/_TdTEvfF0rh8/TLw190pMZ3I/AAAAAAAABAo/E_7o8qh_UAY/s1600/coffe2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.04.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 dla każdego coś dobrego A gdzie cuś do kawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 01.04.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 myślałem, że przyniesiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 dla każdego coś dobrego http://3.bp.blogspot.com/_TdTEvfF0rh8/TLw190pMZ3I/AAAAAAAABAo/E_7o8qh_UAY/s1600/coffe2.jpg O jak miło,to ja sięgam po pierwszą (czarną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 biore tę bez ...cynamonu właśnie sie obudziłem i se myślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ...myślę ...więc ...jestem coś słaba ta kawa była ... - tracę zdolność myślenia i ... znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.04.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 właśnie sie obudziłem i se myślę ... Och, żeby Ci żyłka nie poszła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts