bodzio_g 02.04.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 taka żyłka jest ze złota bo ...myślenie jest złotem a mowa srebrem nieźle sobie to wymyśliłem ...a piwo to napój Bogów , więc ...jestem boski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 witam w imieniny miesiąca od rana słońce i prawie upał ( w bluzce bez rękawów pracowałam w ogródku -wertykulacja ....brrrrr) ale teraz niebo poszarzało i zapowiada sie deszcz Kawusia dla pracusiów i leniuszków i ciasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 leje jak z cebra .....wieje jak w kieleckim ..............brrrrr ....w kominku napaliłam i pod kocykiem siedzę .....Przyszedł pan montować siatkę w oknie p/komarom w sypialni ...koniec bzykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.04.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 leje jak z cebra .....wieje jak w kieleckim ..............brrrrr ....w kominku napaliłam i pod kocykiem siedzę .....Przyszedł pan montować siatkę w oknie p/komarom w sypialni ...koniec bzykania Ja jak w kominku napalę , koc odrzucam .Z bzykaniem ,to różnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.04.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witanko sobotnie Czy ktoś może ma informacje na temat tego, kiedy przestanie wiać? Żaby fruwają, dachówki też, świat się kończy. Trzeba czymś się zająć, by przez okno nie patrzeć, kawę zaparzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 09.04.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 kawka ekstra... a pytanie stawiam sobie identyczne, co raz sprawdzając te dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 witam niedzielnie ....serniczek przyniosłam wróciłam z Kliczkowa ...3 dni w Spa -niałym zamku i w doskonałym towarzystwie podoba mi sie ten Groupon ) ps...Tolu u nas też wieje ,ale jutro juz będzie spokojnie (podobno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.04.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witanko sobotnie Czy ktoś może ma informacje na temat tego, kiedy przestanie wiać? Żaby fruwają, dachówki też, świat się kończy. Trzeba czymś się zająć, by przez okno nie patrzeć, kawę zaparzę [ATTACH=CONFIG]51742[/ATTACH] Melduję , że w pyrlandii przestało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 U mnie tylko powiewa ... oby tak zostało. Miłego dnia życzę! P.S. Ew-ka, a ja chciałam takie siatki założyć ... no muszę się zastanowić, co Szanowny na to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.04.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 P.S. Ew-ka, a ja chciałam takie siatki założyć ... no muszę się zastanowić, co Szanowny na to ... Szanownemu to nie przeszkadza chciałam jeszcze do drzwi tarasowych podwójnych ,ale nie maja takich profili i na razie będzie jak zwykle ...czyli zamykanie okien i łapanie komarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.04.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dzieńdoberek uspokoiło się, mam nadzieję, że balkon zostanie na swoim miejscu. Ale zimno jest, brrrr, jak zimno. Za serniczek dziękuję, ale kiwi owszem, owszem. Braza, a nie lepiej zamiast się zastanawiać, zapytać Szanownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 podobno sernik jeszcze jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Kawusia na dzieńdoberek wczoraj popadało troszeczkę.......... a dzisiaj ( własnie mam przerwę na kawę ) ciężko pracuję z wertykulatorem Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ivonesca- jak rozstanie ? bardzo boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.04.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 U nas pada i zimno. Gdzie to słońce, gdzie te truskawki? Ew-ka, jak tam było w tym SPA? Jakiś masażyk? nic nie napisałaś Ja w sobotę na deskach naszego teatru oklaskiwałam Emilię Krakowską, w sztuce Pam Valentine "Przyjazne Dusze". Mieliśmy miejsca w pierwszym rzędzie. Ależ ona ma powalający uśmiech. To kobieta z tych, które są bez wieku. Jestem absolutnie oczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.04.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ewka a oblewanie fuchy kiedy:rolleyes:Gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ew-ka, jak tam było w tym SPA? Jakiś masażyk? nic nie napisałaś ) wszystko było .....i masaże (4 ) i basen, i sauna, i niesamowite jedzenie ..........no i ten zamek ........polecam serdecznie Ofertę znaleźliśmy na Grouponie ( w ciągu jednego dnia sprzedano 601 ofert)namówiliśmy znajomych i za 599zł spędziliśmy 3 dni z full wypasem :)W maju jedziemy do Bryzy w Juracie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ewka a oblewanie fuchy kiedy:rolleyes: Gratulacje:) chyba mnie wrobili ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.04.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ja się nie dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 13.04.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 pozdrawiam z rana przy kawie z majorki +20 z samego rana, chyba slonce sobie przypomnialo gdzie jest majorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts