Arnika 13.04.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Czmirku przywieź tego słonka troszeczkę.... Dzień Dobry U nas leje, pada grad, wieje jak nie wiem wszystko naprzemiennie.... Nawet nie ma jak wyjść na ogródek.... Łeb chce urwać.... Ale nic to będzie wiosna... Przyjdzie to słonko z południa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.04.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Doberek U mnie tak jak u Arniki. Do dziś padało, a teraz leje. Czmirek, nie zapominaj o polarku, tfu, tfu, o kremie z filtrem rzecz jasna Ew-ka, do Juraty przez Białystok, no tak słyszałam. Prawda to? Ekspres do kawy ktoś włączył? Co za porządki w tej kawiarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 13.04.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Doberek U mnie tak jak u Arniki. Do dziś padało, a teraz leje. Czmirek, nie zapominaj o polarku, tfu, tfu, o kremie z filtrem rzecz jasna Ew-ka, do Juraty przez Białystok, no tak słyszałam. Prawda to? Ekspres do kawy ktoś włączył? Co za porządki w tej kawiarni... SIE ROBI http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJIMz9lp4wpuvyhMNIJN_cQ1V4zAcZk2XTiRRsCom42j_SkH0t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Za to na podjeździe i trawniku czekają roślinki nabyte, aby je wsadzić we właściwe miejsce... Dużo tego mam.... oby nie przemarzło i nie zniszczyło się bo część wykopana z ogródków od znajomych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.04.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 O jak dobrze, że jest Anev i kawa Arnika, nie panikuj. przyjmą się. Przymrozków nie zapowiadają, a w temperaturze nie wiele wyższej od zera przechowają się lepiej. Jak przestanie padać zacznij sadzenie od tych wykopanych od znajomych. Dobrze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.04.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Hejka dziewczyny, wpadłam na trzecią kawę.... Ciśnienie, a raczej jego brak mnie dobija...deszcz zacina i zimnooooooooooo.... A wczoraj przedpołudniem było pięknie....nawet tuje babci wsadziłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.04.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ja również wspomagam się kawami:) U mnie podobna pogoda jak u was...czyli -szaro,buro i ponuro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.04.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 całkiem spokojnie piję trzecią kawę ..............a zaraz będzie czwarta i kolejna ........głowa mi pęka ...... nie wyobrażacie sobie co mam za oknem -przed chwila przestał padać grad ( już dzisiaj drugie takie gradobicie z czarnych jak smoła chmur !!!! ) ....teraz świeci słoneczko ,ale już nadciągają następne czarne chmurzyska:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 to jedno gradobicie minęło O.u mnie już dwa były ...... czekam na trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 jamles jak po matmie? Moja mówi, ze ok choc były i "glupie" pytania:D W jej przypadku to pewnie o geografie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 podobno nie najgorzej, coś z koralikami pochrzaniłwzory walca mu się pomieszały,coś za chemię nie był pewien,teraz trenuje więc później posprawdza,jak sprawdzał na RMFie to tam błędy mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Moja w ramach odstresowania powłóczyla sie po mieście ze znajomymi Dopiero do domu wróciła. Pies chyba też przeżywał jak ona bo sie jej zrzygał w pokoju na dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 ile ja byków zrobiłem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 14.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Kawa na Dzień Dobry Humorhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRr1GGsmsGMbwA6QssJJIxCvDgLc-hTF_Y-0bn7ib7kMPeaF6SI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.04.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzięki za kawę Jak najbardziej się przyda,patrząc za okno to chyba nie jedna ehh...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 biore kawkę w łapki i .....lecę na kiermasz butów Solo Feme .....może cosik upoluje fajnego w niezłej cenie ( ostatnio kupiłam letnie kozaczki o 130 zł taniej niz w sklepie i trzewiki w kolorze blue ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.04.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Super Ew-ka. Koniecznie zdaj relacje co kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Super Ew-ka. Koniecznie zdaj relacje co kupiłaś ok ...juz nie pamietam kiedy kupiłam buty w normalnym sklepie wszystkie które mam sa z jednej firmy ...moje stopy je uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Zdradz jaka to firma:)Ja mam bardzo dużo butów,ale też mam ulubione sklepy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 14.04.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ostatnio kupiłam letnie kozaczki o 130 zł taniej niz w sklepie Kurcze, gdybym ja kupował buty o 130 zł taniej niż płacę teraz to by kosztowały jakieś trzy dychy? No może pół stówy. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts