Amtla 24.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Wdepnęłam na świąteczną kawkę... ALLELUJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.04.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Wdepnęłam na świąteczną kawkę... W co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 W kawiarnię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.04.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam was poświątecznie... Wpadłam na kawę,bo pogoda na południu deszczowa,za oknem jakoś szaro.... Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 chmurzasto owszem, ale nie padaw niedzielę owszem polało, wczoraj pogrzmiało i pogradziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Yes, Yes, Yes wreszcie mogę to napisać:... u nas na Podlasiu najpiękniejsza pogoda lallaaaallllaaaaaaaa i jeszcze raz laalaaa bezchmurne niebo tak jak i wczoraj, słońce trzaska łydki i opala piegi, wiatr leniwie porusza zazieleniającymi się gałązkami brzozy mojej płaczącej, kawa stygnie w filiżance na tarasie, dziś jeszcze wolny dzień, więc błogie lenistwo, trawnik tak zielony, że aż w oczy drapie, cała jestem w skowronkach i to nic, że wieczorem trzeba będzie włączyć podlewanie, to nic Pozdrawiam wszystkich z cudownie wiosennego Podlasia przepraszając je za dotychczasowe narzekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 z tej Szefowej radości to i u mnie słońce chce wyjrzeć, ma czas do 16-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Bardzo dobrze, bardzo dobrze, radość powinna być zaraźliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Bardzo dobrze, bardzo dobrze, radość powinna być zaraźliwa to się poradujemy .... młoda ma obiecane półetatu w przedszkolu musi tylko obronić pracę i egzamin z angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 U nas była piękna słoneczna pogoda... ale rozpadał się rzęsisty deszcz.... A ja sie z niego ucieszyłam, bo nie muszę podlewać Teraz przestał padać i może znowu wyjdzie słońce.... A miałam następne rabaty robić ... Ale nic to... jak nie dziś to jutro... Kawkę przynoszę i coś dobrego do kawki http://2.bp.blogspot.com/_6SryRn1491o/TBIvet3jNdI/AAAAAAAAABE/qYJ4WtMA00U/s1600/kawa-mrozona-z-lodami1.jpg http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAJ7GBIeIY7_fI-Ldx7-mc-EvaHmbxyzZYv8_hov0uyQG7jM1PkA http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQHYxUVxJteoUjOBQUM7DocpZLISKN4Fae-rxW6TxvlnPGw47hVbA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.04.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ...wew to kafffe proszemZPPJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekCegielski 27.04.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 wygląda smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Truskawki? w kwietniu? mniam Jerzysio, Ty? kawę? świat się kończy Jamles, pogratuluj Młodej Słońce znikło, Jamles, wiesz coś o tym? Sprawdź czy u Ciebie nie ma. I tak to mamy środek tygodnia, zaraz znowu weekend i to długi, macie jakieś plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Słońce znikło, Jamles, wiesz coś o tym? Sprawdź czy u Ciebie nie ma. I tak to mamy środek tygodnia, zaraz znowu weekend i to długi, macie jakieś plany? słońce jest na swoim miejscu, chociaż chmury też od jutra trzy dni wolnego, a od pierwszego tylko praca, praca, praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 witam przelotnie, bo mam Młodego na służbie Gaduła z niego niesamowita ...buzia wcale mu sie nie zamyka -uwielbiam go jak niewiemco !!!!! poświecam mu wszystkie chwile i nie mam czasu na komputer .....a weekend spędzam w D ......jutro lub w piątek wyjeżdżamy pozdrawiam wszystkich i życzę pięknej Majówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Ja jak skończę rabaty to wyjmę leżak i będę wypoczywać i byczyć się w swoim domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.04.2011 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Czynne jeszcze?Bo jakoś spać nie mogę,to posiedze troszkę w kawiarni.Żeby nie było,że bezczynnie to umyje podłogi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.04.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Czynne jeszcze? Bo jakoś spać nie mogę,to posiedze troszkę w kawiarni. Żeby nie było,że bezczynnie to umyje podłogi;) a szklonki, szolki i kufle som czyste no i czy piwa jest dość w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.04.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 a szklonki, szolki i kufle som czyste no i czy piwa jest dość w lodówce Tak som czyste;) Sprawdziłam,pogasiłam,żeby nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ciepło jest, pić się chce, to zostawiamhttp://www.auer-packaging.pl/images/news/kapuziner.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts