tola 08.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ...i żubr, czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.09.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 ostatnio żubr zmienia kolory... http://www.piwopedia.pl/piwopedia/lib/BUTELKA%20ZUBR%20CIEMNOZLOTY.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.09.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Bodzio, słońce przyszło od Szefowej http://4.bp.blogspot.com/_SsaF6zm6FBw/S7y9d3IK26I/AAAAAAAAAmc/TxPEb80fjUo/s320/Stalin.jpg a podobno to słońce za młodu było w klasztorze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Szefowa, zamykamy ten biznes już nawet siostra jak dostała stanowisko nawet nie zagląda:no: ani szarlotki czy sernika, nawet kawy nie zapoda o piwie już nie wspominam, chyba wszystko H. wypija ..... jak na motorze nie piraci Chyba musimy u siebie ogródki piwne otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Jamles, fakt, tylko echo odpowiada. A ja potrzebuję dziś mocnego podwójnego espresso. Zaparzę i Tobie, może zapach Cię zwabi Dobrego poniedziałku, pięknego wrześniowego tygodnia. Niech słońce nie zapomina, że jeszcze lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 19.09.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 chyba kawę poczułem to ode mnie coś do kawy http://westtexasweekly.com/wp-content/uploads/2009/08/241524.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Jamles, fakt, tylko echo odpowiada. A ja potrzebuję dziś mocnego podwójnego espresso. Zaparzę i Tobie, może zapach Cię zwabi Dobrego poniedziałku, pięknego wrześniowego tygodnia. Niech słońce nie zapomina, że jeszcze lato [ATTACH=CONFIG]75320[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]75321[/ATTACH] chyba kawę poczułem to ode mnie coś do kawy http://westtexasweekly.com/wp-content/uploads/2009/08/241524.jpg właściwie nie wiem czy to echo, zapach kawy czy tego coś do kawy, ale jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Czyli nie zamykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 dzieńdoberek nareszcie KK się ożywiło ...... wróciłam wczoraj z Krk po tygodniowym włóczeniu się po Rynku ,Kazimierzu i Plantach .....H. wrócił też z tygodniowego rejsu po Mazurach .....w domku znowu zabłysło światełko . Uwielbiam zasiadać z kawusią w łapkach w ogródkach na Rynku lub Kazimierzu , nigdzie się nie spieszyć , nie spoglądać na zegarek ,obserwować ludzi , czytać książkę i ....... wystawiać buźkę na słoneczko Jadłam wspaniałą zupę dyniową i zaraz będę szukać przepisu w necie coby zaserwować taką lubemu .....Tola -jutro jedziecie chyba z samego rana ? my ruszamy ok 9.00, bo mamy tylko 158 km życzę miłego dnia .............i smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ew-ka, my mamy 410 km. Wyjeżdżamy we środę o 7 rano. Nasza konferencja jest dzień później niż Wasza. Szkoda, że nie w jednym miejscu, co? Przywiozłabyś kociołek zupy dyniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 NATURA STWORZYŁA KOBIETĘ I MĘŻCZYZNĘ Jednak da się między nimi zauważyć pewne mniejsze lub większe różnice. Która płeć ma szczęśliwsze życie ? Przezwiska: * Kiedy Kasia, Ania i Magda idą gdzieś razem, będą zwracać się do siebie per Kasia, Ania i Magda. * Kiedy Staszek, Karol i Tomek idą gdzieś razem, będą zwracać się do siebie per Łysy, Lolek i Drzazga. Jedzenie: * Kiedy Staszek, Karol i Tomek poproszą o rachunek, każdy zrzuci się po 20 zł, nawet jeśli na rachunku będzie 32,50 zł. Wszyscy powiedzą, że nie mają drobnych i żaden nie będzie domagał się reszty. * Kiedy dziewczyny dostaną rachunek , któraś sięgnie do torebki po kalkulator. Kasa: * Facet zapłaci 5 zł za rzecz wartą 2 zł, jeśli jest mu potrzebna. * Kobieta zapłaci 2 zł za niepotrzebną jej rzecz wartą 5 zł, jeśli ta jest w przecenie. Łazienka: * Facet ma w łazience 6 rzeczy: szczoteczkę i pastę do zębów, piankę i maszynkę do golenia, mydło, ręcznik. * Kobieta przeciętnie ma w łazience na wyposażeniu 337 przedmiotów, z czego facet poprawnie jest w stanie zidentyfikować 20. Kłótnie: * Do kobiety należy ostatnie słowo w każdej kłótni. * Wszystko co powie później facet jest początkiem nowej kłótni. Przyszłość: * Kobieta martwi się o przyszłość, dopóki nie wyjdzie za mąż. * Mężczyzna nie martwi się o przyszłość, dopóki się nie ożeni. Sukces: * Mężczyzna sukcesu to taki , który zarabia więcej niż może wydać jego żona. * Kobieta sukcesu to taka, która takiego mężczyznę znajdzie. Małżeństwo: * Kobieta wychodzi za mąż mając nadzieję, że facet się zmieni , czego ten nie robi. * Mężczyzna żeni się mając nadzieję, że kobieta się nie zmieni, co ta znienacka robi. Strojenie się: * Kobieta wystroi się do wyjścia na zakupy, podlewania kwiatków, wyjścia ze śmieciami, odebrania telefonu , przeczytania książki i odebrania poczty. * Facet wystroi się na ślub i ewentualnie na pogrzeb. Naturalność: * Facet budzi się, wyglądając tak samo dobrze jak wtedy, kiedy kładł się spać. * Kobiety z jakiegoś powodu psują się w ciągu nocy. Potomstwo: * Kobieta wie wszystko o swoich dzieciach. Wie o umówionej wizycie u dentysty, romansach, najlepszych kolegach, ulubionym jedzeniu, skrywanych obawach, marzeniach i snach. * Mężczyzna w pewnym stopniu jest świadomy, że w jego domu mieszkają jacyś mali ludzie. Myśl dnia: Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach. Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 19.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kłótnie: * Do kobiety należy ostatnie słowo w każdej kłótni. * Wszystko co powie później facet jest początkiem nowej kłótni. śmiać się czy płakać :):D8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.09.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Szefowa .... i jeszcze raz ..... STO LAT !!! http://forum.chorzow.slask.pl/images/smiles/kufel.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.09.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Naszej szefowej :- wszystkiego najlepszego życzymyniech nam dalej tu szefuje gdy na kasie się zadłużymy niech nam wszystko anuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.09.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dziękuję, dziękuję, ale anulować nie mogę. W kasie pusto, piwniczka coraz uboższa, zapasy się kurczą, jedno wielkie kryzyso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 W KK jakoś pusto ...... może małe conieco kogo przywoła ???? albo cóś konkretnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 W KK jakoś pusto ...... ........ tam pusto ....... mnie to herbata z czoskiem potrzebna ........ pociągający jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 To ja z ranka kawką poczęstuję i coś do kawki http://images6.fotosik.pl/433/27bbe33b6844b861med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 tam pusto ....... mnie to herbata z czoskiem potrzebna ........ pociągający jestem jamlesiku - wczoraj nie zadbałam o Ciebie ,ale dzisiaj juz podaję gorącą herbatkę dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.09.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jamles, no to żółwik, ja od poniedziałku na zwolnieniu, pociągająca że hej. Ew-ka, kaszę jaglaną nam gotuj Nie znoszę zatkanego nosa, wrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts