Ew-ka 28.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jamles, no to żółwik, ja od poniedziałku na zwolnieniu, pociągająca że hej. Ew-ka, kaszę jaglaną nam gotuj Nie znoszę zatkanego nosa, wrrrr. a my od tyg pijemy ocet jabłkowy .....przeciw przeziębieniu i innym świństwom upały niespotykane o tej porze roku , wszystkie posiłki na tarasie ...koniec świata normalnie Tolusia -dzisiaj wieczorkiem serwowaliśmy Waszą Pigwówkę za Wasze zdrowie .....telepatia jakaś czy cóś ps...mój nowy taras zbliża sie wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Przychodzi Jarosław Kaczyński do przedszkola i pyta małego Jasia czy wie ,kto zjadł Czerwonego Kapturka -wydaje mi się ,że wilk .....ale znając Pana to pewnie Donald Tusk - odpowiada Jasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 28.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ps...mój nowy taras zbliża sie wielkimi krokami Tak się dzieje, gdy się przesadzi z pigwówką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.09.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ew-ka, jutro jeszcze też wypijcie, bo wiesz, od przybytku głowa nie boli, tak? U nas nie upały, ale całkiem przyjemnie jest, kiedy nie wieje Zasmarkańcom ten wiatr nie jest przyjacielem, ale co zrobić. Za to u Ciebie jak słyszę wiać przestanie na wieki wieków. Pokażesz zdjęcia, co? Bardzo jestem ciekawa, bardzo, bardzo. Mnie w tym Gniewie przewiało. Było to pół nago po zamkowych komnatach latać?...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Tak się dzieje, gdy się przesadzi z pigwówką! o nie .....to nie po pijoku takie pomysły przychodzą tarasik obmierzony i teraz czeka na realizację czyli przełom października i listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Było to pół nago po zamkowych komnatach latać?...ech jakaś Brunhilda czy jakoś tak ? oj siostra ,zamiast ciepłe reformy nosić to pewnikiem te nici w rzyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 jakaś Brunhilda czy jakoś tak ? oj siostra ,zamiast ciepłe reformy nosić to pewnikiem te nici w rzyci o to, to i teraz pokuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.09.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ...... Było to pół nago po zamkowych komnatach latać?...ech tylko w tym http://elfka.pl/wp-content/uploads/2010/01/mini_toczek_z_woalka_i_piorami.jpg Ewka, mało czosku w tej herbatce było, dalej pociągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ewka, mało czosku w tej herbatce było, dalej pociągam teraz chyba Ci nie braknie na zdrowie ...ino Jamlesowej też zapodaj ...będzie znośniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.09.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Postanowiłam wreszcie wyściubic nosa z wątku frankowego:)Jak dobrze zobaczyć znowu "stare" znajome twarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 następnym razem zajrzyj z Frankiem http://proszekdolodow.pl/images/image_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.10.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 joola Wszystkiego dobrego i STO LAT !!!http://historia-alkoholu.pl/wp-content/uploads/2011/03/gin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.10.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dzień dobry, jejku, co tu takie pustki? Wpałam z Frankiem, żebyście chłopaka trochę rozruszali, bo marudny dzis jest jak cholera Jakies patenty macie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 na gin to Franek ma czas, dużo czasu, to może kolejkę poskładamy http://www.katowiceinfo.pl/files/pict/2010-06-07/kolejki-elektryczne-piko-kolejki-elektryczna-dla-dzieci-9DY1OTkwMT_o.jpg PS. pustek to nie ma, jak ja wejdę to już jest miejsca brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.10.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 SieMa nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 selimmnie chcę Cię martwić.ale muszę.komin Ci cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 teroz koniec z maszketami i żłopaniem piwska o gorzole to ani ni godom zaczynomy szporować na aparaty dlo naszego małego Francka Francek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.10.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 jak to ...z browarami kończymy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 jak to ...z browarami kończymy ?? na zapleczu można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.10.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Przepraszam bardzo, coś się we władzach KK zmieniło po wyborach? można i tu i tu !!! byle za zdrowie Franka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts