Ew-ka 21.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 pierwsza kawa wypita na nowym tarasie z panami montażystami w słonecznym acz usyfionym ,ale już oszklonym tarasie popełniłam południowa kawusię ......nie powiem -było bardzo przyjemnie i cieplutko chociaż szczeliny i szpary jeszcze som zdjęć nie wkleję bo nie jest to jeszcze ciekawy widok ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ew-ka, no nareszcie się odezwałaś, tęskniłam okrutnie, wiesz? A zdjęcia wklej i pozwól byśmy sami ocenili czy się nadają. Jestem niezmiernie ciekawa jak to wyszło, taka prawie zżarta ciekawością, o! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ew-ka, no nareszcie się odezwałaś, tęskniłam okrutnie, wiesz? A zdjęcia wklej i pozwól byśmy sami ocenili czy się nadają. Jestem niezmiernie ciekawa jak to wyszło, taka prawie zżarta ciekawością, o! Buziaki Ty to umiesz namawiać w poniedziałek wchodzą deskarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 O matko kochana, ale czadersko. Wiedziałam, że jak się za coś weźmiesz, to wyjdzie obłędnie. Ale żeby aż tak??? Teraz to lokal sześcio gwiazdkowy ****** I z prawej strony została część całkiem odkryta, tak? To znaczy też nie całkiem, bo dwie strony osłonięte, będzie zacisznie, ale całkowicie na powietrzu. No teraz to już się wybiorę Jutro u Was bezchmurne niebo, widziałam prognozę pogody. Leżaczek i bikini na Twoim tarasie, ciepło będzie jak na Lanzarote Niech Heniuś zrobi odpowiednią fotkę Wielkie gratulacje, kolorowe w szkle za Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) A deskarze, to co będą wyczyniać?Podłogę w egzotyku?Ewka, a nie jest teraz ciemniej w salonie? Edytowane 21 Października 2011 przez tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 O matko kochana, ale czadersko. Wiedziałam, że jak się za coś weźmiesz, to wyjdzie obłędnie. Ale żeby aż tak??? Teraz to lokal sześcio gwiazdkowy ****** I z prawej strony została część całkiem odkryta, tak? To znaczy też nie całkiem, bo dwie strony osłonięte, będzie zacisznie, ale całkowicie na powietrzu. nie tak Tolu ....... wszystkie 4 ściany mają jedno stałe szklenie a druga połowa jest przesuwna ...... na jednym zdjęciu jest jeszcze bez drzwi bo okucia cosik nie pasowały i przyjadą założyć dopiero po niedzieli ..... Taras będzie można całkowicie zamknąć lub otworzyć wszystkie 4 ściany w połowie czyli po 1,5 m tu widać to lepiej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A deskarze, to co będą wyczyniać? Podłogę w egzotyku? Ewka, a nie jest teraz ciemniej w salonie? w poniedziałek zakładają bangkirai a w salonie nie widać różnicy boć to doszły tylko szyby ......zobaczymy w śnieżycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ale fajnie a jakaś rura z kominka tam będzie, coby w śnieżycę piwo można było wypić siedząc nie koniecznie w kożuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.10.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jamles ......no jak nie jak tak .... am ęis ćeimuzor eż GRZANE ZPP J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 O! Jerzysio ZPP Ewka, będę dociekliwa, po obu stronach przeszklonego już tarasu zostaje jeszcze część wyłożona kostką ale nie przeszklona. I te części można traktować jako taras całkowicie otwarty, tak? Te części też wyłożysz drewnem? Ledwie żyję po dzisiejszym treningu na siłowni. Ponoć trzeba wypić piwo, żeby zakwasów nie było, prawda to? Za barem nikogusio, przyjdzie mi samej polewać, ot życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.10.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ewka, będę dociekliwa, po obu stronach przeszklonego już tarasu zostaje jeszcze część wyłożona kostką ale nie przeszklona. I te części można traktować jako taras całkowicie otwarty, tak? Te części też wyłożysz drewnem? . Tak- cały taras łącznie z częścią niezadaszoną również zostanie wyłożony drewnem nastepne zdjęcia będą jak wszystko zostanie skończone czyli za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.10.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 A ja mam od 2 lat deskę kompozytową i sprawdza się znakomicie ( sąsiad zrobił w tym samym czasie z egzotyka )..... na 100 m2 Tola...no naturalnie że trzebaZPPSJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 piwko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 26.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 trochę chłodno... ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 co kwadrans po nieparzystej będę sobie robił przerwę w siłaczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ty to umiesz namawiać [ATTACH=CONFIG]80438[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]80439[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]80440[/ATTACH] w poniedziałek wchodzą deskarze O w morde... ...dawno tu nie zaglądałem , a tu takie bajery ! Ewka ,zapisuje się do klubu "zazdrośnik-óf" . Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Finał !!!! jutro wkleję zdjęcia ( najpierw je zrobię bo panowie skończyli dość późno ) ....wyszło fantastycznie -jestem pewna ,że zdjęcia tego uroku nie oddadzą .......ale powiem Wam ,że sama sobie zazdroszczę ( eniu) Ekipa od tarasu świetna -mogę polecić każdemu - chyba nie miałam na budowie tak fachowej i kompetentnej ekipy ,a znalazłam ich przypadkowo w internecie a tymczasem zapraszam na szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 w oczekiwaniu na zdjęcia posączę sobie bąbelki .... mam czas do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.10.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 To ja się przyłączę Jak Ewka pokaże zdjęcia, to się przyjdzie upić z zazdrości Dostałam już wprawdzie komóreczką ale mało co widać. Czekam na te tu. Jamles, nocny dyżur, czy bezsenność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 odp. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts