Ew-ka 08.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ja mam dzisiaj taki poziom adrenaliny ,że mogę kogoś obdarować .......wstawiają mi ostatnie drzwi tarasowe (2 tyg po terminie !!!!) i nie omieszkałam szefowi nawtykać dla mnie melisa .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 dziendoberek od rana okrywałam roślinki w ogródku bo mrozik od 2 dni się pokazał ,a że zmarzłam troszeczkę zaserwowałam rozgrzewającą zupę dyniową .....polecam smacznie .....szybka i pyszna Składniki: - 500 g surowej dyni - 2 ziemniaki - mała cebula pokrojona w kostkę - posiekany ząbek czosnku - 1 litr rosołu lub wywaru z warzyw - łyżeczka przyprawy curry - sól - pieprz - cukier - 4 łyżki oliwy Sposób przyrządzania: Na oliwie zeszklijcie cebulę i czosnek. Dodajcie dynię i ziemniaki pokrojone w kostkę. Lekko obsmażcie. Dodajcie curry, wymieszajcie. Po 5 minutach wlejcie wywar i gotujcie, aż dynia i ziemniaki będą miękkie(jakieś 10 minut) Całość zmiksujcie i przyprawcie.Podałam z prażonymi pestkami dyni i słonecznika oraz groszkiem ptysiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 dziendoberek od rana okrywałam roślinki w ogródku bo mrozik od 2 dni się pokazał troszkę za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 dzisiaj Teska przyjmowała życzenia urodzinowe http://www.tapeta-szampan-lod-butelka.na-pulpit.com/zdjecia/szampan-lod-butelka.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 troszkę za wcześnie myślisz? róże zawsze opatulam po pierwszych przymrozkach i klonika ...........reszta niech se radzi sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.11.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 dziendoberek brrrr ...........zimno !!! zapraszam więc na gorącą herbatkę i .............ruszam na poszukiwanie owoców pigwy może uda się zrobić pyszna nalewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ależ nie ma takiej potrzeby Siostra. Pigwówka Szanownego wystawiona do licytacji, zapraszam Heniuś się może ucieszy, hm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ależ nie ma takiej potrzeby Siostra. Pigwówka Szanownego wystawiona do licytacji, zapraszam Heniuś się może ucieszy, hm...? widziałam cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 widziałam cenę siostra rozkopie pół na pół i będą dwie po 4 stówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dzieńdoberek słoneczko dzisiaj wcześnie wstało i świeci jakoś tak przymglone ......ale dobrze ,że w ogóle jest bo troszkę lżej na duszy w te jesienne dni listopadowe zapraszam na kawę i coś słodkiego oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 siostra rozkopie pół na pół i będą dwie po 4 stówy a na trzy to by dopiero było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 21.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) zapraszam na kawę i coś słodkiego oczywiście ale pyszne powitanie dziś mniammmmmm do kompletu to już tylko fotel i książka a człowiek w robocie... Edytowane 21 Listopada 2011 przez Zygul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.11.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dzieńdoberek słoneczko dzisiaj wcześnie wstało i świeci jakoś tak przymglone ......ale dobrze ,że w ogóle jest bo troszkę lżej na duszy w te jesienne dni listopadowe komu świeci, to świeci, północny wschód w mżawce już od kilku dni i wcale nie lżej na duszy, i...niech mnie ktoś przytuli, bo się w tej mżawce rozpłynę. Ew_ka, pożycz mi Dorusię na kilka dni, ona taka przytulaszcza jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 21.11.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Tola, fotel "przytulak" dla Ciebie http://3.bp.blogspot.com/_J_573jqtW2U/TPd0lqI_iII/AAAAAAAAAJA/naLbzBHfsus/s1600/przytulak-1.557.67s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.11.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Jamles, oglądasz siatkarzy?Nastawiłam dziś budzik na 6.30 żeby wstać i obejrzeć transmisję.Co za pomysł, by turniej rozgrywać w Japonii wrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.11.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Tola, fotel "przytulak" dla Ciebie [/img] Zygul, fotel boski, aż się uśmiechnę i dodam do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 21.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 i nie marudź na wstawanie na siatkarzy, bo ja mogę sobie w drodze do pracy w radiu i w pracy w necie śledzić wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.11.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ale za to ominie Cię atak serca, a innych może nie ominąć, jeśli siatkarze będą częściej serwować takie emocje, jak w dzisiejszym czwartym secie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 21.11.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 całe piękno sportu... to nie serial, są emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.11.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Jamles, oglądasz siatkarzy? Nastawiłam dziś budzik na 6.30 żeby wstać i obejrzeć transmisję. Co za pomysł, by turniej rozgrywać w Japonii wrrrrrrr. oczywiście, dla mnie pora jest ok. później jestem na odkrywce, ale czwartek i piątek niestety już w tyrce, jest szansa tutaj podglądać http://www.lshunter.tv/volleyball-live-streaming-video.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts