Ew-ka 28.11.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Warszawa nocą piękna ...prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ew-ka, opowiadaj co tam w stolicy. Stolica mnie oczarowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jamles, ale wiesz jakie mecze teraz? oby Kuba i Włochy były jutro bez punktów, najważniejsze być w trójce, a wygrać turniej to już inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Włosi niestety za 3pkt wygrali z Argentyną teraz my musimy wygrać jeden mecz 3:0 lub 3:1 najlepiej z Włochami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Będziemy zaciskać. Mecz nareszcie o przyzwoitej porze. Parzę drugą kawę, coś z tym ciśnieniem marniutko. Na szczęście przestało wiać. I jakoś tak widniej. Może wyjrzy słońce. Czaruję Ew-ka, stolica nocą prawie jak N.Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Zwykle w secie gra się do 25 punktów. Zwykle. Bo można tak, jak w pierwszym secie rozgrywanego właśnie meczu USA - Japonia 39:37 Rekord 41:39 nie został pobity I wielka Brazylia poza pierwszą trójką. Przegrali z Serbami 1:3. Edytowane 29 Listopada 2011 przez tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.11.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 witanko tola - ale emocje z tymi meczami zdjęcia som, ale w domku ewa - to naprawdę Wawa?????!!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Będziemy zaciskać. Mecz nareszcie o przyzwoitej porze. Parzę drugą kawę, coś z tym ciśnieniem marniutko. Na szczęście przestało wiać. I jakoś tak widniej. Może wyjrzy słońce. Czaruję Siostra ja Ci podniosę ciśnienie ...... u mnie słoneczko świeci nieustannie od 8,30 a kawę wypiłam w piżamie na tarasie bo były już 23st ....a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ewa - to naprawdę Wawa?????!!!!!????? najprawdziwsza stwierdziłam ,że jakbym miała taki widok z okna to zaraz się przeprowadzam Iwonka -pokaż przystojniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Siostra ja Ci podniosę ciśnienie ...... u mnie słoneczko świeci nieustannie od 8,30 a kawę wypiłam w piżamie na tarasie bo były już 23st ....a co ...musiałaś, oczywiście musiałaś to napisać, wrrrrrrr u mnie też...kiedyś zaświeci, a co! buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ...musiałaś, oczywiście musiałaś to napisać, wrrrrrrr u mnie też...kiedyś zaświeci, a co! buziaki musiałam .....oczywiście ,że musiałam i mało tego o 13-tej z H .... też była kawa i lody bo na tarasie doszło do ....31 buziaki ..... raniutko jedziemy do Zakopanego - chcemy w południe wjechać na Gubałówkę, bo jutro ma być bardzo słoneczny i przejrzysty dzień więc może uda mi się zrobić fajne zdjęcia ..... zostawiam kawę i ciasto ......na kilka dni powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Wiesz, truskawki zawsze mnie rozwalają emocjonalnie, no tak mam i już. Ciasto zostawię tym, co ciasto lubią. O, może Zygul wpadnie. Czarną kawą zaopiekuje się Jamles. A na zdjęcia ze słonecznej Gubałówki będę czekać z utęsknieniem. Widziałam prognozę na jutro, południe cale w słońcu, północny-wschód w chmurach. Jakie przepiękne, przeurocze zachmurzenie mnie czeka, czysta poezja Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 29.11.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 jasne że Zygul wpadnie na ciasto nawet nocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 dzień doberek http://blog.alexandraipate.com/wp-content/uploads/nurrh040hovcszh.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 huuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa !!!!! kawa od Ivo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.11.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 i na dodatek czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 heloł pozdrowienia z prawie pustego Zakopanego .........tak wyludniałych Krupówek w życiu nie widziałam ....o 20 byliśmy my ,jakaś para i pani sprzedająca kwiaty .....ale w południe na Gubałówce cudnie było i takie słońce ,że H prawie w toplesie się opalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Można pomylić z Alpami. Prawdziwie włoskie niebo Może jutro takie będzie w Warszawie A gdzie łoscypki, hm...? Oj zjadłabym takiego na ciepło, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 dzieńdoberek na dobry początek dnia łoscypek z grila ( ja nie przepadam ale H bardzo lubi chyba tak jak Tola ) oraz kawusia w Zakopanym na razie mgła ,ale mam nadzieję ,ze zaraz się przejaśni .......Tola - dużo słoneczka w stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 01.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 w stolicy aktualnie wciąż mgła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts