jamles 12.01.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Albo spakować walizki. teraz to chyba na Australian Open albo inne Bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 bry ............ to ja pakuję walizki w sobotę raniutko jedziemy tam gdzie słońce i mróz i na całych połaciach śnieg .......... dzisiaj świeciło słoneczko ale teraz wieje jak w Kieleckiem na dworcu a tymczasem popołudniowa kawusia i najsłodszy tort bezowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kawusi sobie siorbnę ... jak mi się marzy słońce!!!!!! Ewcia, to życzę fajności w czasie niebycia tutaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kawusi sobie siorbnę ... jak mi się marzy słońce!!!!!! Ewcia, to życzę fajności w czasie niebycia tutaj . oj tak -słoneczko kochane nastraja pozytywnie a tu ostatnio takie smuteczki za oknem ....... u mnie jak zaświeci to tak ledwo-ledwo ale dobre i to za to śniegowa kołderka by sie przydała dla roślin ....cebulowe wychodzą na wyścigi z ziemi .....jeszcze kilkanaście dni bez mrozu a w ogrodzie kolorowo się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 12.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A ja w sobotę mam gości,znowu sprzątanie,gotowanie i tak w kółko chciałam dom,mam dim i kupe roboty.:(Ale najważniejsze żeby krokiety się udały:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Oj przydałoby się trochę śniegu i mrozu,... a tu znowu leje za oknem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A ja w sobotę mam gości,znowu sprzątanie,gotowanie i tak w kółko chciałam dom,mam dim i kupe roboty.:(Ale najważniejsze żeby krokiety się udały:rotfl: Niezły młyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A tej kawusi trochę zostało? Chętnie poczęstowałabym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 U nas nie dość, że leje, a chyba nawet oberwanie chmury, to i burza jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.01.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Arnika, u mnie to samo.W tej chwili istne szaleństwo.Okna trzeszczą od uderzeń wiatru i strumienie deszczu sieką po szybach.Okropność. Ale zapowiadają mróz, w dzień ma być -3, a nocą nawet do -12. Ew-ka, Italia, czy Austria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.01.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Hejże Tola - pamiętasz mnie jeszcze? Pozdrawiam wszystkich ze "starej gwardii", którzy mnie pamiętają oraz wszystkich, których poznać nie miałem okazji. Miałem jakiś czas przerwy, ale konto cały czas aktywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.01.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Fizyk ???? o matko kochana, to naprawdę TY? czy głupieję od tej pogody? Ale żeś sobie odwyk od forum zrobił. Jak fajnie widzieć Cię w KK Opowiadaj...co się przez ten czas zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.01.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Stara gwardia ściąga wabiona . Pół nocki przez tą dujawicę nuciło się Maleńczuka " boli mnie głowa i nie mogę spać.." Ewcia, w zimnicę ? za własne piniendze ? A tak serio, to życzę owocnego ruszania kuperkiem na stoku. I powrotu w jednym kawałku bez zbędnych dodatków. Kawa z zagryssską http://www.beefboard.org/news/files/4546_01%20Beef%20Breakfast%20Burrito.jpg i dla tęskniących za inną porą roku http://2.bp.blogspot.com/-7fseR84bcsY/Ta6OtJgdOQI/AAAAAAAAKPo/ThHAiF8iTV8/s640/duckling+spring+1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 13.01.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 smaaaakowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.01.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tak - to ja we własnej osobie Co u mnie - a no wszystko (albo prawie) - super hiper. W kwietniu przybył nam mały Fizyczek, więc nasz skład obecny to 2+4+pies+kot (a w zasadzie suczka i kotka) Mamy się nieźle (pomimo kryzysu). Minęło 6 lat odkąd mieszkamy i pewnie ze 2-3 lata jak mnie nie było w KK oraz FM Po za tym - ja się nie zmieniłem - nadal jestem takim samym - starym ponurakiem, milczkiem i wogóle .... Jakoś nie mogłem się przesiąść na tą (tę) nową formę forum Ale już ją zaczynam opanowywać. Na forum trafiłem za sprawą "schowania telewizora" w jednym z wątków (wujek Googel pomógł). A jak już trafiłem to stwierdziłem, że wpadnę do kawiarni Na pewno spotkam znajomych. A tu Ew-Ka, Ty, i pare znajomych nicków nawet na ostatniej stronie wątku. Nie mogłem się powstrzymać )))) Obiecuję wpadać od czasu do czasu do Waszego zacnego towarzystwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 wszelki Duch-Fizyk się znalazł !!!! cieszę się ,że u Cię wszystko ok i Rodzinka rozrasta się w szczęśliwości Tola - Italia i bombardino pobudzają moją wyobraźnię niezmiennie i kuszą okrutnie Ziaba - ruszania kuperkiem niestety nie będzie kolano nadaje się do operacji więc ryzykować nie będę ..........aczkolwiek był taki plan coby sprzęt wziąć i na miejscu ocenić ale zdrowy rozsądek zwyciężył i narty leżom na strychu ........ wczoraj kiedy podglądałam kamerki na stoku prawie łezka mi się zakręciła z żalu ale my we dwie som takie kaleki ......moja przyjaciólka miesiąc temu naderwała mięsień udowy i też raczej bedzie bombardino smakować niz szusować na Selle Ronda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 dzieńdoberek u mnie piękne słoneczko i śnieg za oknem............... ale od zachodu nadchodzą czarne chmury i zaraz wszystko się zmieni kawa w łapki i zmykam na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 nigdzie nie pojechałam ....za oknem koniec świata !!!! z czarnych chmur przyszła taka śnieżyca ,że strach nos z domu wystawić telefonicznie zleciłam H. liste zakupów i mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.01.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ciiiiiii, żeby nie zapeszyć. U mnie słonko z lekka nieśmiało, ale w kościach coś nadaje, że zwali się i u nas coś z nieba. Trzeba łopatę naostrzyć na wszelki wypadek. Odśnieżarka na razie niedotykalska. A ja idem se we świat.Poklepać się tu i ówdzie, pomiziać na zły humor i w ogóle tam takie babskie smęty. http://images03.olx.pl/ui/2/28/86/33762286_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Stara gwardia ściąga .... teraz to się chyba nazywa ...... stare ryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts