Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bry ............ to ja pakuję walizki :yes: w sobotę raniutko jedziemy tam gdzie słońce i mróz i na całych połaciach śnieg ..........

dzisiaj świeciło słoneczko ale teraz wieje jak w Kieleckiem na dworcu

a tymczasem popołudniowa kawusia coffee_planet.jpg

i najsłodszy tort bezowy page10_5.jpg

Kawusi sobie siorbnę ... jak mi się marzy słońce!!!!!! Ewcia, to życzę fajności w czasie niebycia tutaj .

oj tak -słoneczko kochane nastraja pozytywnie a tu ostatnio takie smuteczki za oknem ....... u mnie jak zaświeci to tak ledwo-ledwo ale dobre i to za to śniegowa kołderka by sie przydała dla roślin ....cebulowe wychodzą na wyścigi z ziemi .....jeszcze kilkanaście dni bez mrozu a w ogrodzie kolorowo się zrobi :(

Arnika, u mnie to samo.

W tej chwili istne szaleństwo.

Okna trzeszczą od uderzeń wiatru i strumienie deszczu sieką po szybach.

Okropność.

Ale zapowiadają mróz, w dzień ma być -3, a nocą nawet do -12.

Ew-ka, Italia, czy Austria?

Fizyk ????

o matko kochana, to naprawdę TY?

czy głupieję od tej pogody?

Ale żeś sobie odwyk od forum zrobił.

Jak fajnie widzieć Cię w KK :)

Opowiadaj...co się przez ten czas zmieniło

Stara gwardia ściąga wabiona .:yes:

Pół nocki przez tą dujawicę nuciło się Maleńczuka " boli mnie głowa i nie mogę spać.."

Ewcia, w zimnicę ? za własne piniendze ?

A tak serio, to życzę owocnego ruszania kuperkiem na stoku. I powrotu w jednym kawałku bez zbędnych dodatków.

Kawa z zagryssską

http://www.beefboard.org/news/files/4546_01%20Beef%20Breakfast%20Burrito.jpg

i dla tęskniących za inną porą roku

http://2.bp.blogspot.com/-7fseR84bcsY/Ta6OtJgdOQI/AAAAAAAAKPo/ThHAiF8iTV8/s640/duckling+spring+1.jpg

Tak - to ja we własnej osobie :-)

Co u mnie - a no wszystko (albo prawie) - super hiper.

W kwietniu przybył nam mały Fizyczek, więc nasz skład obecny to 2+4+pies+kot (a w zasadzie suczka i kotka) :-)

Mamy się nieźle (pomimo kryzysu). Minęło 6 lat odkąd mieszkamy i pewnie ze 2-3 lata jak mnie nie było w KK oraz FM :-)

Po za tym - ja się nie zmieniłem - nadal jestem takim samym - starym ponurakiem, milczkiem i wogóle .... :-)

Jakoś nie mogłem się przesiąść na tą (tę) nową formę forum :-) Ale już ją zaczynam opanowywać.

Na forum trafiłem za sprawą "schowania telewizora" w jednym z wątków (wujek Googel pomógł). A jak już trafiłem to stwierdziłem, że wpadnę do kawiarni :-) Na pewno spotkam znajomych. A tu Ew-Ka, Ty, i pare znajomych nicków nawet na ostatniej stronie wątku. Nie mogłem się powstrzymać :-)))))

Obiecuję wpadać od czasu do czasu do Waszego zacnego towarzystwa... :-)

wszelki Duch-Fizyk się znalazł !!!! :lol2:

cieszę się ,że u Cię wszystko ok i Rodzinka rozrasta się w szczęśliwości :D

Tola - Italia i bombardino pobudzają moją wyobraźnię niezmiennie i kuszą okrutnie

Ziaba - ruszania kuperkiem niestety nie będzie :( kolano nadaje się do operacji więc ryzykować nie będę ..........aczkolwiek był taki plan coby sprzęt wziąć i na miejscu ocenić ale zdrowy rozsądek zwyciężył i narty leżom na strychu ........ wczoraj kiedy podglądałam kamerki na stoku prawie łezka mi się zakręciła z żalu :cry:

ale my we dwie som takie kaleki ......moja przyjaciólka miesiąc temu naderwała mięsień udowy i też raczej bedzie bombardino smakować niz szusować na Selle Ronda ....

Ciiiiiii, żeby nie zapeszyć. U mnie słonko z lekka nieśmiało, ale w kościach coś nadaje, że zwali się i u nas coś z nieba. Trzeba łopatę naostrzyć na wszelki wypadek. Odśnieżarka na razie niedotykalska.

A ja idem se we świat.

Poklepać się tu i ówdzie, pomiziać na zły humor i w ogóle tam takie babskie smęty.

http://images03.olx.pl/ui/2/28/86/33762286_1.jpg