fizyk 13.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Fajnie wypić z Wami kawusię (nanana - za pewnym kabaretem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Fajnie wypić z Wami kawusię (nanana - za pewnym kabaretem) (moja kawa, twoja kawa, taka rozmowa, nonono ) Fizyk, cieszę się, że dobre wiadomości przynosisz. Rodzina to jest siła, fajnie, że tego doświadczasz Słońce u nas też dziś się zlitowało i błysnęło kilka razy, ale kapelusz zwiewało, więc spacer do przyjemności nie należał. Śniegu nie ma, mrozu też nie. A przy rozpalonym kominku cieplusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A ja teraz piję herbatkę z imbirem. W celach leczniczych-prewencyjnych. MOCNA RZECZ! Kota wygoniłem z fotela, bo we dwóch się nie mieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 to jeszcze raz ja ........ koniec świata czy 13-go w piątek ? po nawałnicy śnieżnej trafiło jakiś ważny transformator i do 19,30 byliśmy bez prundu a pakować się trzeba ..... w domu świeczki porozstawiane jak u jakiej Alutki w kominku ogień huczy od czerwoności , bo awaria zapowiadała się na całonocną - a ja zaopatrzona w lampkę czołową ( nareszcie dowiedziałam się naocznie i namacalnie po co H zabiera takie ustrojstwo na żagle) buszowałam po szafach i walizkach ..... na szczęście prąd nam oddali i wszystko wróciło do normy ,chociaż nie- bo TV nie działa, ale mam nadzieje ,że do mojego powrotu też nam oddadzą no to zostańcie w zdrowiu i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A ja teraz piję herbatkę z imbirem. W celach leczniczych-prewencyjnych. MOCNA RZECZ! Kota wygoniłem z fotela, bo we dwóch się nie mieścimy upasłeś kota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Nie - skąd! Mamy mały fotel, a ciężko się pisze jak kładzie się na klawiaturze Śpi teraz na kanapie Zmykam do łóżka. Dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.01.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ew-ka, pozdrów ode mnie to, co wiesz, że pozdrowić pragnę. Udanego wypoczynku, słońca, śniegu, i pamiętaj, że co drugie bombardino za moje zdrowie Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.01.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 pamiętaj, że co drugie bombardino za moje zdrowie Tolu, szykuj się na tysiąc lat w tych samych zębach:rolleyes: Popruszyło, psie kupy na ogrodzie tajemnie zamaskowane. Mało śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 14.01.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Zimnica taka za oknem, że chyba tylko herbatka z imbirem może rozgrzać kości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 14.01.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Albo z prądem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Tolu, szykuj się na tysiąc lat w tych samych zębach:rolleyes: hihi faktycznie, zanim wypowie się życzenie, należy to przemyśleć, bo może się cholerka spełnić Ewka pisała z Brenera, że słońce i bajka. Jak nic jutro zacznie to opijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.01.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Telepatycznie pozdrawiam Ew-kę ... z prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.01.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wszyscy śpią jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.01.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A może wygrzewają pod pierzynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 no teraz to pewnie już śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 no teraz to pewnie już śpią a może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 16.01.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 śniadanie gotowe http://www.thefeelgoodlifestyle.com/wp-content/uploads/2011/07/breakfast2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.01.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Zygul podziękowanie. Ale najfajniejsze to o Tomku Czyż życie nie jest przecudne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 A ja i owszem, chętnie do takiego śniadanka zasiądę, i południową kawę zapodam. Donoszę, że na moim biegunie zimna świeci dziś, to pewnie dlatego, że z Tomkiem coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Pruszy równiutko:no: Pies zrobił klasyczny przejazd koparą szczękową po tarasie i nie był zadowolony z ilości zjedzonego śniegu.Jak dobrze pójdzie , będzie można wyciągać biegówki:wiggle: Pozdrówka dla tych co muszą wstać bardziej niż wcześniej żeby poskrobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts