Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wróciłam cała i zdrowa i nie mówię tu o nartach ,ale o drodze powrotnej !!!!! rzeźnia .....od 6 rano śnieżyce do samego domu ....ale teraz w objęciach pigwówki zaczynam odreagowywać ten horror drogowy :wiggle:

Tola mam nadzieję dojechała w całości :rolleyes:

a dla wszystkich bombardino Bombardino.jpg

Absolutnie się nie zgadzam! Dzieci z wielkimi problemami wstają na tygodniu, kiedy trzeba wstawać do szkoły. Za to w sobotę i niedzielę, kiedy mogą pospać - wstają skoro świt :-)

To prawda, ale ja wcześniej pisałam o zupełnie małych dzieciach, tych przed szkołą jeszcze. Sam widzisz, że im dalej to się wszystko zmienia:)

Sypie , potem się robi paciajuga, potem zamarza.

I nie wiadomo czy narty , łyżwy czy kalosze.

Moja córa zaliczyła wczoraj zjazd free style w skarpetach frotte ze schodów dębowych.

Cudem uniknęła połamania czegokolwiek i urazu kręgosłupa. Dziś zaczynają wyłazić wzory i kolory.

I nie wiem czy się śmiać czy płakać nad głupotą galopującą.

Popełzła na sesję niczym sparaliżowane zombie. Obawiam sie, że wróci z policją..:hug:

Moja córa zaliczyła wczoraj zjazd free style w skarpetach frotte ze schodów dębowych.

Cudem uniknęła połamania czegokolwiek i urazu kręgosłupa. Dziś zaczynają wyłazić wzory i kolory.

I nie wiem czy się śmiać czy płakać nad głupotą galopującą.

Popełzła na sesję niczym sparaliżowane zombie. Obawiam sie, że wróci z policją..:hug:

kup niezwłocznie żel z Arniki ( Apteka -jakies 8zł ) i niech smaruje siniaki regularnie

na rany cięte i rozbite kolana -maść nagietkowa - goi się jaknapsie :wiggle: sprawdzone i polecone ......

na dobry dzień ....kawa 53cb1fbe13fad5c448dda252664e18cf.jpg