Zygul 21.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 dziś nie.. przynajmniej na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 wróciłam cała i zdrowa i nie mówię tu o nartach ,ale o drodze powrotnej !!!!! rzeźnia .....od 6 rano śnieżyce do samego domu ....ale teraz w objęciach pigwówki zaczynam odreagowywać ten horror drogowy Tola mam nadzieję dojechała w całości a dla wszystkich bombardino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 21.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 No to jedno bombardino za powrót do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Mmmmm moje ulubione Dobrze, że już jesteście cali i zdrowi Tola też pewnie już na miejscu i też cała i zdrowa... ona jutro za nas wypije bombardinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Niestety psiny tak samo jak małe dzieci lubią wstawać wcześnie rano bez różnicy jaki to dzień tygodnia:) Absolutnie się nie zgadzam! Dzieci z wielkimi problemami wstają na tygodniu, kiedy trzeba wstawać do szkoły. Za to w sobotę i niedzielę, kiedy mogą pospać - wstają skoro świt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Oooo Fizyk... prawdę gadasz... dać mu bombardinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.01.2012 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CC4Nb9Mtufk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Wykrot, coś Ty tam wkleił że tego nie ma ?? Wracają z krainy dreszczowców...znakiem wiosna niedługo. Szczęściem że bez dodatków. Za niedługo spacerek ( słowo w tygodniu zakazane ). Jamniczka jęczy na zmarznięte łapy.. Coś trzeba wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 22.01.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Absolutnie się nie zgadzam! Dzieci z wielkimi problemami wstają na tygodniu, kiedy trzeba wstawać do szkoły. Za to w sobotę i niedzielę, kiedy mogą pospać - wstają skoro świt To prawda, ale ja wcześniej pisałam o zupełnie małych dzieciach, tych przed szkołą jeszcze. Sam widzisz, że im dalej to się wszystko zmienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 22.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ziabaNa takie deszcze jesienne to jeszcze musisz skołować dla jamniczki kurteczkę przeciwdeszczową z kapturem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.01.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 dzieńdoberek na obudzenie kawusia i ciasteczko śnieg niknie w oczach- wczorajszy deszcz zrobił spustoszenie ....dzisiaj na 5 minut zaświeciło słoneczko ale teraz znowu jest pochmurno i barowo Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 23.01.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam wszystkich:)No takiej kawy nie odmówię, zwłaszcza, że piana jeszcze nie opadła...może mnie pobudzi...do działania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 23.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No i znowu sypie śnieg:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.01.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Sypie , potem się robi paciajuga, potem zamarza. I nie wiadomo czy narty , łyżwy czy kalosze. Moja córa zaliczyła wczoraj zjazd free style w skarpetach frotte ze schodów dębowych. Cudem uniknęła połamania czegokolwiek i urazu kręgosłupa. Dziś zaczynają wyłazić wzory i kolory. I nie wiem czy się śmiać czy płakać nad głupotą galopującą. Popełzła na sesję niczym sparaliżowane zombie. Obawiam sie, że wróci z policją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Moja córa zaliczyła wczoraj zjazd free style w skarpetach frotte ze schodów dębowych. Cudem uniknęła połamania czegokolwiek i urazu kręgosłupa. Dziś zaczynają wyłazić wzory i kolory. I nie wiem czy się śmiać czy płakać nad głupotą galopującą. Popełzła na sesję niczym sparaliżowane zombie. Obawiam sie, że wróci z policją.. kup niezwłocznie żel z Arniki ( Apteka -jakies 8zł ) i niech smaruje siniaki regularnie na rany cięte i rozbite kolana -maść nagietkowa - goi się jaknapsie sprawdzone i polecone ...... na dobry dzień ....kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 24.01.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (...) wróci z policją.. nie znałem Ziaby z tej strony... przemoc w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Majka napisała ,że Tomek się poprawia trza to uczcić dużym luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 24.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Przyłączam się do toastu z tej okazji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ewciu, młoda zabalsamowana ze wszechstron .Teraz leży i wyje że śmierdzi:wiggle: ( nasączam ją arniką w płynie) Kolory zaczynają barwieć z godziny na godzinę. Wchodzimy we fiolet złamany zielenią. Kochana jesteś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 25.01.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) sobota 28.01.2012 nie chcesz stać w korku lepiej zostań w domu albo się przyłącz. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?195325-PROTEST-STOP-podwy%C5%BCkom-paliwa-!&p=5148583#post5148583 Edytowane 25 Stycznia 2012 przez owip2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts