tola 01.02.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witanko mróz siarczysty, wszystko trzeszczy jakby się miało połamać i rozpaść. Wczoraj wieczorem pojechałam na siłownię. Po ćwiczeniach wyszłam na zewnątrz i pierwszy haust zmrożonego powietrza przytkał płuca. Ciężko było złapać następny oddech. Dobrze, że rośliny przykryte śniegiem. Cieplej im. Pięknego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.02.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Molly, chyba masz pozamiatane z odmrożeniem. Jonoforeza u kosmetyczki może pomóc. Tak czy siak, polecam ze wszechsił takie cacko za parę złotych http://tanio.pl/78968258,Flos-Lek-Seria-Zimowa-Krem-ochronny-z-filtrami-UVA-UVB-SPF-20-na-narty-i-sporty-zimowe,tanio.html?smmnxhcl4ticaid=6dd7c Sprawdzony w Himalajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 01.02.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ziaba, dzięki za informację. Niestety potrzebuję to dla mojego młodego, który niestety nie znosi wszelkiego kremowania, stąd teraz takie skutki, że jak wyjdzie na dwór to od razu ma zaczerwienienie skóry. Spróbuję ten krem co polecasz, może uda się go posmarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ... może uda się go posmarować. na koloniach to była chyba zielona noc wszystkich udało się posmarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 bry wieczorek mrozik nie odpuszcza a śniegu ani hu hu zapraszam na malutką degustację .....nie piłam (jeszcze ) ale mam nadzieję ,że w niedalekiej przyszłości skosztuję tej ponoć najlepszej wódki na świecie http://drinks.net.pl/tag/wyborowa-exquisite/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.02.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 0.7 litra 126 pln Czyli wysoko jak za zboże. Czyżby Elitarny Klub Czyściochów ? No to chociaż wirtualnie na tą zimnicę , po maluchu ? po maluchu http://kopalniawiedzy.pl/media/lib/17/1193658261_241127-67c98e3120c4b840d20aaef93cd09b1c.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.02.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Co to ? abstynencja ? nic nie tknięte ? choreście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.02.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 z rana do roboty, pić nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.02.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To może herbatki niezwykłej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.02.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 wszystko co cieplutkie lub gorące http://www.worldwidephotos.org/pics/5973_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.02.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja jestem chora, więc poczęstuję się wszystkim po kolei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.02.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) tak ...... "tego nie robi się kotu " ....... wielki smutek ,ale też fajne słowa zostawiła nam Szymborska .............. kawa i papieros do samego końca Edytowane 2 Lutego 2012 przez Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.02.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To wielka strata dla nas wszystkich...po prostu niewyobrażalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nie zna się na żartach, na gwiazdach, na mostach, na tkactwie, na górnictwie, na uprawie roli, na budowie okrętów i pieczeniu ciasta. W nasze rozmowy o planach na jutro wtrąca swoje ostatnie słowo nie na temat. Nie umie nawet tego, co bezpośrednio łączy się z jej fachem: ani grobu wykopać, ani trumny sklecić, ani sprzątnąć po sobie. Zajęta zabijaniem, robi to niezdarnie, bez systemu i wprawy. Jakby na każdym z nas uczyła się dopiero. Tryumfy tryumfami, ale ileż klęsk, ciosów chybionych i prób podejmowanych od nowa! Czasami brak jej siły, żeby strącić muchę z powietrza. Z niejedną gąsienicą przegrywa wyścig w pełzaniu. Te wszystkie bulwy, strąki, czułki, płetwy, tchawki, pióra godowe i zimowa sierść świadczą o zaległościach w jej marudnej pracy. Zła wola nie wystarcza i nawet nasza pomoc w wojnach i przewrotach, to, jak dotąd, za mało. Serca stukają w jajkach. Rosną szkielety niemowląt. Nasiona dorabiają się dwóch pierwszych listków, a często i wysokich drzew na horyzoncie. Kto twierdzi, że jest wszechmocna, sam jest żywym dowodem, że wszechmocna nie jest. Nie ma takiego życia, które by choć przez chwilę nie było nieśmiertelne. Śmierć zawsze o tę chwilę przybywa spóźniona. Na próżno szarpie klamką niewidzialnych drzwi. Kto ile zdążył, tego mu cofnąć nie może. W. Szymborska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.02.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Niesamowite... jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 eeech, życie... planowałem wyjazd z rodziną jutro do W-wy. Do "Kopernika" A tu nici . Fizula mnie się rozchorowała. Siedzę więc sobie, dwie kawy już wypite. Teraz wcinam gorzką czekoladę i popijam odrdzewiaczem - potocznie zwanym PEPSI ... mam chwilę przerwy, bo młodzieniec "spożywa"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 02.02.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 nic straconego, a może w kolejce przed Kopernikiem będzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.02.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Albo mróz zdąży odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 chu chu cha ...nasza zima zła -21 st !!!! grzać się trza coby łapki i nóżki cieplutko miały i czapki na uszy bo widzę ,że niektórzy stracili kontakt z rozumem i z gołą głową chodzą !!!! herbata i kawa i rozgrzany kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 03.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ew-ka ale super nagrzałaś u mnie rankiem -22C, ale w miarę cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts