jamles 13.03.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 namiocik to lepiej postaw od razu. Bo jak roślinki wyjdą z ziemi, a przychłodzi nagle to może być za późno na stawianie namiotu i będziesz musiał siać drugi raz. nie bój ...... ziaby radiski są wytrzymałe, a prognozy optymistyczne a siać to jeszcze będę ze 3-4 razy albo i 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ew-cia, cuszsz, taki lajf, niech się dzieciaki nam spełniają , niech idą własną drogą, niech szukają swoich rozwiązań. Moja młoda bąknęła z letka nieśmiało, że by z chłopakiem chciała zamieszkać gdzieśtam sama.. serce matki krwawi.. bo przecież jeszcze wczoraj miałam tyle samo lat co ona i takie same marzenia. Heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 13.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To chyba powiew wiosny popycha nas do wicia własnego gniazdka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.03.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Miało być słonko od rana !! Tabuny szpaków kotłują po trawniku, koty poszalały na widok tej defilady. Tak czy siak, czas wypinania się nastał. Przecie wiosna na całego http://lifeasahuman.com/files/2012/01/MP900262240-550x360.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dzień dobry uśmiecham się dziś nie tylko od ucha do ucha, ale dookoła głowy nawet, bo... słonko, słonko od rana na bezchmurnym niebie Kilka razy sprawdzałam, czy to nie aby tylko wytwór mojej wyobraźni, ale nie, ale nie, świeci prawdziwie. Co prawda wieje też, ale się nie czepiam. Ekspres odpalam, na kawusię zapraszam a jeśli ktoś chętny do potowarzyszenia w machaniu hantlami, zapraszam do Riowelness na 14. Poruszać się trzeba i endorfiny pobudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dzień dobry Ekspres odpalam, na kawusię zapraszam NARESZCIE !!! na kawę się wpraszam, ale machanie czymś tam to nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jamles, Twoje narzędzia mają taką moc sprawczą do kawy podałam też PMW, jestem bardzooo dobrą szefową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.03.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Pomachane, wyszorowane, ułożone, przeniesione. Karpie koi szaleją na dworze w stawiku 3 godzinki bebrania się w szlamie i zdechłych żabach i taaaddaaaam jak na obrasssku:D http://oczkowodne.net/fauna/koi.jpg Słonka niet. hm. ale od południa coś z pewną dozą nieśmiałości .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 od 6,00 na nogach ............msza za Tatusia ....to już dwa lata ..........słońca nie widać ,nie słychać i nie czuć ......za to kupiłam dzisiaj 2 czerwone ciuchy czyli energia nadchodzi wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 ........i mży od rana ,ale nic to .....kupiłam prymule do skrzynek i zaraz lecę je wsadzać i cieszyć się kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 że by z chłopakiem chciała zamieszkać gdzieśtam sama.. serce matki krwawi.. . sodoma i gomoria ..... dziecko z obcym facetem ...a fuj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 14.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Zostało coś tej kawy, to poproszę, bo na hantle już za późno, chociaż endorfiny bardzo mile widziane...Od wczoraj szare niebo, zero słonka, mży czasami, a dzisiaj jeszcze zimnem zaczęło wiać i jeszcze chłodniej się zrobiło...brrr...Może chociaż też założę coś czerwone na pobudzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.03.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No to zgłaszam akces do klubu czerwonych. Uwielbiam czerwone buty. Zwłaszcza zimą Wiosna aliści pełnom gembom. Dziś moje kocię złapało wcale nie zabiedzoną mysz. Ofiarnie chciało sie dołożyć do obiadu..Wyłazi więc podziemie na wierzch ciepełkiem zwabione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.03.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kiedy zmiana czasu ? bo cholera mnie nosi wcześniej niż blady świt;) Wstyd latać z taćkiem i areatorem o 5 rano, jeszcze zainteresuje się nami jaka organizacja społeczna pod kątem niewolnictwa domowego. A rano tak pięknie ! Dzisiaj był koncert napierniczania przez dzięcioły w wiele drzew na raz. Szpaki orcują wygrabione tereny, badyle w oczach rosną.. http://www.featurepics.com/FI/Thumb300/20070416/Colorful-Flower-Garden-Spring-285509.jpg Ewuś, Dionizy 2 lata temu odszedł ? dała bym głowę że góra rok. czemu czas tak pędzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ewuś, Dionizy 2 lata temu odszedł ? dała bym głowę że góra rok. czemu czas tak pędzi ? Damazy ...Kochana ....Damazy ale ,że nic w przyrodzie nie ginie od roku mamy w rodzinie Franciszka Damazego normalnie mam łezki w oku ,kiedy Stasio do swojego braciszka mówi .... "Franciszku Damazy - mówiłem ci tyle razy ........ " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No to zgłaszam akces do klubu czerwonych. wczoraj droga kupna nabyłam czerwoną sukienkę i czerwony golf ..... też uwielbiam czerwone słoneczko rano wyszło i po godzinie ktoś je pod......ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 kawa dla spragnionych ...... i ciacho dla łasuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 słoneczko rano wyszło i po godzinie ktoś je pod......ł no właśnie, oby to nie była ..... siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 no właśnie, oby to nie była ..... siostra no nie wiem ....bo Krakusy dzwoniły ,że u nich świeci i niebo bezchmurne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 to nie byłam ja, w żadnym wypadku, u mnie dzień pochmurny był, a jutro zapowiadają piękną pogodę w caluśkim kraju...oprócz Polski północno-wschodniej i dlatego, żeby w czarną rozpacz nie popaść, kupiłam 3 pary butów prześlicznych rzecz jasna, bez których absolutnie nie mogłabym się obejść . A w czerwonym mi nie do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts