Molly 18.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 no takie leżakowanie to ja rozumiem:Dleżę bykiem do jutra:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ziaba... super pomysł... tylko opryski na gwałt trzeba zrobić... aaaa i takie łoże, a może i być ciut inne by się przydało... tylko kuźwa sponsora brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 18.03.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 coś pięknego takie wyrko na tarasie,żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 sezon motocyklowy uważam za otwarty !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 wczorajszy dzień w całości spędziliśmy na ogródku - trawnik- wertykulacja , obcinanie gałęzi ,zagrabianie ,sprzątanie i sadzenie bratków ( nie tyle co Ziaba ) ............ wieczorem myślałam ,że umrę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.03.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 wieczorem myślałam ,że umrę ...... Ekhm. Ogród wypieszczony co do listeczka na 95%, dach garażu jak brudny tak se leży i czeka. Okien zostało z 10 do umycia. Bratki posadzone, dzisiaj jeszcze dokupię ...conajmniej 70. Tylko jak to zrobić , skoro się jest nieżywym ???? ps. wiosna na całego, kot mi się po nocy zaczyna szlajać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ziaba.. a gdzie Ty te bratki wsadzałaś? A zdjęcie gdzieś można zobaczyć? U mnie żadne okno nie umyte... ale przed świętami dam radę... Donoszę, że u nas słońca nie ma... wzięło i zaszło, jest lekka mżawka.. i jest zimno.. znaczy się +6*C.. ale wczoraj i przed wczoraj było powyżej 20*C... Jeszcze tak dwa dni ma być i potem wiosna/lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Arnika, no w ziemię wsadzałam. I w donice i w skrzynki. Mamcija taką zaprzyjaźnioną babuleńkę co ma ogród,a w nim uprawia zagooooooony bratków. W tym roku wszystkie po złotówce:yes: ( na targu 2-2.50 i to folia ) a karpy łohoho ! Babcine bratki są wykopywane i w trimiga zasadzane. Już kwitną jak szalone ale mają nie takie wielgachne kwiaty jak dłoń ( bo nie pędzone ) - za to kwitną dłuuugo i nawet jak gdzieś się ostaną ( wywalam potem na drugą turę innych kwiatów co mają dociągnąć do zimy np begonie karłowate ) - albo je gdzieś przesadzę, to kwitną drugi raz wrzesień aż do śniegu. Wytrzymują -4 spokojnie w fazie kwitnienia. Arnika, przyjeżdżaj do mnie po bratki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 dzieńdoberek słońca też u mnie nie ma za to wieje jak w Kieleckiem........... temp spadła do 5 st .........po piątkowo-niedzielnych upałach normalnie Arktyka kawa i ciasteczka (takie same upiekłam w niedzielę rano) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Arnika, no w ziemię wsadzałam. I w donice i w skrzynki. Mamcija taką zaprzyjaźnioną babuleńkę co ma ogród,a w nim uprawia zagooooooony bratków. W tym roku wszystkie po złotówce:yes: ( na targu 2-2.50 i to folia ) a karpy łohoho ! ja kupiłam po 1,49 zl/szt i tez widzę ,że te rosnące w cieniu długo,długo mogą cieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 przestało lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 U nas też Kieleckie. Ale to faza przejściowa tak mówią. Nagania ten wicher ciepliznę , taką bezrękawkową. I piegi. i truskawki. O młodych rodzimych ziemniakach z koperkiem i zsiadłym mlekiem nie wspomnę. I boćwinka..taka maluśka..ojessu... widać że zima była ciężka, sroga i wygłodzona:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dzień dobry, sobota pracująca była jak u każdego,okna na całym dole pomyte, a przeszklenia mam ogromne,więc lśni...ale tylko patrzeć, jak zacznie padać.No wścieknę się jak nie wiem co.Taras wysprzątany, meble olejem zaciągnąć trzeba, ale to po świętach.W ogrodzie rabaty uprzątnięte, część roślin przycięta, doniczkowe przesadzone.Dziś zimno i wieje okrutnie, brrrr, nawet ptaki umilkły. Gorąca kawa potrzebna do lepszego samopoczucia, a może nie koniecznie gorąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 okna na całym dole pomyte .... kto mył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 O młodych rodzimych ziemniakach z koperkiem i zsiadłym mlekiem nie wspomnę. : dzieki za inspirację ...........mam zsiadłe swojskie mleko ....zaraz dzwonię do H coby koperek nabył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 kto mył na zewnątrz te wielgachne fixy szorował Pan Domu, od środka niestety ja, zlitowałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.03.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 kto mył Może Tola ma okna samosie? Jak by co, chętnie wezmę namiar na producenta. Co roku mam wspomnienie w sprawie mycia okien. Miałam sąsiadkę niedaleką, lat ze 34 .Zbudowali dom, chciała zrobić otwarcie dla rodziny, na Wielkanoc. Za oknem słońce wiatr i jakieś 10 stopni. Pomyła wszystkie okna, pięknie miało być. Wieczorem dostała 40 stopni, następnego dnia było wielkie zapalenie płuc , 3 dnia zmarła. Zostawiła 2 dzieci i zrozpaczonego męża..Rodzina się spotkała nie na parapetówce a na stypie. Dziś chciałam dokończyć mycie okien. Wiucha , wieje jak nie wiem co. Minęło tyle lat, a ja wciąż wspominam tamtą rodzinę ..Mądrzejsza jestem dzięki cudzemu nieszczęściu. Na szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Oj Ziaba, straszności opisujesz. Ja w temacie okien nie wariuję, jeśli pogoda pozwala, myję, jeśli nie, czekam. Niczego nie muszę. Samosie to nie są niestety, ale moje okna nie miały na szybach nigdy żadnej chemii. Nawet pierwsze mycie po 5 latach budowy odbyło się tylko wodą i ściereczkami z mikrofibry. Żadnych smug, ekologicznie i lśniąco. A jutro jadę do stolicy, im bliżej ściny zachodniej tym cieplej...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 19.03.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 witam:D Widzę,że wszyscy opowiadają sobie w najlepsze, a ja mało zawału wczoraj nie dostałam:mad:Chciałam po południu wczoraj wejść do KK, ale wyświetlało mi temat zamknięty, ostatni wpis Ew-ka.Myślałam, że znowu jakie zamieszanie:(Po prostu czegoś można dostać... Jakaś kawka się ostała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.03.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No to wstajemy 5.30 Identycznie jak na obrasssku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts