ziaba 03.04.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A u mnie wszystko w jednym niebie. Łącznie z burzą i tęczą. Przyznam się , że jestem zakooochana po uszy. Odkryłam soutache i siama dziergam cudeńka. Pierwszy kolczyk ..( ekhm) 6 godzin dziobania - drugi już 2.5 godziny. To proste jak konstrukcja cepa ! Nawet nie wiem co wkleić, wwzystko takie cudne. Podklejam tylko pierwszą stronę...kobiełki proszę pamiętać o odychaniu http://www.google.pl/search?hl=pl&sugexp=frgbld&cp=5&gs_id=i&xhr=t&q=soutache&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1280&bih=609&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=bZ16T92MOojl4QTt5OmHBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nawet nie wiem co wkleić, wwzystko takie cudne. swoje dzieło, ten pierwszy i drugi kolczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ziaba dobrze ,że przypomniałaś o oddychaniu ....jeny ....jakie cuda ale Jamles ma racje .....wklej swoje dzieło słoneczko u mnie od rana .....byłam już na zakupach i kupiłam ...co ???? kwiaty do wielkanocnych dekoracji same białe ...... hortensje , drobnokwiatowe bratki , hiacynty i stokrotki.... a i jeszcze białą azalię , camelię i mirt ......a w piątek kupie białe tulipany ....no to lecę wsadzać................. a Wam zostawiam kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 03.04.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Miałem dziś ciężki dzień. Czy ktoś się dołączy, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 to ja się mogę dołączyć coby nie mieć ciężkiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 to ja się mogę dołączyć coby nie mieć ciężkiego dnia jamles nie zasłużyłeś ..... trza mieć ciężki dzień wtedy napicie się jest uzasadnione mlyka Ci dam ....kwaśnego .....dzisiaj u mnie jaki i Ciebie gorąc więc tak dla ochłody będzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 jamles nie zasłużyłeś ..... mlyka Ci dam ....kwaśnego ..... ta kiszka to jutro po łyskaczu, bo jak tu jutro żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ta kiszka to jutro po łyskaczu, bo jak tu jutro żyć pamiętaj ,że zawsze zaszkodzi .......drugie wiadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 03.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Na jutro to lepiej wodę z kiszonej kapusty- podobno skuteczna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 03.04.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A u mnie dzisiaj było cieplutko- prawdziwie wiosennie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 03.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 dla pijących może jakąś zakąskę? http://www.catering-mariusz.pl/images/sandwich02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 03.04.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 albo jakiegoś ogórasa;) http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/przekaski/ogorki_kiszone_w_butelce/1327907-1-pol-PL/ogorki_kiszone_w_butelce_medium_recipe_watermark.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 dla pijących może jakąś zakąskę? a ktoś tutaj pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.04.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dwa obydwa. Takie trzecie bez pary to początek czegoś - nie wiem..broszy albo wisiora. Igła z nitką w planie. Znaczy się jeszcze nie koniec Pierwsze koty za płoty, ale kumpele już zamówienia złożyły. Sie pochwaliła, to teraz niech siedzi , ślipi i dziubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a te hoczyki to są takie na ...... ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 04.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 a ktoś tutaj pije widać się spóźniłam, jak zwykle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 04.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) ziababardzo dobrze Ci wychodzi, nic dziwnego, że kumpele ustawiły się w kolejce:) Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Molly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.04.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 [ATTACH=CONFIG]109669[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]109670[/ATTACH] . Sie pochwaliła, to teraz niech siedzi , ślipi i dziubie. no no .....piękne te rękodzieła ziabowe tylko zrób sobie też przerwę na malowanie jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.04.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 dzieńdoberek melduję ,że wiosna znowu się skończyła ...trwała zaledwie 2 dni ale zdążyła wzbudzić nadzieję na ciepełko i błękit ....dobre i tyle -oknna pomyte ,dekoracje zrobione ...to teraz do garów wszystkie zakupy zrobione .... od jutra miziam się z wnusiami a córkę i synową zagonię do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Meldunek z fronta robótkręgosłupa brakkolan też brakłokcie w szczępach Goście będą zachwyceni..a ja marzę by gdzieś zwiać , odespać i odpocząć.Magia świąt czasem jest strasznie prozaiczna. Zdrówka wszystkim !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts