ziaba 11.06.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ożenić się jeszcze nie ożenił...ino do przedszkola od września się szykuje Ivo, to dwulatki do przedszkola teraz ? Jak tam starszyzna ?? A my nadal wciąż młode i coraz piękniejsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ziaba....we wrześniu będzie miał już 3 ! czas biegnie, a nawet szybciej, ale nie będę brzydko pisać starszyzna najstarsza czyli Karolina kończy I rok studiów - ambitne dziecię jest bardzo, ciągnie 2 kierunki: historię sztuki i filologię polską...trochę się martwiłam na początku co ona będzie robic po tych studiach, ale przecie nie zmuszę jej do niczego... starszyzna średnia czyli Franek kończy 5 klasę podstawówki...pyskate to się robi i chyba problemy wieku nastoletniego będą się mocno na nas odciskać PS. Oczywiście że my nadal młode i piękne :8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 właśnie odkryłam że jeszcze 3 posty i będę miał 10.000 wpisów...ale numer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 właśnie odkryłam że jeszcze 3 posty i będę miał 10.000 wpisów...ale numer! jeszcze jeden, jeszcze jeden ...... za kawę dziękuję, moja ulubiona ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.06.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 witam serdecznie przeżyłam najazd Euro-kibiców i teraz mogę już odpocząć ..... od środy miałam tylko barwy biało-czerwone przed oczami ......wnuki ,syn i mąż w czerwieni.......o strefie kibica na tarasie nawet nie wspomnę ......czyste euro-szaleństwo Ziaba - odpoczęłaś i kastrujesz ??? brrrrrrrrrrrrr..................... Ivonka - daj Maciusiowe zdjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) ewa - kurczę, nie mam nic aktualnego przy sobie, muszę z domku przytargać... zgodnie z podpowiedzią edytuję i wklejam Maciejka http://photos.nasza-klasa.pl/252705/42/other/std/50bb35ccfd.jpeg Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Ivonesca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.06.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ewa - kurczę, nie mam nic aktualnego przy sobie, muszę z domku przytargać... ..........i zmarnowałaś 10.000 posta dla takiej informacji ....... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 11.06.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ..........i zmarnowałaś 10.000 posta dla takiej informacji ....... szkoda Zawsze może edytować i wstawić jakąś genialną myśl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 no, to 10.000 post ze zdjęciem Maciejka, ale bez genialnej myśli :D:D a teraz kawka.... http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/83620_kawa_czarna_filizanka_ziarenka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 kurczę....było zdjęcie Maćka a go nie ma...tzn. nie widać choć jak edytuje to jest adres kie licho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Maciuś Mały Rycerz w pełnej krasie ja też mam Małego Rycerza -Stasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 do kawki cosik patriotycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 kurczę....było zdjęcie Maćka a go nie ma...tzn. nie widać choć jak edytuje to jest adres kie licho? ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.06.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A ja nie widzę Ivonesca, witaj w domu Jak miło czytać, że wszystko u Was ok Ech, żeby tak jeszcze inni ze starej gwardii zajrzeli, czas by się cofnął i wtedy to już wyłącznie młodość, młodość i...młodość, no! Kawkę wypiję i zmykam na rehabilitację barku. POLSKA BIAŁO-CZERWONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 to ja wkleję Maciusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 dzięki ewa że wkleiłaś jak dalej nie widzę w moim poście ... Stasio super chłopak - to się dwaj rycerze dobrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 zawołam za Tolą ......POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!! popełniłam przy obiedzie deser b-c ..........właśnie go zjedliśmy i wylizaliśmy pucharki ale jak ktoś ma ochotę to proszę .....mam jeszcze klika kupiłam reklamowaną ostatnio galaretkę tężejącą w 30 minut ( moja w lodówce już po 15 minutach była twarda) ubiłam śmietanę 30% z cukrem pudrem ,dodałam śmietana fix i małymi porcjami zmielony biały ser .....masę wyłożyłam na galaretkę i do lodówki a przed samym podaniem polałam musem truskawkowym .......szybko i pysznie .......i narodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 jakie pyszności...mniam...ewa - a do tej śmietany to musowo ten fix? rozjedzie się bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tola - witaj kochana wiesz, moje najstarsze dzieci będzie chyba szybciej w Białymstoku niż ja....wybiera się na koncert Caro Emerald w lipcu o rany...teraz mi się przypomniało :ops...byłaś na weekendzie majowym w tym Karpaczu? jechalaś przez Wrocek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tola.......byłaś na weekendzie majowym w tym Karpaczu? jechalaś przez Wrocek? byłaś ...i u mnie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts