Ew-ka 12.06.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 jakie pyszności...mniam... ewa - a do tej śmietany to musowo ten fix? rozjedzie się bez? ja dałam ...... ale można dać trochę żelatyny rozpuszczonej w niewielkiej ilości wody .....ino pamiętaj coby zahartować tę rozmieszną żelatynę serem i dopiero dać do całości- w innym przypadku w serze będą grudki żelatyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 byłaś ...i u mnie byłaś Tola się nie przypomniała a ja gapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 ja dałam ...... ale można dać trochę żelatyny rozpuszczonej w niewielkiej ilości wody .....ino pamiętaj coby zahartować tę rozmieszną żelatynę serem i dopiero dać do całości- w innym przypadku w serze będą grudki żelatyny oki...ale mi ochoty narobiłaś na takie cudo...mniam.... zmykam po Małego do żłobka...pa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 12.06.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dziewczyny, ale macie wspaniałych rycerzy, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.06.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ale Maciejka to przystojniacha, gdzie mu się czarny włos zapodział ?? !!!! Ivo starszaki też ludzie, jak pyszczeć nie będzie, to wyrośnie na pierdołę. Ewcia - moja Jura bezjajeczna do południa późnego był nieprzytomny, potem marynarskim krokiem polazł do michy, najadł się i udał..do sąsiadów poawanturować się z innym kotem. Następnego dnia wtrąbił dwa razy tyle co zawsze i...nie wrócił na noc. Podsumowanie: koszta weterynarza, serce złamane biedulą nieprzytomną..koszta mięska extra ( bo bidula ) w poczwórnej porcji i co ? dzisiaj z Saszą obydwa śpią wtuleni w siebie. No i chyba mam odpowiedź na co mu ten stan bezjajochowy wpłynął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ewcia No i chyba mam odpowiedź na co mu ten stan bezjajochowy wpłynął.. :rotfl::rotfl:dobre !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 dziendoberek ochłonęłam po wczorajszym meczu a dawka była podwójna ...podczas II połowy rozpoczęła się straszna burza ,lało jak z cebra waliło jak podczas bombardowania a ja ,która na dalekie pomruki burzy wyłącza wszystko co prund bierze ...... nie mogłam odejść od tiliwizora ( tak śmiesznie Stasio nazywa tv) bo przecież takiego widowiska nie można nie-zobaczyć !!!! emocje i strach były pomieszane z zimnym piwkiem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.06.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 U nas mecz był oglądany w kilku świrów , psina jamnikowata nie wiedziała czemu tak wszyscy się drą, na wszelki wypadek wylizała uszy komu dosięgnęła.A tak w ogóle, to w czasie meczu bezludzie i bezruch. Znajomi co do nas darli spóźnieni, mówili, że tak pustych ulic , nie pamiętają.. nie nie, pamiętają jak Isaura leciała co z Leonciem się nie bałdzo - to po ulicy przemykały pojedyńcze osobniki , najwidoczniej beztelewizorowe.A dziś znów korki jak ta lala.Syn z dziewczyną opowiadali takie rzeczy ze strefy kobica, że nóż się otwiera w kieszeni. 10 osób nabrykało po pijaku, spacyfikowali profilaktycznie 500. Gazem i pałami. A najfajniej ponoć wyglądało polowanie na zakapturzone karki, co to im się wydawało, że mogą wiele w trzech. Jak już leżeli na ulicy spętani jak świnie, to zlali się grupowo w spodnie .Oto bohatery stadionowe:p hłe hłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 13.06.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ...A najfajniej ponoć wyglądało polowanie na zakapturzone karki, co to im się wydawało, że mogą wiele w trzech. Jak już leżeli na ulicy spętani jak świnie, to zlali się grupowo w spodnie . Oto bohatery stadionowe:p hłe hłe. Hmm, czytam takie doniesienia z niemałą satysfakcją! http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.06.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 dzień doberek http://2.bp.blogspot.com/-tGBjG7IjBHw/T3q1pCh_xaI/AAAAAAAAAZg/ogUVjQfiJTc/s1600/372_001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 zimną czarną też wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.06.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 U nas mecz był oglądany w kilku świrów , psina jamnikowata nie wiedziała czemu tak wszyscy się drą, na wszelki wypadek wylizała uszy komu dosięgnęła. A tak w ogóle, to w czasie meczu bezludzie i bezruch. Znajomi co do nas darli spóźnieni, mówili, że tak pustych ulic , nie pamiętają.. nie nie, pamiętają jak Isaura leciała co z Leonciem się nie bałdzo - to po ulicy przemykały pojedyńcze osobniki , najwidoczniej beztelewizorowe. A dziś znów korki jak ta lala. Syn z dziewczyną opowiadali takie rzeczy ze strefy kobica, że nóż się otwiera w kieszeni. 10 osób nabrykało po pijaku, spacyfikowali profilaktycznie 500. Gazem i pałami. A najfajniej ponoć wyglądało polowanie na zakapturzone karki, co to im się wydawało, że mogą wiele w trzech. Jak już leżeli na ulicy spętani jak świnie, to zlali się grupowo w spodnie . Oto bohatery stadionowe:p hłe hłe. Strefa kibica to jakaś masakra dla mnie...Na stadionie to chociaż krzesełko masz, którego się możesz trzymać. A tam jesteś jak składnik tkanki organicznej, która pulsuje w zależności od nastroju sąsiada...brrrr...starzeję się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.06.2012 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Eniu, azaliż można się oprzeć. Na ten przykład o jędrności młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.06.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 dzień dobry dziś nie tylko dla jamlesa dla tych którzy lubią białą też dziś coś jest http://i.pinger.pl/pgr275/5310b42d00023ae74b9cf5b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.06.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 eniu, ziaba - ja chyba tez się starzeję...tłum mnie nie kusi....wolę juz przed TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.06.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Eniu, azaliż można się oprzeć. Na ten przykład o jędrności młodości. I love It Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.06.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Eniu, azaliż można się oprzeć. Na ten przykład o jędrności młodości. Jakbym się nie bał, że kuflem w łeb dostanę, jużci że bym się poocierać poleciał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.06.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 dzień dobry dziś nie tylko dla jamlesa ale czarną to już wypiłem jakoś cieplejsza dzisiaj była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.06.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Jakbym się nie bał, że kuflem w łeb dostanę, jużci że bym się poocierać poleciał ... Ta, a potem byś spać nie mogł. Masz na otarcie łez! http://img.wiocha.pl/images/e/4/e486d3cb228b3fc5bd1f932d921c1d81.jpg Edytowane 15 Czerwca 2012 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.06.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 zostało co tej kawy? Chętnie coś wypiję Strefa kibica we wrocławiu to zamknięte getto, żeby nikt nie mógł zobaczyć jaki fajny jest nasz rynek. Usiąść podobno można jedynie na podium przy ekranie jak zapłaci się 70 zł za miejsce. Zresztą wszystko trzeba płacić kartą zbliżeniową, bo gotówki nie przyjmują. To jakaś masakryczna porażka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts