Molly 24.10.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam wszystkich:)Czy u Was też tak szaro buro i deszczowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dziękuję. Ivonesco mój M tak się rozrósł przez te 25 lat, ze nawet do muszki ślubnej się nie wbił. Za to ja zrobiłam wszystkim a zwłaszcza Jemu niespodziankę i załozyłam swoja suknię ślubną No i córki zrobiły nam miłą niespodziankę swoim występem, jeszcze teraz łezka mi się w oku kręci to jest Twoja sukienka ślubna?????????? jestem pod jeszcze większym wrażeniem :8 nam minęło w tym roku 20, ale w sukienkę bym się nie wbiła :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 we Wrocku szaro i deszczowo.....trzeba jakąs kawkę wypic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 http://www.megapedia.pl/kawa-w-filizance.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 i dla jamlesa http://www.fit360.pl/wp-content/uploads/2012/10/kawa-dobra-na-wszytsko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.10.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 to jest Twoja sukienka ślubna?????????? jestem pod jeszcze większym wrażeniem :8 nam minęło w tym roku 20, ale w sukienkę bym się nie wbiła :D:D Jak widzisz nie jest to taka typowa suknia ślubna, znaczy nie taka strojna a bardziej uniwersalna no i fałdy trochę się już rozjechały. Jestem jakoś tak szczęśliwie zaprogramowana genetycznie, że od studiów moja waga się nie zmieniła ...po ciąży też szybko do niej wracałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.10.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 U mnie nie pada ale jest pochmurno. Martwi mnie bardzo bo zimę zapowiadają a u mnie w ogrodzie nic nie zrobione. Nie wiem czy w ten weekend da sie coś porobić i czy zdążę z wszystkim do zimy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.10.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 i dla jamlesa http://www.fit360.pl/wp-content/uploads/2012/10/kawa-dobra-na-wszytsko.jpg dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Jestem jakoś tak szczęśliwie zaprogramowana genetycznie, że od studiów moja waga się nie zmieniła ...po ciąży też szybko do niej wracałam. Edziu wszystkiego najpiękniejszego dla Was na następne szczęśliwe lata a genów to tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.10.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 a ja wróciłam z 3 dniowego wypadu w góry i jestem nasycona jesiennymi barwami ....... balsam dla Ócz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 24.10.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ew-ka Twoje zdjęcia to na prawdę balsam na moją duszę. To ostatnie przebija te poprzednie, a myślałam, że to niemożliwe. Wiesz ta mgła między drzewami...rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 dzieńdoberek :)ogłaszam ,że sezon grzybowy zakończyliśmy dzisiejszym porannym grzybobraniem (wiaderko i koszyk pełne) ...rozdaliśmy naszym mamom na zupę grzybową i zaraz będę sama takąż gotować ...... ale już źle się zbiera ,bo liści leży całe mnóstwo i grzyby przykryte są kolorami jesieni ...... życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.10.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ew-ka Twoje zdjęcia to na prawdę balsam na moją duszę. To ostatnie przebija te poprzednie, a myślałam, że to niemożliwe. Wiesz ta mgła między drzewami...rewelacja za miłe słowa dziękuję ..........a jesień w górach jest .....PRZEPIĘKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 25.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 To prawda. Dlatego uwielbiam jesienne pejzaże, są takie pełne barw przetykanych słońcem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 25.10.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Pamiętacie o zmianie czasu?Teraz przynajmniej dłużej pośpimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.10.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 kto pośpi to pośpi...ja mam dziś dyżur w pracy trzeba więc odpowiednio dzień zacząć http://ibeauty.pl/ibeauty/images/baza_obrazkow/image/DIETA_i_FITNESS/JEDZENIE_A_URODA/Kawa_a_magnez/Kawa_a_magnez.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.10.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 IvonescaWspółczuję dzisiejszego dyżuru, bo jedyna korzyść tej zmiany czasu to niestety dłuższy czas na ewentualne spanie, ale tylko w tym jednym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.10.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 EdziaMam nadzieję, że zdążyłaś coś ogarnąć w ogrodzie przed tym pierwszym atakiem zimy tej jesieni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Edzia Mam nadzieję, że zdążyłaś coś ogarnąć w ogrodzie przed tym pierwszym atakiem zimy tej jesieni:) pewnie nie dała rady, sobota była deszczowo-śnieżna przynajmniej po mojej stronie lasu, niedziela ładniejsza, bo słoneczna, ale piździło i Edzia w niedzielę w ogródko nie robi ....... tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 29.10.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 No to mam nadzieję, że się nie stresuje stanem robót w ogródku:)Jamles, myślę, że u wszystkich nieźle gwizdało...nie tylko po Twojej stronie lasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts