jamles 30.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 za to teraz słońce daje czadu, ale tylko +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.10.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 pewnie nie dała rady, sobota była deszczowo-śnieżna przynajmniej po mojej stronie lasu, niedziela ładniejsza, bo słoneczna, ale piździło i Edzia w niedzielę w ogródko nie robi ....... tak myślę Leszku po mojej stronie lasu było identycznie - taka pogoda nieogrodowa;) w dodatku wypadało zdegustować winiaczek Arniki:cool: No i słusznie prawisz, faktycznie w niedzielę nie robię nic w ogródku - schowałam tylko zaśnieżone oleandry. Śnieg pogiął mi bardzo miskanty:( Mam tylko nadzieję, że róż i lawend mi nie przymroziło a reszta - trochę Molly się stresuję, bo wiosną wszystkiego nie ogarnę. za to teraz słońce daje czadu, ale tylko +1 Oj, szkoda że ja tak daleko. Mam nadzieję, że ten weekend będzie sprzyjająca pogoda. Czy w piątek Dzień Zaduszny wypada pracować w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Czy w piątek Dzień Zaduszny wypada pracować w ogrodzie? podobno się w ziemi nie grzebie, wolę nie sprawdzać aha, już +3 Edytowane 30 Października 2012 przez jamles info pogodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.10.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 podobno się w ziemi nie grzebie, wolę nie sprawdzać aha, już +3 Też tak myślałam, ale wolałam się upewnić. Nie dołuj karlus, nie dołuj temperaturą. Jak tu skupić się na pracy kiedy myśli po Górkach się pałyntajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 no to wracaj do ....... Górek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 no to wracaj do ....... Górek Jutro po południu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 i już jest cieplej ..... +4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 W kawiarence to wszytkie tematyhttp://www.youtube.com/watch?v=8r-ORZrizK0kazdy moze wydac swoja opinie i poklikac pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 01.11.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dzisiaj wprawdzie +6, ale leje...może uda się złapać jakąś lukę w deszczu ....EdziaMasz rację z tym piątkiem w ogrodzie, gdyż zgodnie z tradycją to dzień zaduszny jest tym właściwym dniem na odwiedzanie grobów, a nie 1 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nieszczęście Nelci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 07.11.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam wszystkich:)Ale gdzie wszystkich poniosło?....żywej duszy nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Molly wszyscy siedzą w wątku u Nelki http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?255-Nelli-Sza-spłonął-dom-( Myślałam że się tu kawy napiję,no nic może przyjdę później;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nadulko, kawa w kawiarni musi być, no jakże tak bez niej. Aromatyczna i mocna, stawiająca na nogi w taki paskudnypogodowodzieńjakdziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wiedziała, wiedziałam, ... wiedziałam... ,że jak do KK wpadniemy z naszymi dyskusjami to Tola kawkę zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nadulko, kawa w kawiarni musi być, no jakże tak bez niej. Aromatyczna i mocna, stawiająca na nogi w taki paskudnypogodowodzieńjakdziś. Toluniu kochana,dziekuję ci bardzo za kawkę,taka właśnie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dziewczyny, Wy na posterunku u Nelli, to ja będę na posterunku przy kawiarce Wreszcie jest komu parzyć, lallllaaalaa ...i piruecik jeszcze, a co Zapraszam na kawę, ważne dyskusje, pitu pitu i co tam jeszcze przyjdzie do głowy OTWARTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nie chcą przyjść.. nie chcą.. trudno... Wiesz w centrum akcji najgoręcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja chyba się już nie skuszę na kolejną kawę. Nic trzeba pakować się i prasować. Mogę za to pozdrowić Zakopane od Was;) Wracam w niedziele wieczorem,to wpadne na kawkę. Dobrej nocki życzę Światła nie gaszę,bo pewnie jeszcze Jamles przyjdzie i reszta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 To może i ja zajadę do tego Zakopca;) Lubię oscypki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jamles to też pewnie szybciej do Zakopanego niż tu zajrzy oscypki na ciepło z żurawiną pod Giewontem...poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts